Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Šadurskis vēlas, lai PS, JL un SCP apvienotos vienā organizācijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dārznieks
D
Jāapvieno maizesdevēji. Tur jau tā problēma. Ja runā par politiķiem, tad šīs sadalīšanās pēc (un tikai) , diemžēl, normāls latvietis uz vēlēšanām nedosies. Nodevība un klajš stulbums 20 gadu garumā - "tagad ar apelsīnu garšu".
Tāuntā
T
Parastam cilveekam arii praidistus vajadzeetu meereni miileet vai vismaz buut iecietiigiem un savaldiit savu ljauno,greeciigo meeli. ========================================= Kāpēc, lūdzu, man vajadzētu p-ederastus "mēreni mīlēt"- vai viņi paši sevi gana nemīl? Ja godīgi- man viņi ir pilnīgi pie kājas, bet tikai kaleit neiet gājienos, pagērot uz manu mīlestību viņiem obligatorikā veidā...
Terorists
T
Un kad tad šis tā vēlās to darīt? 1,Līdz Saeimai vēl 2 gadi jāgaida lai atkal ievēl. 2.Vai tad vecie vadoņi varēs atkal sastrādāties un nebūs partijiskas domstarpības. JL jau ir gatavs pat ar Rubiku strādāt Rīgā lai tik tiktu kārtīgi pie siles. 3.Vai tad pietiks visiem partiju aktīvistiem vietu uz jauno,saulaino Saeimas tāli. Te jau gan vairāk izskatās pēc tā kad nabadziņam ir bail palikt ārpus aizgalda un sācis jau laicīgi domāt par nākotni.
Žuks
Ž
Man nav ilūziju, kas cildena piedošana un patiess izlīgums varētu notikt starp Saeimā pārstāvēto partiju politiķiem, jo viņi ir raduši viens otram durt nodevīgi un mugurā, arī pēc izlīgumiem. No šī viedokļa piedošana izskatās pēc naivuma vai pat vājuma pazīmes! Kā var piedod tiem, kas apsaukā citus, kad pašiem iet grūti asti iežmieguši kā uzticams suns tēlo draugus, lai nākamajā brīdī savu merkantīlo interešu apmierināšanai ar ņirdzīgiem zobiem kamptu savu "sabiedroto" pie rīkles. Latvijas politiķi ar nelieliem izņēmumiem savā nejaucībā man atgādina Tasmānijas velnus.
trūkstošais elements
t
spēcīgas latviešu partijas ir gan tp, gan tblnnk. kādu mūsdienīgāku vienojošo elementu varētu vēlēties. būt latvietim nav ne profesija, ne kvalifikācija un ar to vien normālu valsti neuzbūvēsi.
lno
l
Piedod un tev tiks piedots...
Žuks
Ž
Reāli nedrīkst apvienoties tie, kas labprātīgi aizgāja un pierādīja savu staigātāja dabu. Šadurskim ir jāpasaka, ka viņš kļūdījās tā mirkļa, kad viņš ar pompozi aizgāja no JL, iegribā, pašam jāaiziet prom no politikas un jāaicina pārējie, kuriem ar toreizējo šķelšanos nav sakara atkal pievienoties ar Jaunajam laikam. Saistībā ar SCP man kā vēlētājam ir vairāk jautājumu nekā uzticības.
greshka
g
kļūda ( kļūtu>>nekļūst )
greshka
g
Zini nav nācies dzirdēt kad Visu Latvijai kurinātu rasu naidu starp Latviešiem un Cittautiešiem. Jā par dažām lietām viņi izsakās asāk , diez vai tā ir neiecietība pret Cittautiešiem Es arī domāju kad visiem kas dzīvo Latvijā neatkarīgi kurā reģionā ir jāprot Latviešu valoda. Es nedomāju kad viņi piekopj Gardas politiku. Ar patriotismu domāju to, kad īsts patriots ar laiku kļūtu par korumpētu politiķi.
K-K
K
... Sadurskis nav vienigais ... visa vel apziniga tautas dala klusiba krit uz celiem un pieludz Dievinu, lai, TACU BEIDZOT, un iespejams PEDEJO REIZI, sie un parejie godigi un nacionali noskanotie politiki naktu pie prata un gara veselibas, un, saktu valsts un tautas Ceturto atmodu - jo, nepastav nekada cita politiska vieniba ka LIKUMIGA VALSTS, teritoriala un etiska sfera, kas spej pasargat tas pamatiedzivotajus iedzivotajus, un ari vinas pilsonus, no GLOBALISMA sarastam vajpratibam un launo un savtigo grupejumu MAHINACIJAM ... ... DIEVS SVETI LATVIJU - un to vins daritu, ja, mes pasi uz savas senas TIKUMIBAS pamatiem, un, pec vina tautai dotas gudribas, pasi palidzetu sev: Nac Dievin, pats palidzi Gruta darba padzivat: Tev, Dievin, speks, varite, Tev gudrais padomins. Dievins deva, Dievins deva; Dievs roka neiedeva; Vajag caklu roku, kaju, Vajag gudra padomina. Kas tautam vesti rieta, Kas celinu paradija ? Dievs tautam vesti rieta Laime celu paradija. T.Dz. ... Nav vajadzigs talaks koments prieks tiem, kuri nes savas Dveseles savu sencu mantojumu, un, to pielieto ikdieniska darba un sadzive ...
hosa
h
Šadurskis piedāvā,ka šī organizācija varētu saukties PiSSCPJL-sociālkonservatīvā partija"Labrīt,Latvija"
Sado-Mazo
S
Kārli! Vienreiz viņi Jauno laiku jau uzmeta. Vai gribi vēlreiz?
Nu,ja
N
kāda garantija ka Šadurskis vai Kalniete (ja nevirzīs viņu prezidentos) neuzmet atkal ?
DUST
D
Parastam cilveekam arii praidistus vajadzeetu meereni miileet vai vismaz buut iecietiigiem un savaldiit savu ljauno,greeciigo meeli.
DUST
D
ja,patriotisms balstaas uz citu etnosu un citu savaadnieku meerenu miilestiibu vai vismaz uz iecietiibu,tad visu latvijai ir okei.Vecus greekus pie apvienoshanaas nevajag celt,jo logisks cilveeks speej mainiities un galvenais visaugstaakveerteejama ir klausiishanaas nevis runaashana gara.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas