Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Saeimas deputāti rosinās turpmāk kontrolēt dziednieku darbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Poga
P
Tiešām smieklīgi, ka patreiz šis jautājums ir aktuālāks, nekā tradicionālās mediciņas struktūru sakārtošana. Citādi slimnīcās ir brīvas vietas, daži uz tām gaida gadu un vairāk, bet, lūk, nav kvotu! Un ar 1. martu - 12 lati par slimnīcas dienu + samaksa par manipulācijām! Domāju, ka tieši tagad cilvēki vairāk griezīsies pie šiem tautas dziedniekiem!
oma
o
redz, nav valstii citas probleemas kaa dziednieki... smiekli naak...
Dr.xy
D
Vai farmaindustrijai vel pelnas par maz,ka tapat ka visa pasaule kerusies klat alternativajiem arstesanas veidiem.Lai labak kontrole zalu viltotajus,kuru del pasaule,cik tas ir zinams, mirusi tukstosiem cilveku.Neviena aptieka nevar but 100% dross,ka nenopirksi viltojumu. Pharmaindustrija pelna labak neka narkotiku tirgotaji.Tatad nav ko aiztikt alternativo medicinu.
runcis
r
Nu jāsaka, ka ierēdniz, kurš apgalvo, ka dziedniekus nevar saukt pie atbildības ir patriecams no valsts darba... Lai kundziņš palasa Ārstniecības likumu tur viss ir melns uz balta uzrakstīts, kādā veidā drīkst praktizēt dziedniecību... ja nemaldos ārsta uzraudzībā... neviens šo likuma normu šķiet atcēlis nav ? Tātad sodīšana vai nesodīšana ir ierēdņu nolaidība ! Dienas žurnālists varētu pamēģināt iedziļināties tēmā pirms ko raksta.
Cody
C
Lielāko postu nodara nevis šarlatāni, kas ar brīnumlīdzekļiem ārstē, bet tās "Zilo kalnu Martas", kas ar Dieva vārdu burās. Latvija ir iegrimusi māņticībā un okultismā. Pazīstu daudzus cilvēkus, kas griezušies pie zintniekiem un zīlniekiem. Nevienam nav palīdzēts, bet visi tic, un mierina sevi, ka ar Dieva vārdu ārstēti.
Oskars
O
VIŅI VISUR GRIB KOMANDĒT un VISUS APTĪRĪT ,bet tikai ne godīgi SAIMNIEKOT lai Latvijas TAUTA plauktu un brīvi dziedātu ,strādātu.....
Mija
M
Šīs lietas noliek vietā tauta ar saviem maciņiem, neko tur neizkontrolēs. Ja kādam nodarīts posts veselībai, tad jāsoda gan dziednieks, gan nemākulīgs dakteris, bet katram uzraugu nepieliks.
kukainis
k
Un kā lūdzu tad to kontrolēs? Liekas, ka vienīgais risinājums ir izkārt visur uzrakstus, ka aitas ir priekš cirpšanas ar papildjautājumu, vai tu esi aita? Vai tikai te nevajag atstāt visu dabīgās izlases ziņā. atvainojiet par cinismu. Ja tante tic, ka viņai var palīdzēt otra tāda tante ar čuriņām, tad lai viņas abas iet pa skuju taku jo drīz jo labi... Protams, iemesli jau ir citi - veselības nesistēma, personiskā bezatbildība par savu veselību utt. utjp.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas