Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Saeima pieņem arī Repšes ziņojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Produkts
P
Viss tiek banku stabilizācijai- ekonomika atkal bešā.... Nauda, kas bez taustāmām un garīgām vērtībām tukša vieta, tur visu pasauli verdzībā. Valdība- Tautas asinssūcēji, mošķi, kuru vieta vēstures izgāztuvē. Aizdevums tik paildzina šīs valsts pirmsnāves mokas.Lētāk un ātrāk ir sākt visu no jauna, nevis reanimēt drupas...
&&&
&
es neprasu valdībai atvainošanos par pensijas samazināšanu! Ar prieku palīdzēju valstij grūtā brīdī! VISI labi saprata, ka situācija vasarā bija grūta. Un dots devējam atdodas, tagad ar prieku saņemšu atpakaļ savus bez procentiem aizdotos latiņus! Šitā pļurkstēšana, valdības zākāšana presē un medijos ir apriebusies! Lūdzu izbeidziet!
Orange Monkey
O
Citāts no vēstules SVF: "... Mēs esam paaugstinājuši iedzīvotāju ienākuma nodokļa likmi un paaugstinājuši dažas akcīzes likmes un nodokļus precēm, kas norāda uz turību, piemēram, automašīnu nodokli..." Kaut ko tik ģeniālu formulēt laikam var vienīgi Daina Robežniece, kas slavena ar savu aprobežoto retoriku un profesionālas domāšanas mazspēju un RePšiks -- arī parakstīt! Automašīna -- prece, kas norāda uz turību?! Kā jums tas patīk? Turibas rādītājs -- iespēja braukt uz darbu? Fantastika.
jolkins
j
Nu, ko nav jau liels ļaunums. Tikai viena ģimene!
Rintintins
R
Vai neesi no demokrati.lv. Tie jau piedzima bez mugurkaula, lai varētu tikt pie siles pa vismazako caurumiņu!
riņķī apkārt
r
Vispār jau prieks, ka mūsu valsts, gan tikai ar trīs balsu vairākumu, bet kārtējā līkumā noturējās un neiebrauca atkal grāvī un vēl man prieks , ka šoreiz oranžie spēcīgi un "principiāli" :) dabūja pa kaklu. :) Kādu laiku TP sapratīs, kur ir viņu īstā vieta.
pamela
p
P.S. nodokļi ne "auKstāki",bet "auGstāki"! Un tu tas TP "raudu mūri",ko iesaki?Neko nedarīt - algas,pensijas utt.nemaksāt un gaidīt Dieva ielikteni ANDREJU ,kurš kā Marija Jēzu ,naudu taisīs no svētā gara.?Nāks Šķēle,kā Trojas kumeļš un kāda tad būs uzvara -KURSKAS?
Terorists
T
Nu bet kā tad LPP/LC neatbalstīs sava ekspremjera iesāktos darbus.Saeimai tikai bija jāpiekrīt tam ko viņi jau bija izdarījuši iepriekš pieņemot budžetu un apstiprinot visus Godmaņa valdības līgumus. Un tāda TP reitingu celšanas kampaņa protams nebija izdevīga pārējiem,jo kā tad tagad atkal visu noliegt un teikt kad šamējie neko nezināja,bet balsoja. Un nekādas JL uzvaras par tumšajiem spēkiem jau nav kā to te cenšas pasniegt JL pakaļskrējēji,jo gribi vai negribi,bet parādu slogs un nasta gulsies nevis uz Repši,Dambrovski,un visiem Saeimas nejēgām (algu saņem no budžeta),bet gan uz visiem Latvijas iedzīvotājiem nešķirojot partiju piederību vai simpātijas. Tā kā viss vēl ir priekšā un maizes šķēle plānāka un nodokļi aukstāki.Sapriecājušies JL trubadūri par it kā par vareno uzvaru,bet īstenībā tāda PIRRA uzvara vien ir.
Jetz
J
tiešām JL vienā gadā ir visu iznīcinājis ? Laikam esi bijusi tālu no Latvijas, ja neko par notikumu attīstību pēdējo 19- gadu garumā neesi dzirdējusi. Varbūt biji ilgstošā komā (pēdējos gadus piecus)?
sniedze
s
Tu savu TP sūda mušu leksiku no Delfiem uz Dienu nepārnes ! Visur priekšā, arī Dienā, debīlie ar lamām un bez jebkādiem argumentiem, ej taču ar savu suni diskute, ko lien normālā vietā, pie pieklājigiem cilvēkiem
sniedze
s
bet tu parēķini ar skaitļiem, no kurienes maksāt tās pensijas. Ir viegli bļaut, bet kur ir izeja ? Visas vecās ES valstis ceļ pensijas vecumu, jo nav darba spēka, nav bērnu un jauniešu. Ne jau no iedzimta ļaunuma kāds te grib to vecumu palilein;at, bet gan tāpēc, ka reāli jau nav cita risinājuma.
Grīva
G
Nepiekrītu. Nepaies ne daži mēneši, kad arī tu to sapratīsi.
Revolt
R
uno 13:56 Investoriem nezūd interese par Latviju! ==================== Maijaa 14:42 Par ekonomiku vajag domāt visiem, kas strādā valdībā, un nevis darīt tā, kā šodien izrīkojās TP. Ja visa pārējā koalīcija atbalstīja Dombrovski, tad nevar uztiept savas iegribas. Par SC - atceraties ko teica Urbanovičš - viņu sadarbības partneri būtu Š Š vai L, ja vajadzētu veidot kādu koalīciju. ================== When former World Bank Chief Economist Joseph Stiglitz was eased out of the World Bank for suggesting they relax those structural adjustment rules he was asked by interviewer Greg Palast of the London Observer if any nation avoided the fate of structural adjustments. Stiglitz replied, “Yes! Botswana. Their trick? They told the IMF to go packing.”
Ak- Ieva
A
Latvisks vārds, bet ar to latvisko saprašanu ir kā ir...
Maijaa
M
Par ekonomiku vajag domāt visiem, kas strādā valdībā, un nevis darīt tā, kā šodien izrīkojās TP. Ja visa pārējā koalīcija atbalstīja Dombrovski, tad nevar uztiept savas iegribas. Par SC - atceraties ko teica Urbanovičš - viņu sadarbības partneri būtu Š Š vai L, ja vajadzētu veidot kādu koalīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Kas bija Repšes ziņojumā?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas