Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Saeima pieņem Fiskālās disciplīnas likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bet pašvaldībās????????????
b
tur varēs grābt kredītus?
piedalies
p
nosūti draugam! 1.Atlaist Saeimu un Dombrovska kabinetu,par demokrātijas ignorēšanu un valsts nodevību,ieviešot okupācijas valūtu(Satversmes pārkāpšana). 2.Izstāties no Eiropas savienības,jo šajā savienībā nav vienlīdzības principa un patiesas demokrātijas. 3.Politiski izglītot tautu,par patieso lietu kārtību Latvijā,Eiropā,Pasaulē,un gatavoties tautas masu akcijām par Latvijas valstiskuma un neatkarības atjaunošanu pavasara-vasaras sezonā. Savos reģionos izveidot domu biedru grupas,lai sāktu TAUTAS ATMODU.
Buba
B
Vai nebūtu loģiski prasot no "par" pārstāvjiem garantijas, ka cenas neaugs, simetriski prasīt no "pret" piekritējiem līdzīgas garantijas par cenu neaugšanu, ja eiro noraidīs? Bet "gudrā galva" deputāts Feldfēbelis sēdē atkal patīkami izcēlās ar īpašu stulbumu
Vārds
V
padomē strādās Latvijas Bankas prezidenta un finanšu ministra kopīgi izvirzīti trīs pārstāvji un trīs pārstāvji, ko izvirzījuši vismaz desmit Saeimas deputāti un kuri ir starptautiski atzīti finanšu un ekonomikas jomas zinātnieki. Zinātnieki? Vai tiešām tehnokrātija? Zinātnieki tagad zinātniski noteiks un kontrolēs kādiem būt budžetiem? Viss tik sakarīgi izklausījās, līdz brīdim, kad uzdūros šai rindai. Pat paši ekonomisti atzīst, ka tā nav īsti zinātne.. ne tur iespējams eksperiments, nedz kādas praktiskas iespējas atkārtot reiz bijušos apstākļus.. tā ir tīrākā teoriju padarīšana, kur taisnība tam, kura teorijas nodrukā "pareizākā" globālistiem piederošā žurnālā.
!
!
Vai tas, piemēram, varētu nozīmēt, ka Latvijas autoceļi, ārpus A maģistrālēm, vispār netiks remontēti nekad?
ļoti labi
ļ
Nevarēs katrs stulbenis piedrukāt naudu, lai radītu ilūziju par attīstību muļķu pārtiem!
Vārds
V
Katrs muļķis arī primstam to nevarēja. Tagad naudu piedrukās ECB.. paskaties kam tā banka pieder :)) Nu muļķiem viņa nepieder.. un nepieder arī valsts vai kā citādi vēlētām struktūrām. Tā ir privātu banku privāta lieta. Un tagad tavas naudas vērtība ir atkarīga nevis no tavai valstij piederošas bankas darbībām, kuras tu vismaz kaut kā varēji teorētiski ietekmēt.. bet gan tagad tava naudas vērtība ir atkarīga no to kungu iegribām un žēlsirdības. Un tic man - ne aiz savas žēlsirdības tie veči ir ieguvuši to savu mantu un ietekmi. :)) zini.. kāda no biznesa haizivīm reiz teica - ja tev nav plāns priekš sevis, tad tu esi kāda cita plānos kur tu izgāzies (bankrotē, zaudē).. Un smejies vai raudi - tu tagad vari kalt kādus tu plānus gribi, bet taviem plāniem vairs nav nozīmes.. tu jau esi lielo baņķieru plānos :)) Un tu zini ko tu tajos viņu plānos dari? Nu nejau zel un plauc :)) Zels un plauks viņi. Ja tev ļoti ļoti paveiksies - Tu ēdīsi dubļumaizītes ar zābakšņoru tēju kad viņi būs tikuši ar visiem darbiem galā..
  • 0
  • 0
tekla
t
pieņem fiskālo bulšitu vai nepienēm, kāda starpība, tāpat treknajiem politiķiem un birokrātiem naudas pietiks, bet maznodrošinātajiem nepietiks :))
brisele izsniegs prēmiju
b
tagad visu lems briselē pilnigioficiāli, lidz šim vel bija iluzija ka uz vietas ko nosaka
Vārds
V
Man jau sen ir pie vienas vietas, ko tie simts deputāti tajā Saeimā lemj.
  • 2
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas