Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Saeimas apakškomisijā diskutēs par kritisko demogrāfisko situāciju valstī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J.Biotops
J
Ak tad diskutēs? Un izdiskutēs tādu pat lažu, kā ar pirmo septembri? Vai centīsies pārspēt, izaugsmes iespējas taču vēl ir?
berts
b
drosi vairoties var tikai turigie....bet tie negrib pildit to programm............un liekas komisijas ari nav vajadzigas,tikai izskerde naudu.
Pollija
P
Pēc diskusijām,tiks nodibināta komisija un veikti pētījumi.
Emiliano
E
Tiklīdz TP un LPP/LC panāks PVN samazinājumu restorānu un viesnīcu biznesam līdz 10% un trūcīgie iedzīvotāji varēs pārcelties uz viesnīcām kā amerikāņi un pusdienot restorānos kā francūži,demogrāfiskā situācija valstī sāks strauji uzlaboties.
Jāzeps
J
Vai tad ar Tautas partijas nodrošināto iespēju katrā ģimenē ar abiem strādājošiem vecākiem izaudzināt un izskolot trīs bērnus, vēl nepietiek?
vēlētājs
v
Jāsamazina vēl par diviem latiem ģimenes valsts pabalstu!
Kauns TP!
K
Tas jau nu ir tiešs Tautas partijas programmā solīto pasākumu fiasko. Kurš mums savā dibināšanas programmā solīja visiem vecākiem iespējas izaudzināt un izskolot 3 bērnus? TAUTAS PARTIJA. Kas tika darīts? NEKAS. Kampēji kampa tikai sev un, kā redzams, dara to līdz pat šim brīdim - Bērnu slimnīca. Demogrāfiskie rādītāji gadu gadiem ir bijuši katastrofāli, bet tāds Ģīlis nekautrējas paņirgāties - "varēsim šausmināties"...
Lelle
L
Kāda vairs demeogrāfija?! Visi mūk no šitās Muļķu zemes kā žurkas no Titānika...Paliks tikai penši un varēs droši vest iekšā visas pasaules salašņas. Pašu bāleliņi ir šo valsti nospēlējuši kā kārtīs...
var mainīt.
v
Situāciju var mainīt. Leiškalnam ir programma.
bērns nav vēlētājs
b
Situācija neuzlabosies tikmēr, kamēr bērniem nebūs vēlēšanu tiesības, kuras līdz pilngadībai deleģētas vecākiem.
Ekonomija
E
Ko tur diskutēt? Vienas ministrijas likvidēšana šajā grūtajā laikā un funkciju nodošana bērnus nīstošajai Labklājības ministrijai valstij izmaksās daudzus tūkstošus nedzimušu bērnu.
valdis
v
to ,,I,, tur nekas praktisks diez vai iznāks.... vajag no malas arko eksperimentēt.
!
!
Pēc jaunākā biedra ierosinājuma komisija nolēma uz nakti ieslēgties telpās praktisko demogrāfijas veicināšanas piemēru pārbaudei praksē.
Jukums
J
Izskatās pēc darbības imitācijas. Jāsāk ar cēloni, nevis ar sekām.
dzimmijs13
d
Bet ko tur pētīt vai nepētīt - kad cilvēkiem ir ticības sajūta drošai nākotnei, bērni dzimst. Bērnu pabalsti, protams, nav galvenais, bet tas ir ļoti redzams drošības ekvivalents, ja tā varētu izteikties. Un, ja cilvēkiem būtu ticības ka būs stabils darbs, ka nodokļu maksājumi tiek izlietoti valsts, tātad mūsu attīstībai - nevis dažu elites uzpūstajām algām, nevajadzēs nekādas pētnieciskas komisijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas