Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rosina atteikties no budžeta vietām sociālajās zinātnēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
eddy
e
Ejiet takš jūs visi !
niknais
n
Samazināt visas kaktu augstskolas, kur diplomus dabū pa blatu, budžeta vietas tikai tehniskās specialitātēs, ja pēc beigšanas brauc strādāt uz ārzemēm nauda jāatmaksā. Visādi pērkami žurnālisti un falšu pētījumu sociologi savairojušies bariem, neviens negrib godīgu darbu strādāt un nav, kas nodokļus maksā. Visi staigā ar izstieptu ķepu un mācās no politiķiem un Aploksnes!
viens likums
v
Studij'am vai nu visiem j'ab'ut bez maksas, vai visiem par maksu. Eso's'a sist'ema, kad vieni - atkarībā no galvas gaišuma vai iepriekšējās izglītības iestādes līmeņa maksā pilnu cenu, vai studē bez maksas, vai vēl papildus saņem valsts stipendiju, ir pilnīgi šķēršām.
ironija
i
Vajag radikālāku rīcību- aizliegt mācīt un mācīties sociālās zinātnes vispār! Zināmas iestrādes šim projektam jau ir, jo vispārējā vidējā izglītībā sociālajos priekšmetos nauda mācību līdzekļiem netiek paredzēta. Tikai man sāk likties, ka šādi rīkojoties valsts sāk pārkāpt atsevišķas cilvēku grupas cilvēktiesības un brīvības uz vienlīdzīgām izglītības iespējām.
sergei
s
LU Soc zin fak bijusī vadītāja (arī kompartijas sekretāre) Brikše izdarīja visu, lai diskreditētu šīs zinātnes vairāk nekā 20 gadus. Te ir rezultāts.
jaaaa
j
tā jau vienas vājības sociālās zinātnēs studē, vēl nogriezt visas budžeta vietas, tad būs pilns komplekts pirkto diplomu
lauku vecis
l
Par tiem, kas laiž uz ārzemēm, pilnīgi piekrītu. Par privātfirmās Latvijā strādājošajiem gan nē, kādam ir arī jāstrādā privātajā sektorā un nodokļi jāmaksā, ar ko beidzies, ka visi nodokļu naudu grib tikai tērēt, ļoti labi redzam.
1234
1
RTU nerullē - tualetēs nav papīra!
t
t
pareizi tāpat no tiem politologiem, statistiķiem, žurnālistiem un pr-šķikiem jau mudž nav kur grūst
nemalacis
n
Budžeta vietas nedot tur, kur sagatavotie speciālisti dodas strādāt uz ārzemēm vai privātfirmās Latvijā. Ja nestrādā valsts darbu, valstij nauda jāsāk atdot no pirmās darba dienas. To viegli regulēt ar līgumiem. Latvijas nabadzīgā valsts nav labdarības iestāde.
Vētra malacis
V
Pareizi, jo tās par blatu dala IZM ierēdņi saviem družkiem! Kvalitāte krīt, jo LU velk iekšā nesekmīgos un izmestos no citām augstskolām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas