Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rogozins aicina pilnveidot labas attiecības starp Latviju un Krieviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A
A
Kas par ģīmi! Un tas, kas nāk ārā, pilnīgi atbilst ģīmim.
YES
Y
arī Krievijā ir ļoti aktuāla demogrāfiskā situācija !!!! TAD VED PROM SAVUS OKUPANTUS UN UZLABO SITUAACIJU !!!!!!!!!!
YES
Y
AIZVEDIET PROM VISUS OKUPANTUS UN VISU SAVU SARKANFASISTU ARMIJU , UN BUUS NEREDZEETS PAVASARIS LATVIJAS UN KRIEVIJAS ATTIECIIBAAS !!!!!!!!!!!!!
ahoi !
a
....labas attiecības Rogozina sapratnē ir , ka Krievijai ir tiesības teikt pēdējo vārdu...un visam jānotiek tā kā Kremlim patīk....
Haris
H
A kurs speeks bija izskirosais lai Lenins notureetos pie varas? Nu nepatiik mums sii patiesiiba! ========================== Cariskā Krievija tik tiešām bija "tautu cietums". Piemēram, 19. gadsimta beigās Latvijā noritēja tikai ar PSRS laikiem salīdzināma rusifikācija. Ļeņins savukārt bija vienīgais, kurš tautām solīja brīvību - varbūt melīgi solīja, bet tomēr solīja. Visi citi politiskie spēki neko tādu nepieļāva, tāpēc latviešiem BIJA MORĀLAS TIESĪBAS aizstāvēt šo Ļeņinu. Un tas attaisnojās - galu galā tieši Ļeņina laikā Latvijas noslēdza miera līgumu ar Krieviju. Varbūt pat var apgalvot, ka igauņiem jāizsaka pateicība latviešiem par strēlnieku paveikto - nosargāto Ļeņinu.:)
lielaisjaanis
l
Krievija leenaam un smagi paarvar bolsevisma sekas un taas veel ilgi liks sevi maniit. A kurs speeks bija izskirosais lai Lenins notureetos pie varas? Nu nepatiik mums sii patiesiiba! Puisi iedomaajaas jaunu pasauli sev celt- suudus sataisiija ne pa jokam. Cik nevainiigu asinu tika izliets pilsonu karaa? Tagad kaadrizejo pretinieku mazzmazbeeni draudziigi sanaakusi kopaa. Kameer Amerika un Krievija arvien vairaak tuvinaas, var sanaakt ka mees ar savu stuurgalviibu paliekam taadaa kaa izolaacijaa, gremdeejoties bezceriigaa atpaliciibaa.
!
!
Dienā forša kompānija. Labais Žirinovskis, mierīgais Rogozins. Tāds medus, ka ķepainim prieks. Nu un mulķiem arī prieks, ka šūpuļdziesmas dzied tādi, kas nav lēmēji un iepriekš ir apliecinājuši sevi ar kaimiņiem agresīvu, nediplomātisku retoriku.
lielaisjaanis
l
Nu bet pareizi! Tas tak tik vienkaarsi saprotams!
Haris
H
Kāds man var pateikt kaut kā sakarīgi- kāpēc mums jāsadarbojas vai jādraudzējas tieši ar Krieviju? Nu neesmu dzirdējis pārliecinošus argumentus! lai tirgotos nav jādraudzējas, veikala pārdevējs arī man nav draugs, tad kādēļ Krievija? =============================== Precīzi! Tas NAV normāls "tirgus". Acīmredzot, vismaz ne bijušajām kolonijām - "tuvajām ārzemēm". Varbūt valstīm, kuras Krievija "ciena". Skaidrs, ka mēs tādi neesam. Piesargāsimies no šī monstriņa!:)
Haris
H
Jā, nu tagad, pēc 50 gadu kolonizācijas un 20 gadiem melu un draudu mēs, protams, noticēsim, ka turpmāk Krievija būs draudzīgi noskaņota, civilizēta partnere.:)))))))))))) Šis pats Rogozins vēl nesen izrunājās kā Maskačkas bandīts. Pagaidīsim kādus 15 gadus - lai Krievija PIERĀDA DARBOS, ka kaut kas ir mainījies.
Valdis
V
Lai tas krievs iet šķērsām!
arturs
a
krievija protams tehnologijas jomaas protams atpaliek no taadaam valstiim kaa asv, japaana, vaacija un veel daudzas citas, bet es tachu noraadiiju uz absurdu ka es dotaa briidii nediskuteeju ar shiis valsts paarstaavjiem, bet ar paarstaavi no valsts kurai krievija iedeva briiviibu un pa shiem divdesmit briivibas gadiem juus sho valsti iegruudaat taadaa d***aa, ka veel ilgi liidiisiet aaraa, un noskanjojaat shaas valsts 40% iedziivotaaju taa ka tie tagad ir patrioti citai valstij. taadas luuk ir juusu saimniekoshanas sekas.
Andris
A
Loģiski ,no kurienes TEV var būt argumentācija ,nekas nepareizi jau nav pateikts.Tikai man būtu kauns ,ja es būtu krievs , varbūt tēlo tikai ,ka esi latvietis?
Andris
A
Kā būtu ja būtu krievija augstas tehnoloģijas lielvalsts,tad mēs tādu ragozinu un krievus tiešām respektētu ,būtu patīkami ,ka mums mazai Latvijai ir robeža ar tādu attīstītu demokrātisku lielvalsti. Sapņot jau varam ,bet reāli ,kāda ir krievija uz šodienu ,vai tiem krievu cilvēkiem ,kas šeit dzīvo ir tiesības mums Latviešiem ko pārmest,un mums mācīt ,ja pašu zeme grimst nabadzībā ,alhaholismā ,bandītismā. Ļoti šaubos ,ka Krievija kādreiz būs šeit dzīvojošiem krieviem sapņu zeme , jo tā tauta ,kas tur dzīvo ir pārāk kūtra ,lai ko mainītu . Viņa samierināsies ar to demagoģiju , ko pasniedz valdība. No 1917 gada viņa ir pieradusi dzīvot bez ērtībām un zem iztikas minimuma ,kaut ko labāku viņai grūti iedomāties.Žēl ,ka viņa cenšas bremzēt neapzināti citu tautu attīstību.Piemērs tam ir UKRAINA.
lauķe
l
Vai, nu gan apsmējos! Arlabunakti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas