Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Saeimā sāk diskusiju par vēlēšanu tiesību piešķiršanu bērniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
MUĻĶI paliek MUĻĶI !!!!!! Viņiem nav ko darīt , bet Latvija un tās tauta izmirst......
baizevei
b
Vajag ari sunjiem un kakjiem pieskjirt veleshanu tiesibas Latvija. Ari to VL to varetu ierosinat... Latvija ir greizo spogulju karaljvalsts,kur pie varas ir bezizgltibas idioti... Kauns!
Knābis
K
Lai mūsu bērni būtu izglītoti, es piedalītos referendumā un balsotu par to, lai skolās no 9.klases mācības būtu tikai angļu valodā. Par augstskolām nemaz nerunājot.
Amalija
A
Kauns ka VL ir atradies tik stulbs radijums ar kaut kadam idiotiskam idejam. Es biju nolemis balsot par Visu Latvijai, pedejasi velesanas balsoju par Vienotiba, bet nu jau saku saubities, vai ir verts, jo starp viniem ir tadi pasi stulbeni, polulisti kadi ir LC, TP, ZZS, LC/LPP, Vienotiba, SC, TB. Kapec sis Paradnieks neaicina cilvekus uz pasu ierosinato referendumu parakstities par izmainam Satversme?
realitāte
r
Es nupat vienu tādu potenciālo balsotāju pavēroju. Zobos smēķis ,gaita mazliet grīļīga, pie rokas viens bērns, vēderā jau nākošais ( nopīpētais).
Knābis
K
Patiešām izskatās, ka šai komisijai ļoti noderētu psihiatra klātbūtne diskusijās. Nez, vai deputātiem ir jāiziet tādas pašas pārbaudes kā, teiksim, tiem, kas grib iegūt autovadītāja tiesības? Ja nav, tad steidzīgi būtu jāpieņem tāds likums.
piķis
p
Labi ka visi pārējie darbi latvijā apdarīti:) Bet ja tādu likumu pieņemtu būtu liela iespēja redzēt Lembergu mikimausa kostīmā - vēlētājs paliek vēlētājs:)
dainutevs
d
Latviesiem ir laba tautas paruna:, ja sunim nav ko darit tas laiza savus pautus, to ieteiktu darit Paradniekam....
bet ES
b
savukārt uzskatu, ka vēlēšanu tiesības jāpiešķir tikai tiem pilsoņiem, kuriem IQ koeficents ir virs 100. visiem pārējiem balstiesības automātiski jāatņem.
parsteigums
p
Ak sausmas, pat neticas ka no partijas Vislu Latvijai ir tads idiots? Labak Paradniek netere valsts naudu, nodoklu maksataju naudu savai lielajai algai, kuru tu smerdeli nenopelni, neizmanto valsts automasinu un nedzer un need uz valsts rekina, bet to naudu nodod socialaja fonda un tad jau ari bus kads ieguvums, bet ne ar kaut kadu kroplosanos, nabadzibu celt kaut kadu dzimstibu valsti. Labi vien ir, ka Latvija cilveki nedzemde bernus, jo tada nabadziba, posta kads valda pedejos 10. gadus Latvija tas butu tikai nezeligi un bezatbildigi pret jaundzimusajiem berniem, ja jau pasi stradajosie cilveki ar savu niecigo darba samaksu ir pusbada, nabadziba tad par kadiem berniem vispar var runat. Kauns ir, ka saja partijas VL ir tads mulkis deputats. Kapec Paradnieks un Dzintars katru dienu neorganize Latviajs iedizvotajus doties uz referendumu? Kapec? Kapec vini, VL sez mala un neizsakidro cilvekiem katru dienu TV, radio, publsiskas uzstasanas si parakstu valsanas nozimigumu???
verotajs
v
Nu ko vel teikt, Saeima tiesam sez vieni iditi, degradeti sabiedribas kretini. Par kadam velesanu tiesibam sie idioti diskutes> jau jau it ka pieaugusi cilveki ir stulbi, neizglitoti tad ko var berns saprast par ko kad velet. Latvijas valsts poltiki, deputati, minstri ir stulbi, neizglitoti cilvei, kuri tiek pie amatiem ne pec profesionals vertibas, izglitibas limena, bet pec ta ka vini pieder pie kada banditiska grupejuma, kuri 20. gadus izlaupa Latvijas valsti un apzog Latvijas iedzivotajus un brutali, ciniski iznicina latviesu tautu. Latvijas valsts un latviesu tautai lielakais ienaidnieks Latvija ir tas prezidenti, deputati, ministri, ireddni, kuri izlaupa valsti un apzog Latvijas cilvekus, kuri nav pie varas, kuri nav banditiskajos grupejumos iesaistiti. Kapec sie aprobezotie, neizglitotie Saeiams deputati neruna par to, ka Latvija ir japienem likums, lai visas Latvijas valsts skolas berni macitos latviesu valoda-valsts valoda? Vair ir atlikusas tika 9 dienas, lai paraktitos referenduma par so likuma virzisanu, tacu neviens deputats, neviens lubu prezidents, neviens ministris neruna un neizsakidro so nozimigo un butisko referenduma nozimi. Ka to saprast? Tas tikai apliecina to, ka Latvijas prezidenti, minstri, iredni, deputati ir pret latviesu valodas nostiprinasanu Latvija, ka sie smerdeli baidas no arzemju kretinu politskajam santazam, terora, spiediena, ka sie smerdeli nespej aizstavet Latvijas valsts intereses un latviesu valodu sava valsti un to mes loti labi redzam ikdiena un ta jau tas notiek visus pedejos 20. gadus.
zvirbulēns
z
Slims tas Parādnieks, laikam!
nuja
n
Nevajag - "par pirmo valsti pasaulē" . Lai japāņi un vācieši no sākuma izmēģina paši uz sevis. Kas tā par modi - līst visur pirmajiem, pa priekšu lielajiem un pēc tam dabūt zilumus viņu vietā ?
nu nu
n
alkoholiķu ģimenei ar 8 bērniem narkomāniem kopā būtu 10 balsis... labu veiksmi, latvija :(
who cares
w
Svarīgākais jautājums, par kuru nav skaidrības - kam pienākas konkrētās balsis, jo tēvam un mātei var būt atšķirīgi viedokļi. Viens no risinājumiem, protams, ir balsi nodot tam, kurš "oficiālais apgādnieks", t.i., saņem nodokļu atlaides par apgādājamo, tomēr ņemot vērā to, ka LV vīriešu algas ir par 13% lielākas (tas gan irļoti līdzvērtīgi, salīdznot ar citām vietām), var gadīties, ka sanāks pārlieks atbalsts vīriešu šovinismam...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas