Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rosina pārdalīt Gaismas pilij plānoto naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vaidelotis
v
Tomēr prieks, ka kopš Gaismas pils celšanas sākuma nacionālmazohistisko ņerkstētāju rindas strauji samazinājušās. Nu jau tikai aklais vairs neredz, cik skaista būs Birkerta bibliotēka. Un tikai stulbais vairs sauc: necelsim Gaismas pili, jo tad ievēlēsim krievus, un tie necels Gaismas pili.
.................
.
Ja mes butu kadi Egiptes seihi, vai kadi Arabu Emirati ar neparskaitamiem naftas torniem tad mes varetu uzcelt ne tikai Gaismas pili bet ari Gaismas piramidu! Situacija kad valsti valda bezdarbs krize pensionariem biezi nav normals ediens ko likt galda, uz neapmierinatibas vilna Kremla partijas iegust ar vien lielaku popularitati cilveki vispar sak saubities vai mums vajag neatkarigu brivu Latviju, saja situacija teret nodoklu maksataju naudu dazados neskaitamos celtniecibas projektos sakot no Sanhajas veja trubam beidzot ar Gaismas pili ir noziegums pret tautu pret valsti!
Eva Braun
E
Domāju ,ka pareizs ierosinājums !!!
Vuarzazi
V
Ja Šlesers būtu izīrējis stacijas Pasta buves grunti par isto tirgus cenu, tad puse no Gaismas Pils naudas būtu atrasta.
Ruksis
R
Bet kur problēma - piešķirt to naudu no Kultūras ministrijas budžeta un miers. Lai Dālderis tad domā kam mazinān un kuru vispār likvidēt. Un kultūras darbinieki arī būs laimīgi - algas neizmaksā, toties svētumu ceļ. kā lai nepriecājas?
replika
r
jau tagad redzams, ka nekā iipaša no `tā šķūņa nebūs, ne tas ir liels, ne interesants. Kur var iztērēt 150 mio - nu tas ir jāmāk. Bet visur, kur piesakrās spalvainās kampēju rokas tā vienmēr notiek...
x
x
tomer der padomat kas mums vairak vajadzigs, satracinata aiz nabadzibas tauta kas aizskrien novelet par Saskanas Centru bet tomer buvejam to Gaismas pili neskatoties uz to ka var iestaties haos valsti ja krieviskas partijas nems virsroku, vai tomer partraukt skiest simtiem miljonu latu un par to naudu palidzet pensionariem un mazturigajiem. Valdibai vajadzetu pienemt drosmigu lemumu jo mes virzamies preti katastrofai.
lapsa
l
Tas tumsas monstrs vai skrundas lokators vai vel ka to sauc ir jaklape ciet! Kapec? Nu pirmkart tapec ka par tiem miljoniem varetu kaut vai pensionariem pacelt pensijas tadejadi nonemot spriedzi un paradot ka valdiba doma par tautu. Tadejadi stiprinot latviesu partiju uzvaru velesanas. Ja velesanas uzvares krievi tik un ta Gaismas pili vini iekartos dom oficera kada jega mums buvet prieks krieviem dom oficera?
AD
A
šis vārds: "kultūras ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Elīna Bīviņa" tā kā nāk prātā sakarā ar kaut kādiem bēdīgi slaveniem 3 brāļiem. Vai varbūt ne?
ne Lelle
n
Ar savu bezgalīgo stulbumu un patieso kretīnismu, kurš piemīt lellē, turklēt vēl blondām, gan nevajadzētu publiski lielīties. bet ja tā godīgi, kaut Tev lellīti būtu bērni datorspēlēs audzināti, un pašai visu mūžu būtu jālasa tikai datora ekrānā un jāklausās tikai šlāgerparādes un LR-2. Tas būtu tieši atbilstoši tik tupam radījumā, kāda esi Tu.
Lelle
L
Tas tumsas monstrs tāpat netiks pabeigts projektētajā variantā, uz 2014. gadu tur stāvēs nepabeigts kroplis...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas