Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Rokasgramata.com: Mazā Aivara lielais „obščaks”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhans
J
Labākais mērs Latvijā. Tiklīdz vēlēšanas, tā šo liek uz tiesu. Baidās jenoti.
KLM
K
Atvainojiet - Letiņš!
KLM
K
Lai dzīvo Leņ, atvainojiet, Lembergs! .................................................. ....................................... Dižākais no poļitrukiem, īstenais ļeņinietis, dedzīgais reliģijas apkarotās - patiess Latvijas patriots! Slava Lembergam - visu apspiesto aizstāvim un tēvam!
Letiņš
L
Kas tad tas par stulbu argumentu, ka Iesalnieks "kā ventspilnieks nevar būt objektīvs attiecībā pret Lemberga nodarījumu novērtējumu". Vai "es kā rīdzinieks nevaru būt objektīvs attiecībā pret Štrama, Burova u.c. Rīgas Domes deputātu nodarījumu novērtējumu"? Smieklīgi. Iesalnieks bez tam ir jurists. Atbraukt uz Ventspili un apskatīties "Potjomkina sādžas" fasādes... Hmmm, es mēdzu rakt mazliet dziļāk un populistiski nepūst "vairuma pilsētnieku" vai Ventspils tantiņu stabulēs, kuras droši vien arī raudāja un sēroja, kad nomira tētiņš Staļins. Tā man nav mēraukla. Toties no vairāku ventspilnieku puses esmu dzirdējis nostāstus par despota Lemberga piekopto garīgo teroru un psihisko spiedienu pret katru cilvēku puslīdz nozīmīgā darba vietā Ventspils pārvaldē, kuru rezultātā neviens vien ventspilnieks pametis savu pilsētu. Tie, kas nav nopirkti kā Jāņa Iesalnieka tēvs un nepakļaujas, tiek izēsti. Arī frāze "kamēr Lemberga vaina nav pierādīta..." no jurista puses, kas grib būt politiķis, ir maigi sakot dīvains. Politikā ir citi, augstāki kritēriji. Varbūt tomēr palasi Lapsas dokumentālo grāmatu "Kā nozagt miljardu" (cena Ls 5,90). Ja tai tikai 10% taisnības, ar tiem būtu jāpietiek, lai tāds cilvēks nekad vairs nevarētu ieņemt publisku amatu. S.c. arī Čikāgas mafijas bosu Al Kaponi nenotiesāja par īstiem noziegumiem, bet par maznozīmīgiem nodokļu nemaksāšanas pārkāpumiem. Pirms 2 gadiem biju Palermo: tīra, sakopta Itālijas pilsēta, bet ka tur valda Sicīlijas mafija, katram bērnam ir zināms, bet Iesalniekam tomēr ir kredo "kamēr mafijas vaina nav pierādīta"... S.c arī daļa vāciešu vēl šodien jūsmo par Hitleru, kurš tomēr bijis "labākais valsts saimnieks Vācijas vēsturē", būvējis slavenos autobāņus, uz ielas nav bijis redzams neviens alkoholiķis vai narkomāns. Lai dzīvo Leņ, atvainojiet, Lembergs!
pleskavas šoseja
p
Pleskavas šoseja, tas, spriežot pēc politiķu uzvārdiem ir ņirdzīgs Latvijas ceļa nosaukums:)) Lembim + par asprātīgu humoru. Tikai tagad tie pleskavas šosejas deputāti salīduši gan PLL apvienībās, gan vienotības rindās caur JL un kandidē atkal uz nebēdu. Nožēlojama tā mūsu dermokrātijas spēle.
ciniķis
c
Vai ta problēma pārbaudīt visiem konta izdrukas un kases vai šie tajā laikā saņēma "stipendijas" no Lembja kases vai nē? Jaunas laiks minēts? Nu, tak paceliet grāmatvedību un banku kontus šai partijai un paskatieties ir vai nav. Ja ir droši publicējiet. Bet par likumu pirkšanu ir jābūt vienkārši - visus, kas balsoja par konkrēto likumu cietumā bez izmeklēšanas un tiesas uz 10 gadiem ar mantas konfiskāciju,
korupcija
k
Re, brivostas likums izmaksajis 20 taukskus! Un nodoklu parbaude 4 tukstosus.
Leo
L
Kamēr vaina nav pierādīta, tikmēr nevienu nevar apsūdzēt. Un nesaprotu, vai tad šie ir pierādījumi - 8 gadus vecas safabricētas lapas (kas izvilktas tikai tagad atklātībā?, jo tuvojas vēlēšanas) var būt kaut kas nopietns. Kad būs grāmata par Šleseru???
Jānis Iesalnieks
J
Es kā ventspilnieks nevaru būt objektīvs attiecībā pret Lemberga nodarījumu novērtējumu. Paudu tādu viedokli, kāds ir vairumam pilsētnieku. Kamēr Lemberga vaina nav pierādīta, viņš ir un paliek labākais kādas Latvijas pilsētas saimnieks neatkarīgās Latvijas vēsturē. Atbrauc uz Ventspili un novērtē pats. Kamēr pārējā Latvija skaita desmitgades līdz Eiropas dzīves līmeņa sasniegšanai, ventspilnieki jau tagad tādu bauda.
depo
d
Nu moins. Drusku palasīju papīrus, gribas izvemties un restartēt un to visu aizmirst.
slida
s
Neviens jau neatzīsies, izņemot Juri Bojāru, ka Lembis visas toreizējās partijas finansējis, pircis likumus. Savukārt prokuratūra neapstiprina, ka šīs saraksts ir autentisks. Bet - pasekojiet likumdošanai laikā starp 2003. un 2006. gadu un apstiprinājums atradīsies. Par ko vēlēt? par cilvēkiem, par kuru līdzšinējo darbību skaidri esat pārliecināti, ka viņiem ir smadzenes, un ka viņi nav zaguši. Tādi taču atradīsies kādā sarakstā. Pāŗejos no šī saraksta izsvītrojiet. Ja čakli svītrosiet, varbūt kaut kas sanāks. Bet aktīvi būs arī visi caur naudu un amatiem uzpirktie.
Letiņš
L
Nav man laika sameklēt Jāņa Iesalnieka attaisnojumu un pamatojumu viņa paša mājas lapā zemessargs.lv - ne tikai par nepieciešamību, kamdēļ jāslēdz koalīcija ar Lembergu. Bet turpat arī par tā paša Lemberga miljarda nozagšanu un politiķu (ieskaitot paša tēva) nopirkšanu rakstīts varbūtības izteiksmē un gramatiskā deminutīva resp. pamazināmā lietvārda formā. Proti cik milzīgi ir Lemberga nopelni Ventspils labā, bet varbūt tur varētu būt arī tādi pavisam maziņi sīciņi nesmukumiņi, nedarbiņi un grēciņi, kas uz lielā Lemberga veiksmes stāsta fona tādi nieciņi vien ir un tamdēļ lielās idejas labā jāpiedod...
:)
:
Jaunais Laiks 179 300 Ls .....
Xmu
X
Pirms kāda laika esot ticis dēvēts arī par Mr. John un Mr. Smith.
Eva Braun
E
nu moins ...!!! Lapsa ,Tu esi ģēnijs ! Ja tam visam nesekos saukšana pie atbildības likuma priekšā - tad man japiekrīt tiem ,kuri saka ,ka latvieši ir zaglīga meļu tauta.... Tomēr ceru ,ka ALLAHS nenoversīs no mums savu vaigu...!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

LEMBERGA TIESA

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas