Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Šadurskis: Valdība šūpojas kā traka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Iesēdiniet Punduri lai nelien valstiskās lietās un neviens nešūpos valdību.Jūs ar pakļaušanos ZZS paliekat par apsmieklu latviešiem. Vai tad Vienotībai t.i. Dombrovskim NAV sarkano līniju?Tagad izskatās,ka Dombrovskis ir sakaltusi vīģes lapa Pundurim.,klukste no VK ar savu mūžīgo kritiku,bet teksts atkārtojas!, ir ārpusštata suflieri Valdim no Vienotības.Atkārtoju vēlreiz - vai Dombrovskis vēl IR premjers?
skuķis
s
šadurski, tu izskaties ļoti noguris, vai piekusis. Ej labāk atpūties,paskrien pa mežu - savādāk izskaties pēc sažuvušas bekas
U2
U
..tad tik skatieties divkosi ka no ''lielās šupošanās'' bikselēs kas ..neiesprūk!!! :))..nelāga smaka no jenotiem jau tūlīt pēc vēlēšanām sāka nākt..vai nu būs ''smirdoņa''????
balelins
b
gribu zal-zemniekiem atgadinat ja vini velas sudus maisit kopa ar Maskaviesiem, Skeles partija un Slesera partija nenogrima tik daudz del ekonomiskas politikas vini darija tiesi to pasu ko tagad dara Vienotiba, (un tagad ari zal-zemnieki) tauta nepiedeva ka Skeles uzticibas persona Kalvitis kaut kadas netiras lietas Maskava ar Putinu perinaja, bet Sleseram nepiedeva ka Maskava kaut ko smirdosu ar Luzkovu kombineja..
x
x
Zemniekiem vajadzetu padomat, ja nevar ar galvu tad vismaz ar dibenu. Zemniekus neieveleja del Lemberga genialitates bet tapec ka zemnieki bija latviska partija, ja zemnieki sadarbosies ar maskavas ielikteniem SC tad Lembergu nakosas velesanas sagaidis Skeles un Slesera liktenis...
Trotel
T
Ventspils Minhauzens paņems visuko var no Dombrovska un tad šo koaliiķiju izspļaus , 'ņems naakamos jefiņus un sagraabs paareejo kas atlicis...taa ir kad atdod saatanam vienu pirkstu....
Jā, un tad ko?
J
Saki lūdzu, kas jums prātā lai izglābt šo valsti. Jūsu tukšā muldēšana par politiku ir garlaicīgi un nelietderīgi .
KLM
K
valdība šūpojās kā traka .................................................. jo valdībai pa vidu peld lemberga hūtē ielikta brigmaņa brangā kaka
Kur šeit ir loģika?
K
Pabrikam ir daļēja taisnība, jo 100 -latnieki ir tāpēc, lai pazemotu un ņirgātos par latviešu tautu. Valdība speciāli neko nedara, lai Latvijā būtu ražošana, bet veicina bezdarbu un maksā tos niecīgos pabalstus. Liek tautai slinkot! Aicina uzsākt uzņēmējdarbību, bet jautājums , kāpēc uzņēmēji sāk streikot? Jāsauc palīgā "Glābiet Latviju!"
KLM
K
PAR LEMBERGU :) ......................................................... ........ es arī - LKP CK locekļa amatā (vietnieks Bīškekas Urbanovīčs, viņa sekratārs - Brigmanis)
Gunārs
G
Urbanovičs jau sen to pateica un tagad notiel lietas bīdīšana uz priekšu.......
es
e
PAR LEMBERGU :)
selga
s
Nē,nu mani smiekli nāk,lai gan īstenībā būtu jāraud,kādā stulbā priekā te priecājas ,ka valdība kritīs,visi sēžam caurā laivā,pakaļas jau slapjas,daudz netrūkst ,lai ietu pa burbuli ,bet tas nevienu neinteresē,tā vietā cits citu apsaukā,mēdās,ņirgājas,nu labi ,daudziem par prieku nogāzīs Dombrovski,kas no tā,otrā rītā hūtes vai ļurbanoviča vadībā Latvijā iestāsies paradīze zemes virsū,patrieks valūtas fondu,naudu dēs balticovo vistas,kad vienu mēnesi neizmaksās algas un pensijas ,tad dziedās citu dziesmu,fakts gan tāds ,ka valdība varētu gan ņiprāk darboties ,citādi tagad brīžiem atgādina pusbeigtus jenotus.
izbeigt koalīciju!
i
Koalīcija ar ZZS Vienotībai maksās ļoti dārgi. Ne tā savu cieņu ne reitingus vārēs noturēt tautas priekšā... ZZS ir tagad tāda kā dēle kas uzsūc V. vitālos spēkus un viņi to skaidri un ļoti labi apzinās un arī, tā turpinās rīkoties. Labāk pie pirmās izdevības sākt attālināties no ZZS un gatavoties uz ārkārtējām vēlēšanām nākamo sešu mēnešu laikā, kamēr vēl spēks kaut kāds palicies, starplaikā norādot, ka ZZS vairs nav tā pati partija tāda kā tā stādijās priekšā tautai pēdejās vēlēšanās, bet gan tagad, kaut kas pavisam cits. Tas arī dotu godīgiem ZZS deputātiem iespēju pamest savu falši zaļo nezemniecisko partiju un strādāt tautas labā, ja tikvien saldās amata saites viņus nenotur vecās vietās.
c
c
tas ir labi Vienotībai olas kuļ

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas