Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rokasgramata.com - “nepieklājīgi atklātās Šveices odzes” liecības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aita Aiša
a
Nevajag dziedāt, nav opera!
hvz
h
Lembergs ir spēcīgākais un spējīgākais Latvijas politiķis . Viņš vienīgais prot savienot savas intereses un savu vēlētāju intereses , kas ļāvis viņam noturēties mēra krēslā vairāk kā 20 gadus . Ja būtu zadzis no Ventspils budžeta , tad viņu neievēlētu 20 gadus pēc kārtas. Tieši otrādi viņš darījis visu , lai viņa pilsētas budžets pildītos pēc iespējas labāk , jo savu naudu pelnīja ar tranzītu. Visi pārējie Latvijas politiķi ir pierādījuši savu mazspēju savienojot savas un vēlētāju intereses , vai nu zog no budžeta un domā par sevi kā Šķēle , vai arī nav spējīgi vadīt valsti , jo ir tirliņi kā jaunais laiks... Tas, ka Lembergs ir bagāts , tikai liecina par viņu kā liela kalibra cilvēku - tāds pat kā Ņujorkas mērs, kurš ar nav nabags, bet ir labs saimnieks. Latvijai vajag saimnieku !
Kā tur ir?
K
Kurā brīdī komunists un komunisma cēlājs lembergs pārtapa par kapitālistu??? Varbūt ar pirmo nozagto piecīti???
!
!
Labuma guvējs būs bijis Neredzīgais Indriķis II. Jauniņais! Uzņemsies visus grēkus un vēl 100g.
ddd.
d
Jā jā un tā tikai mēs visi slīgstam dziļāk un dziļāk - visupirms ekonomiskā krīze, tad vēlēšanās izdarām aplamo izvēli, jo esam noticējuši priekšvēlēšanu kompromātiem par spēcīgākajiem kandidātiem.
Parastais
P
Lembergs ir tieši tāds pats "upuris" kā hroniskie alhokoliķi, kas regulāri "cīnās" ar zaļo pūķi tukšot vienu spirtoto trauku pēc otra! Un pamēģini tik iesaistīties diskusijā ar tiem saules brāļiem un viņu atbalstītājiem! Noēdīs bez sāls!
KLM
K
par upuri izmetot Lembergu ................................................... .................................. Jā, neveicas tam Lembergam - arī okupantu vara šo izmeta par KPSS poļitruku, vēl trakāk - izmeta arī par ticības apkarotāju bandas priekšsēdi - vot nelieši okupanti - nebūtu izmetuši šo tādos amatos, kas zin, varbūt Lembergs aizietu nacionālajos mežabrāļos - lai cīnītos pret okupantiem....
Parastais
P
Kāpēc jocīgi? Viņš glābj savu ādu! Ko tad Tu gribēji, lai Meroni liecina, ka Lembergs nav bijis patiesā labuma guvējs bet kāds cits? Kurš tad, Indriķa prāt? Un kāds apstiprinājums tādam blefam varētu kalpot?
Indriķis
I
Man kaut kā pats Meroni liekas sasmērējies, jo liekas jocīgi, ka viņš ir bijis klāt tam visam, ko tagad pasniedz kā nelikumīgu, par upuri izmetot Lembergu.
Normunds Kārkliņš
N
Neatkarīgas aptaujas jaunākie partiju reitingi no vietnes "Par kuru sarakstu balsosiet 2.oktobrī?" (meklēt Google) nobalsojuši 1139 respondenti. Politisko partiju apvienība "Saskaņas Centrs" 18.09% VIENOTĪBA 16.15% Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" 13.96% Balsošu ar tukšu aploksni 13.61% Kristīgi demokrātiskā savienība 5.97% "Par prezidentālu republiku" 5.71% Nepiedalīšos vēlēšanās 5.18% "PCTVL - Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" 4.39% Partiju apvienība "Par Labu Latviju" 4.3% "Pēdējā partija" 3.69% Neesmu izlēmis 3.69% Zaļo un Zemnieku savienība 2.81% "Ražots Latvijā" 0.97% "Tautas kontrole" 0.79% Partija "Daugava - Latvijai" 0.53% "ATBILDĪBA - sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība" 0.18%././
Tante (ar puķēm)
T
ko kasies mērkaķi! Kur ira tabele ar Lemberga kunga samaksātajiem nodokļiem?
Tante (ar puķēm)
T
a tu precējies i? a ko tas hvz nozīmē pa latviski? Tas nav no kādiem ārzemniekiem vai židiem noskatīc slepenais kods ko?
Tante (ar puķēm)
T
hvz pareizi raksta, ka vajag naudu, lai darītu labus darbus un sargātos no sliktajiem stepanoviem un nu tiem ārzemniekiem. Vispār vajadzētu ārzemniekiem un stepanoviem visu atņemt un atdot Lemberga kungam, tas būtu droši, ka nākamo gadu atkal būs smuka puķu dobe! Ārzemnieki gan te visu izrakņātu ar eskavotariem mantu meklējot. Viņi neko neprot smuki darīt. Lemberga kungs varētu visus ārzemniekus pamācīt pareizi strādāt.
betmens
b
KAPĒC tiek izķīdāta ''itkā lemberga dzīve'' kad pie valsts stūres vēlās būt arī citi , pārējie labi maksā vai ir pilnīgi X cilvēki, kuri pat papīru zemē nenomet.
Tante (ar puķēm)
T
jā? šitā ir, ka Lemberga kungs ir samaksājis nodokļos vairāk nekā šeftmanis Repše? Dikti gribētos šitādu salīdzinājumu dabūt! Vislabāk būtu, ka tu te pateiktu, kur pie tāda var tikt, lai redzētu kā tas repše bankā sēžot maksā mazāk nodokļus par cienījamo Lemberga kungu dižajā Ventspilē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas