Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Rosņeft noliedz savu saistību ar Skrundas radiolokācijas pilsētiņas pirkšanu

"Man nav informācijas par to, ka Rosņeft izietu Latvijas naftas tirgū. Man nav zināms ne par kādiem _Rosņeft _plāniem attiecībā uz Latviju. Es nekomentēju,ko raksta Latvijas avīzes, atsaucoties uz nevienam nezināmiem avotiem," tā Nekā personīga komentēja Krievijas naftas kompānijas informācijas pārvaldes vadītājs Nikolajs Manvelovs.

Latvijas prese aizvadītajā nedēļā pieļāva, ka šī kompānija varētu stāvēt aiz Skrundas radiolokācijas pilsētiņas pirkšanas darījuma. Pagaidām zināms, ka izsolē uzvarēja kompānija Aļeksejevo - serviss, taču par firmu un tās plāniem nav informācijas. Skrundas bijušā radiolokācijas stacijas pilsētiņa tika pārdota par Ls 1,6 miljoniem.

Līdz šim Skrundā pabijis tikai jaunā īpašnieka pilnvarots pārstāvis vārdā Dmitrijs. Viņš sūdzējies, ka objektā atslēgta elektrība un visu safotografējis. Taču beigās, kad piesolot miljonu, uzvarējis izsolē, bez neviena komentāra pazudis, vēstīja raidījums. 

Nekā personīga vēstīja, ka šajā apkārtnē nebūtu iespējama ne naftas pārstrāde, tāpat kā cūku audzēšana, kaut vai augstā gruntsūdeņu līmeņa dēļ. Pieminot vēl ideju par grandioza azartspēļu centra izveidi, visticamākais variants tomēr esot, ka te varētu būt kāda vieglāka ražotne vai loģistikas centrs, ņemot vērā objekta izdevīgo novietojumu starp Ventspils un Liepājas ostām, ar tuvu dzelzceļu, gāzesvadu un visām nepieciešamajām komunikācijām, stāstīja raidījumā. 

Raidījums minēja, ka Skrundas pircējs negrib sevi atklāt, jo, iespējams, ka kompānijai nemaz nav solītā  miljona un tagad nauda tiek drudžaini meklēta. Pirmā summa jaunajam īpašniekam valsts kasē jāiemaksā nākamajā piektdienā. Ja nauda netiks samaksāta – pirkums tiks otrajam izsoles dalībniekam. Skrundas pašvaldība cer, ka nākamnedēļ beidzot izdosies ieraudzīt padomju mantojuma noslēpumaino īpašnieku un uzzināt par viņa plāniem Latvijā.      

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas