Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Saeimas apakškomisija vienojas par dubultpilsonības iegūšanu ārvalstīs dzīvojošajiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Anglju pasi taapat vareeja ieguut ,bez latvijas birokraatu leemumiem,nodziivojot noteikto laiku,samaksaajot un nokaartojot valodas eksaamenu...
...
.
Nožēlojami. Izdevīgi tiem, kas no Latvijas izbrauc, bet tie, kam nu tā viena Latvijas pilsonība ir, paliek tad par otrās šķiras pilsoņiem. Par to īstenībā būtu jātaisa referendums.
...
.
Juus tachu sevi tur uzskatat par pirmshkjiriigiem !!! ...otrshkjiriigi ir tie,kas aizbrauc !!! ...kas tad nu ??? ...paardomaajaat ??? ..arii jums tagad,apbizhotajiem nabadzinjiem,sagribeejaas divas pasiites. Un par ko ta' taisiisim referendumu,atljaushos pajautaat ???
  • 1
  • 0
Ezis
E
Ja Tev patīk pelnīt algas ierēdņiem un zelta tiltiem,bet pašam patīk knapināties,kāpēc nē!Bet tie cilvēki ,kuri aizbraukuši ir redzējuši ,normālas valstis salīdzinot ar LPSR modifikāciju( vietējie iedzīvotāji gan arī tur atrod problēmas protams)> Atbraukuši viņi neluncināsies vietējo "cariņu "priekšā,bet pastāvēs par savām tiesībām,kuras Latvijā nezin kāpēc atceras tikai retais.Ne jau aiz ļoti laba prāta viņi aizbrauca un sākums tur ne pa visam nav viegls,arī tur ir jāstrādā ,bet saņem cilvēka cienīgu algu ,jo "tur neuztur tik milzīgus "valsts"aparātus ar pārdabiskām algām.Es gan neticu ,ka tas kādreiz tiks novests līdz galam,jo galu galā nav tik svarīga lietā ,kā jāšana ar strausiem,tie jau nav iedzīvotāji ,par tiem ir jārūpējas!
  • 1
  • 0
...---...
.
Ja tev skiet ka ar vienu pasi kabataa netiec laukaa no savas "skiras", tad kaa saka - komentari lieki.
  • 1
  • 0
Incis
I
Lieliskas zinas! Paldies saeimai!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas