Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rokasgrāmata.com dokumentus apkopo un izdod biezā grāmatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Visi, - sorosīti, , žīdmasoni Lapsas un Gulbji no Krūmiņiem u.c. bezkaunīgi apmelo mazo vīreli, kas nepšaubāmi tīrs, kā bāreņa asara ar maciņu tukšu, kā izšauta plinte.
lapsa
l
Lai to Lembergu notiesa un Sleseru ari! Man vinus nav zel vini ar savu kremlisko politiku nevienam nav vajadzigi..
nu nevaaajaaag iespringt
n
kāda nozīme ir makulatūras kalnam? iespēja iedzīvoties, pārdodot nekam nevajadzīgus un nederīgus materiālus? ticiet man, ja uz šo dokumentu pamata kādu varētu iesēdināt, viņš sēdētu.. nesēž.. secinājumi? "TUFTA", "makaroni".. "meteorīts # 6"..
Lapsa
L
ir izcils žurnālists, kuram pienākas Xerox kvalitātes balva - kopēt un salikt vāciņos prot pa pirmo!
Lapsa
L
ir lēts, pērkams kretīns
Lapsa
L
smird
borcinsh
b
...un Tu gribi pateikt, kaa Lapsai nav naudu prieksh labu ( nevis to s...du atelaa !) fotokameru nopirkt ??? ...taja veikala bildes - pilns internets !!!
Ozz
O
Tas tak vecais zēns Lato Lapsa attēlā ar fotoaparātu... tātad varam secināt, ka autors ir viņš?
borcinsh
b
pec gramatas "kas ir lembergs" ( "delo - truba", 2006 g. ) izdoshanas , jau uz 5 dienu, taa bija manas rokas (diezgan talu no Latvijas). Gan shodien parliecinajos, kaa - tikai 5-10% latvijas iedzivotajus to izlasijusi.....( bet Ventspilii, vispar - kads 1%..., tie atbild: "dzirdeju, dzirdeju"...) gruti saprast, kaa Latvijas iedzivotajiem nav nemaz interesanti par Vinu Valsti izlaupishanu....( "interese" tikai cenas celshana - zagshanas rezultats !) PS "jautajums" - kursh to lasis (?!)...
ss
s
Bet arī jāsaprot, ka tie cilveki diezgan riskē ar dzīvību. Lembergs ne vienu vien cilvēku ir novācis. Es jau nu nebūtu drošs ka arī grāmatas autoriem neiedzels kāda bite, vai kāja uz trepēm nepaslīdēs.
skatit
s
Izskatās pēc kārtējās korumpētās pasūtītās grāmatas. Vienkārši politiksajiem pretiniekiem ir bail. Kā nkeā vēlēšanas tuvojas.
NejēgaNelgaNoziedznieks
N
Kad būs grāmata par Šleseru?
ciniķim
c
Nu tak būtu aizgājis rīt uz prezentāciju un pieprasījis nosaukt ciparus - cik izmaksā maketēšana, cik drukāšana, cik paņem grāmatnīcas. Un viss būs skaidrs.
Dīzels
D
kālab mani uzskata par Vienotības atbalstītāju? ir tik 50% iespēja kad par viņiem balsošu un tas pats ir : kad man svarīgi ir lai apkaro korupciju.
ciniķis
c
nē, bizness labs ir tajā ziņā, ka izmeklētāji un prokurori vaiga sviedros strādāja un vāca šos materiālus, bet tagad veikli zoļļi no saņemtajām krimināllietas kopijām uztaisīs grāmatu un tirgos par kādu noteiktu summu. Ne jau valstij par ieguldīto darbu te būs kāda samaksa, bet konkrētiem grāmatas izdevējiem. Tā ir augstākā pilotāža - pelnīt uz citu izdarīto darbu un pie reizes uzdod savu biznesu par sabiedrības "informēšanas misiju". Ok., ja jūsos sēž patriotisms - informējiet, bet netaisiet uz tā biznesu. Mana attieksme pret šiem "patriotiem" radikāli izmainījās tiko es ieraudzīju šos grāmatas izdošanas biznesu. Tas liecina nevis par šo personu rūpēm par sabiedrības tiesībām zināt, bet par to, ka pēc morālām īpašībām ar pašu nosauktajiem zagļiem identiski ļautiņi ciniski taisa naudu uz kompromātu kariem. Ar ko tad šie kaktu patrioti atšķirās no tiem pašiem miljardu zagļiem? Man šķiet tikai ar vienu lietu - viņi vienkārši īstajā brīdī nebija pie tās iespējas to miljardu nozagt, ja būtu - viņi to izdarītu aci nepamirkšķinot. Tāda tā mūsu morālā degradācija diemžēl ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas