Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Saeima mīkstina sodu par karoga nepacelšanu; TB/LNNK lūgs nodot otrreizējai izskatīšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
KAROGI + IEBRAUCĒJI =SAIEMAS dārgumi,bet uz TAUTU nospļauties.
dzeris
d
TB nolaižas līdz galējam populismam, bet, gals klāt tik un tā.
Vientulais vilks
V
Esmu NACIONALISTS lidz matu galiniem.KAROGA neizliksana ir protests pret orazajamblaktim un vinu pakapiniem, ,kuri MATI LATVIJU padarijusi par postazuPAT AMERIKA MUMS PLIVO PIE MAJAS LATVIJAS KAROGS.
Bo
B
"ja .... liecina par demonstratīvi noraidošu attieksmi pret valsts simbolu, jāpiemēro naudas sods". Ieklausieties tikai šajā murgojumā: naudas sods par noraidošu attieksmi (!!!) pret valsts simbolu. Tas jau ir "domu noziegums" no Džordža Orvela "1984". Dzīvo sev cilvēks klusu, neko sliktu nedara, nodokļus maksā - un no viņa kaut kāda Vineta Muižniece prasa 30 Ls par "noraidošu attieksmi"!
Kirbis
K
Varam gavilēt - pie privātīpašumiem karogu svēktu un atceres dienās būs mazāk.Skumji.... Vai to mēs patiesībā gribējām? Ben, šķiet, sanāca gan....
viedoklis
v
Bez runām par karogiem, svētku un piemiņas dienām, okupāciju... Dobelis un Tabūns jau neko citu neprot. Tāds pats tukšpauris ir arī prezidijā sēdošais, kas ne pa jokam sabijies par savu mīksto krēslu. Ja abiem iepriekšējiem biedriem, tagad kungiem, ir pensija, tad prezidijā sēdošajam pēc neievēlēsanas saeimā būs jāpelna maizīte strādājot nevis tukši vāvuļojot. Nav dzirdēts, ka viņi jelkad kaut ko saprastu (diskutētu) no likumiem, kas regulē tautsaimniecību. Nav dzirdēts, ka protestētu arī pret šoferu dēlu un baķku virzīšanu valsts uzņēmumu padomēs.
andy
a
Ja TB/LNNK nacionāl-populisti panāks atkārtotu izskatīšanu, jācer ka likumu tad pieņems lidz galam - karogu pie privātmājām jākarina brīvprātīgi! Nost ar totalitārismu!!!
Bo
B
Ja es būtu jurists, es jau sen būtu iesniedzis šādu prasību. Man liekas, šajā gadījumā nav jāgaida soda piemērošana. Pietiek ar to, ka pastāv Satversmei neatbilstošs likums. Starp citu, es brīnos, kāpēc to līdz šim nav izdarījuši kaut kādi sarkanie no SC. Tur tiešām ir visas izredzes vinnēt un iegūt papildu popularitāti. Var pat līdz Strasburgas tiesai aiziet. Ceru, ka latvieši paši apdomāsies agrāk, nekā šo izdevību izmantos CS/PCTVL.
nn
n
domaju, ka soda realas piemerosanas gadijuma, soditajam ir labas izredzes satversmes tiesaa... karoga pacelsana/nepacelsana pie privata majokla ir "izteiksanaas", kuras brivibu garante satversme
Bo
B
Pie mums ir totalitārā valsts, diemžēl. Ar to netieši saīstītas mūsu neveiksmes. Obligātā karoga pacelšana pie ģimenes mājām ir kaut kāds feodalisms. Varbūt nākamā Saeimā beidzot varēs atcelt šo murgu.
Rasnačs aktivizējas
R
Rasnačs aktivizējas, grib turpināt būt pie varas un neko nedarīt tautas labā. TB kopā ar TP. LPP, un ZZS izzaga valsti, valsts kasē atstājot parādzīmes.
a' propos
a
TB- vērtīga doma!!! Pat DIVUS Valsts karogus pie mājas Teātra ielā 6, kur BAĶKA nelikumīgi dabūja dzīvikli un tikpat nelikumīgi to pārdeva, kur Grīnblats "nedzīvo" pie škitrās sievas, šķiet, Antonijas ielā, kur Rasačs sievu iekaustīja, kur jūsu ielikteņi "profesionāli" visās padomēs pelna jūsu 2 % partijai naudu, utt,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas