Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Saeimas Ārlietu komisija uzklausīs Gruzijas un Krievijas vēstniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DD1
D
Latvijas mzie Šrēderiņi, cer, ka kaut kas atleks pēc gulēšanas, piedodiet strādāšanas, Saeimā.
klans
k
Ļoti lūdzu ievērot un ATCERĒTIES, kura no koalīcijas partijām vēl nav izdvesusi ne vienu zilbi Gruzijas aizstāvībai.
zvaigzne
z
jaa Bērziņ , taa nav samba...
ABC
A
Bet, Bērziņ, ko teiks bĻeģājevs??? Tava partija tak uz visiem stūriem klaigā par atbalstu krievu agresoriem.
Pļovkins
P
Bijušie padomju aktīvisti savu darbiņu pieprot. Prepīmnākšana krieviem - ir viņu izaugsmes ceļš. Un to jau Vešņakovs labi apzinās. Vienīgā nelaime tā, ka ir vēl arī tādi amerikāņi, kuriem arī neklausīt tā kā nevarētu...Nāksies vien uzklausīt Gruziju - un ne tikai...
riņķī apkārt
r
Tieši Bērziņa stilā :) Rīkoties ļooooti konstruktīvi, ar lielu atbildības sajūtu risināt radušos problēmu, pieņemt lēmumu tad, kad iekšējā balss teiks: " Bērziņ, tu esi ticis līdz patiesībai!" Un pa to laiku varēs arī pavērtēt, kas notiek ar igauņiem, kuru šādu deklarāciju pieņēma jau pirms mēneša. Ja viss ir mierīgi - kāpēc ne, varam balsot atbilstoši sirdsapziņai
fiks
f
Cienījamā komisija, laiks ir nokavēts, ka arī Vešnakovam pieškirot augstāku statusu. Laikam kā galvenajam agresoram atbalstot. Kaunieties saeima.
vilnis
v
kA PIERāDA notikumi Grūzijā, tad Latvijai jāsak apzināt visi kas, iebraukuši pēc kara un jāizsūta no LAtvijas, jo tieši piektā kolona ir vislielākais drauds Latvijas drošībai. Tas ir bīstamāki nekā krievijas tanki un karavīri. Šī massa ir bumba, kas ielikta krievijai speciāli Latvijas valstī.
Oho
O
Pleskavas ceļa partijas atliekas un sātanistu partijas apvienība, meklē iespējas nosodījuma mīkstināšai līdz apsmieklam.
A
A
Manuprāt, tā Saeimas komisija jau ir nokavējusi ar uzklausīšanu, piedevām, Saeimas atsevišķu frakciju pārstāvji Vešņakovam piešķira priekšrocības attiecībā pret Gruzijas vēstnieku, jo vešņakovs jau vakar tikās ar parlamentāriešiem. Mūsu Saeimai derētu iegaumēt, ka karā situācija mainās pa stundām, nevis nedēļām... ja vēlas ko teikt, tad jāsaka uzreiz, nevis jāgaida 5 dienas!
Mikus > Swe
M
Ja te kāds kaut ko kurina, tad tikai Krievija ar savu rīcību, es tikai izdaru secinājumus. Jebkura cita valsts būtu izvedusi savus pilsoņus no valsts, kur sākas iekšējs konflikts, nevis iebrukusi ar tankiem.
Swe
S
Ljoti izklausas pec naida kurinahsanas...
Mikus
M
Krievi pierādīja, ka Krievijas pilsoņi citas valsts teritorijā ir drauds kara uzsākšanai, tāpēc mums drošības interesēs vajadzētu pieņemt lēmumu : 1) izraidīt no latvijas visus Krievijas pilsoņus 2) izraidīt visus nepilsoņus, kurs de fakto Krievija nesen atzina kā savus līdzpilsoņus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas