Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Šā gada februārī vēsturiski zemākie PVN ieņēmumi valsts budžetā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
MM
M
Hmm! Kā vienīgo izeju redzu PVN celšanu...
:&
:
Tagad vajadzētu pacelt nodokļus, celt tikmēr kamēr būs plānotais naudas daudzums.... :))
ZB
Z
...ko valdiņ niekojies ..uzreiz vajag PVN 48% !!! paskaties tabulās ..cik sanāks!!??:)))) ..nevajag par ''padomdevējiem'' saņemt savas rodņas..bet kādu 1 kursa studentu kurš apgaismotu ekonomiskas likumsakarības!!!
x factor
x
talejosus secinajumus vajadzeja izdarit,kad cela nodoklus,sitadai ricibai vienmer ir preteja reakcija to jau nu musu gudrajiem analitikiem un strategiem vajadzeja paredzet,lai pacel vel nodokli uz cigaretem un tad es paredzu,ka tas saks izzust no veikalu plauktiem jau rigas rajona,tapat ka tas ir latgale
balelins
b
Vajag vel paaugstinat PVN nodokli. Var ari piemeram lai no govs dabutu vairak piena nevis slaukt bet izgriezt vinas tesmeni taka gridas lupatu lidz pedejai pilei tad bus vairak piena.
Dzintarzeme
D
pilnīgi pareizi - es ar absveru tuvākā laika ņemt uz ārzeēm mammu pensionāri, tatad tiešā nozīmē izvest arī pensiju ārā
Dzintarzeme
D
i-nets ir kā elpot - informācijas avots izklaide, tas ir lētāk nekā kaut kur aizkļūt
Dzintarzeme
D
Ak kungs, vai kads ar matematiku tur draudzējas?! Tas tak ir normāli, piem pilsētas mikrorajonā agrak komunalo maksajuma paradi vidēji bija 40 000 līdz 45 000, tad tagad jau parsniedz 215 000, ja tos paradniekus ieliek paradu piedziņas filma tad tos paradus reali daļu var norakstīt, pieskaitam , ka bez darba palikusos, kam beidzās normālie bezdarbieka pabalsti, izbraukušie turismā lai veiktu piespiedu bankrota proceduru un t.t. kas tad maksās to PVN??? Vel pluss vai kads ir veicis aprēķinu par tiem bezdarbniekiem kas izbrauca no valsts un to pabalstu izterēja nejau Latvijā , bet citā zemē tad pareiķiniet tas summas kas tiek arī izvestas. Diemžēl man par dzīvokli maksājas apdrosināsana un daļējs kredits, komunālo parads ta arī paliks nesamaksāts, jo bankrots būss jāpasludina 100%, jo ienakumi ir 35- 45 % no maksajumiem, tatad diemzēl jasaka ka esmu viens no tiem kas to bedri valstij padziļina, bet ko darīt tada politika ir piekopta valstī pedejos 15 gadus ja ne visus 20......
kaina
k
"Auto riepas no Refendirect (bez PVN)" - kads dzivo iluzijas. Siem jau pasen ir Latvijas PVN maksaataaja statuss un maksa ka prieks - i Fiksais, i Reifendirekt. Velams pirms blenju gvelsanas ieskatiities pasa reekinos :)
lohs
l
klasika - nupat iztērēju Vācijā drēbēs apm. Ls 1000, a ko darīt? LV pērku zeķes :)
Valdis
V
Kad stulbeņu bars pacels vēl augstaku PVN, būs vēl interesantāk!
musmussi
m
Tā jau tie ģenerāļi dzīvo - saņem naudu no budžeta, a apakšniekam pasaka, mēs neko nesaņēmām, gaidiet. Un šis gaida, kamēr atstiepj galus. Un ta vairs nekas nav jāmaksā.
Fiksais vēl
F
Šobrīd Austrijā 2 gimenes sapirkāmies saimniecības un pārtikas preces ilgam laikam. Pārtika, it sevišķi kafija, 2 lētāka kā Latvijā, trauku tabletes un veļas pulveris - tāpat, 2 reizes lētāk kā Latvijā, tai pats stāsts par apgērbu, sporta inventāru, pārtiku, labu alkoholu... Lietas, kuras mēs nepirksim Latvija nākamo pusgadu. Īstenībā jau vairākus gadus neesmu šīs preces pircis Latvijā - jebkurš, kurš bijis ārpus Latvijas rīkojas tāpat. Optimizācija. Auto riepas no Refendirect (bez PVN), lauku labumi no laukiem, tehniskas lietas no interneta veikaliem. Ko darīt, ja valsti vada muļķi?
Mjā ...
M
Matemātika vienkārša. Ja Latvijā 2 miljoni iedzīvotāju, tad iznāk, ka iegūts pa 18 LVL no cilvēka. Proti, 22% PVN ir 82 LVL par preci + 18 LVL PVN. Tātad vidēji katrs, ieskaitot šeit arī uzņēmumu, valsts, pašvaldību daļas kopējā katlā, esam pirkuši janvāra mēnesī pakalpojumus, pārtiku, komunālos u.c. labumus un preces par 100 LVL. Ļoti ļoti maz. Tas ir stipri mazāk kā iztikas minimums, pat caurmēra pensija. Secinājums - nauda aiziet "pa tumšo", pērkot kontrabandu, norēķinoties ķepā, barterī, skaidrā pa tiešo utt.
Oskars
O
DARBA nav ,ALGAS nav , kur var rasties PVN NODOKĻI ???????!!!!!!!! VALDĪBAI jāiet BERNUDĀRZĀ mācīties !!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas