Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Roze jautā, cik zāļu ražotāji pelnīs no "kādas prusaku vai govju gripas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Nesaki vis. Es, piemēram, ieteiktu pēc izturības. Zinātnieki, re, ir aprēķinājuši, ka pēc globālā atomsprādziena dzīvi paliks haizivis, žurkas un prusaki....
Domāju,
D
pelnīt vajadzētu proporcionāli. No odu gripas mazāk, no ziloņu gripas vairāk... :D
Ieva
I
Principā šādas vakcīnas taisa uz pāris svarīgākajām olbaltumvielām, bet neviens nav teicis, kā īsti tā parastā gripa ar cūkām pierasto gripu ir sakombinējusies: varbūt, ka pilnīgi pietiek ar parasto vakcīnu....
Zemnieks
Z
Cūku gripas pandēmija var izrādīties par vienu no mūsdienu lielākajām korupcijas afērām – tā secinājuši kāda Dānijas laikraksta žurnālisti, kas izpētījuši Pasaules Veselības organizācijas amatpersonu sakarus ar pasaules vadošajām farmācijas kompānijām, kuras bīstamā vīrusa izplatības rezultātā ir labi nopelnījušas. Noskaidrojies, ka daudzi zinātnieki, kas darbojas Pasaules Veselības organizācijas komitejās, saņem naudu no pasaules farmācijas gigantiem. Par spīti globālajai ekonomikas krīzei darbs atsevišķās farmācijas rūpnīcās jau notiek četrās maiņās, mēģinot apmierināt pieprasījumu pēc pretgripas medikamentiem. Dāņu laikraksts noskaidrojis, ka tie Pasaules Veselības organizācijas eksperti, kas aicinājuši pasludināt cūku gripas izplatību par pandēmiju, strādā algotu darbu farmācijas kompānijās, kas ražo vakcīnas pret jaunā paveida gripas vīrusu. Nīderlandē jau sākta pārbaude par kāda Pasaules Veselības organizācijā strādājoša holandiešu ārsta darbību.
Ieva
I
Manuprāt visiem muldoņiem vajadzēja parūpēties, lai katram hroniķim būtu zāles no viņu pamatslimības, pārējais ir sīkums, bet pati šoreiz vakcinējos, jo tomēr esmu dubultriska paciente un negribēju riskēt, taču parasti iztieku tāpat.
ciniķis
c
Mjā, lai muļķiem iesmērētu nevajadzīgas zāles un vakcīnas ( t.sk. bīstamas veselībai) ažiotāža ir sacelta ne pa jokam. Bet man kā parasti ir jautājums - kas tas tāds par cūku gripas vīrusu, ja nekādas cūku pandēmijas nav, bet cilvēkiem redz, esot!:)) Es neesmu lasījis ne par vienu cūkas nāves gadījumu no cūku gripas vai pat par saslimšanas gadījumu, bet lūk, cilvēkiem mirstot simtiem. Beidziet smīdināt - mirst no parastās gripas!!!
!>???
!
Nejauc putru ar kāpostiem! Par cūku gripu Roze saka pareizi.Jeb varbūt pats esi kāds kaktu dakteris?
???
?
ROZEM jāatbild par cukura rūpnīcu likvidēšanu !!!!!! Ar mantas konfiskāciju, lai būtu sākumkapitāls jaunai cukurfabrikai. Viņ rīcība bija un ir pretvalstiska.
Kaspars Gasūns
K
Šeit Rozem taisnība. Tā cūku gripa pēc statistikas nav mirstamāka par jebkuru citu. Cita lieta, ka ar viņu, šķiet, ir masveidīgāka šī saslimšana, jo tā imunitātei ir salīdzinoši "inovācija". Tie, kas mirst, parasti jau ir riska grupās - novārdzināta imunitāte, citas slimības, visādi blakusefekti utt. Pati gripa kā tāda ir pat salīdzinoši nekaitīga. Vakcinēties "sirdsmieram" nav sevišķi prātīga doma, jo vakcīnas arī nav gluži nevainīgs ūdentiņš. To, ko var normāli izslimot pats, labāk tad arī riskēt slimot. Protams, riskus jāsaglabā saprātīgus. Tā ka Roze, manuprāt, te saka izcili prātīgus vārdus.
ZBL
Z
Atslēgas vārds ir pelnīs!
Kristaps
K
Ko - cukurs vai tā neesamība izraisīja gripu? Kāds cukurs? Par ko murgo? :))
jo
j
nevaijg muldeet!Cik Tu nopelniiji ar cukura razhoshanas nogremdeeshshanu?Kaapec mees sanjemam mazaaku atbalstu kaa paareeja evropa:)
lūriķis
l
Nākošais TĪĢERA GADS,vai būs kaķu gripa???
Oskars
O
ROZE vēl nav NOVĪTIS.
ZBL
Z
Cik nopelnīja ZZS un TP kanaki, kas privatizēja cukurfabrikas un tās pēc tam likvidēja, saņemot Eiropas naudu. Cik valsts samaksāja par TP firmu veidotajiem cukura uzkrājumiem? Vai šie tad ir tie pašpietiekamie saimnieki?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas