Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Rozentāle: TPSVA nepildīja valdības prasību samazināt atalgojumu; slimnīcas vadītājs to kategoriski noliedz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mikelsons
M
Protams ,ka ministrei ir izdevigi atrast iemeslus ,lai paklaujoties kada ietekmiga valstsvira spiedienam ,pievienotu so labi uztureto valsts slimnicu -labi novietotta vieta ,netalu no Rigas,Infekcijas centram ,kas no ta cietis ?-protams ,ka Latvijas pacienti ,kuri arstejas saja priezu meza iesakutaja slimnica ,kas no ta iegus ,noteikti kads ,kurs gribes so slimnicu privatizet ,izmantot saviem savtigiem merkiem ,to mes vel redzesim ,nebus ilgi jagaida .
doktors
d
Es lepojos, ka strādāju TPSVA. Pateicoties J.Leimana vadībai, ir panākta tuberkulozes saslimstības samazināšanās valstī. Rozentāles kundze grib sašķelt mūsu kolektīvu no "iekšienes", lai vieglāk varētu ietekmēt. Visus iepriekšējos gadus un arī tagad esam dzirdējuši tikai labas atsauksmes no pacientiem un arī no kolēģiem par savu slimnīcu. Vai tas nav arī direktora nopelns?! Mums IR samazinātas algas! Mūsu iestādei nav parādu. Tādēļ esm vajadzīgi LIC!
DD
D
KUNDZE(rozentale) valsts priekšā nomelno un apmelo Leimani, tub. aģentūru, kurai nekādu parādu nav, arī algas darbiniekiem tika samazinātas. Tas, ka tās bija nosacīti lielākas kā citur Latvijā med. personālam, nav pārkāpums. No valdības un ministres puses nelikumīga ir aizmuguriskā lemšana par aģentūras pievienošanu inf.centram, kur pēc pacientu un tautas modrās acs vērtējuma, ir galīgākais bardaks.
iksa
i
Lai nu kurš izteiktu pārmetumus par algu nesamazināšanu, taču ne jau B.Rozentāle! Nesen dzirdējām, kā viņa, ievērojot valstī izsludināto taupības režīmu, savā Infektoloģijas centrā valsts naudu iztērējusi dāsnās prēmijās... Šādam cilvēkam labāk paklusēt, citādi pārāk liela divkosība.
...
.
:D naudas lietās ticēt ārstam ? :) nekļūstiet smieklīgi cienījamie lohi - SVF mūža parādnieki... ne vienam ārstam [Jānim Leimanim] ne otrai ārstei [Baibai Rozentālei] es ne santīma neuzticētu..
Krabis
K
Nu kuce!!!
...
.
un kurš atbildēs par to, ka noveda [administratoru] dakteri [Jāni] Leimani līdz kliņķim kā rezultātā viņam ar darba [džipu] auto biaj jābrauc reibumā ??
Ērglis
Ē
Tātad Rozentāle ir spējiga tikai uz šādu rīcību? Jā, tiešām neerts ministrs...valstij un tautai!
ABC
A
Arī es ticu ārstam, nevis valsts naudas izkrāpējai.
vilis
v
Vairāk ticu ārstam.
Jānis Leimans
J
Es jau arī nebiju dzēries, kad braukājos, man tik kāja sāpēja, un tad nedaudz iedzēru, gaidot policiju, ar algām jau ir tāpatās....
Jānis Leimans
J
Nu liekas reiz takš mierā, piektdiena tak nāk, vajadzēs nedaudz iepļaut un būs atkal jāpavizinās ar auto šmigā!:-)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas