Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Rungainis: pensionāru federācijas paziņojums liecina par viņu boļševistisko garu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Pats gan apaļš, bet galva laikam ne pārāK - apaļi pakauši esot emocionāliem cilvēkiem. Bet ja cilvēks pats nesaprot, ko izrunājis vienreiz, otrreiz, tad patiesībā tur ir reptīļa smadzenītes, kas saprot tikai savu ērtību, komfortu, un visu ,kas to nodrošina.
lux
l
Kam tad tu tos nodokļus maksāji? Krievu režīmam? Tad aizej un paprasi viņiem, kur palika tā tava 132 rubļ (66 santīmu) lielā pensija. ------------------------------------------------ Tieši tā! Bet to jau lielie brēcēji aizmirst.
rits
r
Sis Rungainis nav pie pilna prāta,ka nemitīgi izsauc uz sevīm lāstus.Visi cilvēki gan jauni un veci raugās uz viņu kā prātu zaudējušu ,ka nemitas uzbrukt tiem vecīšiem ,kas ir mūsu tēvi un mātes.Tad nu cilvēki raugieties kāds ir šis cilvēks, kurš ir iegrimis tik dziļā ļaunumā ,ka joprojām nespēj apstāties kalt plānus kā nīcināt mūsu vecos cienījamos sirmgalvjus,un neļauj viņiem mierīgi pavadīt savas pelnītās vecumdienas.
Nesēdi uz naudas čupas
N
Vai bagātais Rungainis negribētu no sava bankas konta pārskaitīt valstij par labu kādu prāvu naudas summu,kā to dara ārzemju bagātie,lai būtu ar ko atbalstīt jaunās ģimenes?.Kāpēc Rungainis nebrūk virsū Latvijas bagātajiem ,bet uzbrūk visnabadzīgākajiem? Rungaini mēs gaidam un gribam redzēt cik jūs būsit dāsns ?
Cilvēks
C
Rungainis ienīst vecus cilvēkus,kuri saņem zemas pensijas un dzīvo zem iztikas minimuma ,tāpēc gatavs novilkt viņiem pēdējo kreklu ,un plikus aizvest ragaviņās uz mežu.Tik zemisku necieņu pret veciem cilvēkiem tik atklāti var paust tikai tāds cilvēks ,kuram sen vairs nav ne kauna ,ne goda,un kurš ir zaudējis savu sirdsapziņu .
Jukums
J
Ja padomā dziļāk, tad sak likties, ka Rungaiņa periodiskajai ieļurkstēšanās kārei ir kāds dziļāks aprēķins - viņš te kaut kādu reklāmas pasākumu mēģina bīdīt, iespejams, ka ar nemitīgaijiem draudiem pieradināt pie noteiktas domas, notrulināt, iemidzināt modrību un tad pastrādāt savus nelietīgos plānus. Es teiktu, ka faktiski tā ir parādība, ko darba vietās sauc par mobingu. Rungainis to mēģina pacelt valsts limenī.
Jukums
J
Vai Rungainis speciali kaitina pensionārus ar savu regulāro idiotisko ievaukšķēšanos? Uzskatu, ka viņu ir janokonsolidē līdz apakšbiksēm - lai beidzot izbauda uz savas ādas tās zales, ko viņš mēģina parakstīt citiem. Varbūt tad pieņemsies prātiņā.
nasca
n
Par ko tāds tracis? Neviens jau netaisās atņemt pensijas, runa bija tikai par samazināšanu un arī ne visiem. Vai tad nebūtu skaisti, ja arī pensionāri domātu par valsts nākotni un piekristu budžeta līdzsvarošanā dot savu artavu? Pensionāriem tomēr ir garantētas pensijas, atšķirībā no jaunākiem cilvēkiem, kuri audzina mazus un ne tik mazus bērnus, dažkārt darbs ir tikai vienam no vecākiem.
Eu
E
Vai tik šī vecu cilvēku spīdzināšanas tēma šito puisi neuzbudina un citādi šim nesanāk?
Patriote
P
Un pareizi darīsi. Lai veicas! Žēl, ka esmu par vecu.
Urla
U
Kam tad tu tos nodokļus maksāji? Krievu režīmam? Tad aizej un paprasi viņiem, kur palika tā tava 132 rubļ (66 santīmu) lielā pensija. --- Tu aglīgi aptaurēts/ta? Ņirgājies? Tev varbūt bija izvēle, kad, kādā valstī un kādā režīmā piedzimt, bet mums, normāliem cilvēkiem, tāda nebija.
Vecis
V
Ja es būtu tik labi barots čalis, kā Rungainis, man būtu kauns šo tematu cilāt vispār. Pilnīgs sviests! Kopts un sātīgi barots, vīrs kā plūmīte, neliekas un neliekas mierā, ka nabaga valstij jābaro šie "sociālisma cēlāji".
Zirka
Z
Cienītais, kur lai aiznesu atteikumu no savas pensijas? Ņemiet un aizrijieties! Vienīgā neaizskartā sociālā grupa? Šo "neaizskarto" grupu aplaupīja jau pašā sākumā. Mana mamma saņem 160Ls lielu pensiju. Iztiek, jo viņa dzīvo mazpilsētā, ūdeni nes no akas, krāsnis kurina ar malku, elektrību taupa. Un tādu, kā mana mamma, ir daudz. Nu, ko vēl Jūs no viņiem varat paņemt? Vai tiešām Jūs vienreiz neapkaunēsieties? Staķe vedina mūs būt iecietīgākiem. Bet kā lai saglabā iecietību, ja Rungainis ar neciešamu regularitāti bendē vecu cilvēku nervus.
Nesaprotu
N
Neuzskatu, ka mani publiskie izteikumi par nepieciešamību samazināt pensijas vairotu neiecietību pret pensionāriem kā sociālu grupu... ----------------------- Kaut kā dīvaini - ja pensionāriem samazināt pensijas, tas izraisītu vēl lielāku neiecietību pret šo sociālo grupu - pensionāriem? Kāpēc?? Noņēma naudu un vēl necieš? Tāpēc, ka vispār jāmaksā?
vells
v
Dižais "investīciju baņķieris" un jaunā "vienotības" zvagzne rumpainis kā reize nesen piedāvāja boļševiku stilā uzlikt ķepu pensijām. Kurš tad te ir lielāks boļševiks rumpaiņa kungs? "investīciju baņķieris", kurš savus kapitālus ir sarausis, izlaupot un izšmugulējot viņa tik nīsto pensionāru sastrādātos labumus, nav nomaksājis ne santīma nodokļos par salaupīto? rumpainis kaut ko muld par pensionāru nevēlēšanos solidarizēties! ar ko solidarizēties rumpaiņa nekungs?Šausmīgi sliktā sovoku režīma šausmīgi nevērtīgos labumus esat par sviestmaizi iztirgojuši, burbuļus sapūtuši, tur arī apdir.u.šies, bet naudu ta vajag. Kaut ko pašiem radīt? rumpaiņi radīt neko nespēj pēc definīcijas, tikai dalīt un atņemt, tāpēc arī šī vaidēšana par sliktajiem pensionāriem, kuri negrib rumpaiņiem atdot. Es ieņirdzu, kad uzzināju, ka šamējais esot iecelts par Latvijas reindustrializācijas padomes stūrmani, tā patiesi ir anekdote. Vai rumpainis tajos 20 gados, kamēr varonīgi iekš savām kabatām apkaroja sovoku atstātās vērtības, ir radījis kaut vienu, kaut mazīīīīītiņu fabrīciņu, kaut ar pāris darbinieciņiem, kas kaut ko ražo ar kaut nelielu pievienoto vērtību? Nū rumpaiņa kungs, palielieties ar saviem sasniegumiem, ja jau tik regulāri visus kauninat un strostāt par boļševistiskām tieksmēm uz priekšu! Pastāstiet par saviem nopelniem Latvijas labā, cik nodokļus esat no savas peļņas nomaksājis, kādus labos darbus veicis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas