Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Roulends: Mēs neslēpāmies, bet ļāvām situācijai uzņēmumā stabilizēties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kristine
K
Ja labi ieskatas, var izlasit ari fotogrfija redzamo avizu izgriezumu...Tam Roulendam jau ir saubiga slava ari pasa majas - pirmo miljonu nopelnijias 23 gados, kaut kadas skandaloza skirsanas prava, uzturesanas un darbibas zona Channel Islands... utml. Tur jau skaidri manams, ka si gimene visu laiku ir pieradusi masketies un piesegties un atklatibu nemil...
Mamehai
M
Tevi tiešām interesē tie papīri?
Mameha
M
a kāpēc tad neparādīja neka'du papīru par pirkumu, ja jau nav problēmu to parādīt? ko?
XXXL
X
Fotografēties negrib,.... Ar papīriem ir kā ir. Situācija nedaudz atgādina Gogoļa "Revidentu". Bet tas padara dzīvi krāsainu.
Labais
L
Nav nekādu leģendu. Latvijas sabiedrība ir leģenda. Mēs te vārāmies savā sulā un domājam ka esam baigi svarīgi. Ja mēs paskatītos ārpus savas kastītes tad tādu Rolendu ir simtiem un tūkstošiem, tikai Latvija ar saviem mazvērtības kompleksiem tos parasti neinteresē. Vienkārši puiši, kas saprot vienkāršas lietas. Dienai ir pamatīgi noveicies, vienīgais ko var teikt.
Misters X
M
Tas pievienotais foto vien jau izrausa šaubas - vai tad te nobildēties nevarēja? Un ja jau tik tālu ceļu braucis, tad varēja kaut uz īsu brīdi tikties arī ar žurnālistiem - kāpēc tik izteikta nevēlēšanās?
bet
b
ja tā kā lietotājs salīdzinu, tad neko daudz sliktāk neizskatās nra.lv
Hmm...
H
Var jau arī būt, ka puika nemaz nemelo, tikai nepasaka visu patiesību. Varbūt tiešām Roulendi ir patiesie īpašnieki, bet paliek nepateikts, ka viņiem ir džentelmeniska vienošanās ar Andri, vai Aināru, (vai pat Aivaru--divas avīzes tomēr labākas par vienu) par lielu pasūtījumu "laikraksta attīstības virziena izstrādei" par apaļu summu tuvojošos Saeimas vēlēšanu sakarā... Kas zin. Skaidrs ir viens, ka ar avīzi mūsdienās biznesu uztaisīt nevar, kur nu vēl Latvijas mikroskopiskā tirgus kontekstā, tā ka stāsts par "izdevīgu investīciju īstajā laikā" ir reāli smieklīgs.
Gita
G
No malas skatoties, pavisam divaini:)
skilla
s
Interesanti, kā var tikt pie miljoniem, ja nopērk uzņēmumu, neliekas par to ne zinis, turklāt par priekšnieku ieliek apšaubāma intelekta un apšaubāma godaprāta cilvēku? Pasākums "Diena" ir kļuvis neprofesionāls un tas amatierisms spīd cauri visur.
me
m
:DDD
tinto
t
Kaut kā smieklīgi izklausās, ka Roulends Jr ieradies itkā "ar mērķi iepazīties tuvāk ar mediju produktu klāstu un šī gada finanšu plāniem". Varētu padomāt, ka to nevarētu izdarīt no Londonas, Luksemburgas vai kaut vai Fidži. "mēs pilnībā atbalstām uzņēmumu, domājam, ka šeit ir lielas iespējas, varam lūkoties uz kādiem ieguvumiem nākotnē, lai arī pašlaik nav tādu plānu" Šis teksts arī izklausās, maigi izsakoties, murgaini.
Maxis
M
Smiekligi un meligi!!!!!! Ja vins labak saprastu Latvijas situaciju, tad varbut ari saprastu, cik smiekligi vins izklausas.
auers
a
Nepārliecina. No paša sākuma šis darījums ir tāds samocīts. Ja reāli Roulendi būtu iegādājušies Dienu, kāpēc no sākuma tāda kautrēšanās?
olle
o
Varēja jau nu vismaz kādu papildinājumu leģendai izdomāt. Neviens jau īsti nešaubās par to, ka darījums ir veikts caur Roulendiem. Šaubas ir par ko citu - vai viņi ir patiesie īpašnieki / patiesie labuma guvēji. Acīmredzot, kaut kas tuvojas! Un pie tam varbūt pat drīzāks neka vēlēšanas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas