Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Saeimas deputāti tautas neuzticēšanos skaidro ar smagajiem ekonomiskajiem apstākļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Aptauju veica LNT un TNS,tātad VIENOTĪBAS konkurenti.Un kas no tā izriet,bet izriet tas kad aptauja ir viltota un visi mīl VIENOTĪBU. Un nevajag šeit nejauceņi gaisu maitāt,jo tiko 45% aptaujātie uzskatīja kad Vienotība ir pati mīļākā un gaišākā partija kāda vien LR ir redzēta. Tā kā nevajag nolikt pašus gaišākos un neuzpērkamākos prātus zemāk par zemi.
Ministry of Truth
M
Vieni no smagākajiem ekonomiskajiem apstākļiem, tik tiešām .... Ministriju sekretariātiem paaugstina atalgojumu, Saeima paaugstina sev atalgojumu, Saeimas deputāti, pat tie, kam ir tikai divriteņi, pieprasa kompensāciju par auto īri, Saeimas deputāti, pat tie, kas pie radiem dzīvo un savu dzīvokli varbūt izīrē, pieprasa 400 Ls kompensācijā par dzīvokļa īri. NEO saraksti un pozīcijas valsts uzņēmumu valdēs nav būtiski mainījušās. Vai tā ir ekonomiska krīze? Ja tā ir krīze, tad Saeima neko nezina par krīzi. NEKO.
Anna Līze
A
"Saeimas deputāti tautas neuzticēšanos skaidro ar smagajiem ekonomiskajiem apstākļiem"- bet vajadzētu saistīt ar krievu mediju darbību, valsts nozagšanas sekām, tīkojumiem prihvatizēt pēdējos valsts uzņēmumus un kūtrumu pieņemt vienkāršus un gudrus lēmumus. Merkele gan 2011. gada 1. janvārī zināja, ko teikt vācu tautai. Ikviens var paņemt Rīgas Laiku un izlasīt - sirsnīgi un patiesi.
OOOps
O
Nu nevajag būt tādiem šmurguļiem. Deputātiņi taču labi saprot, ka ne jau apstākļi vainīgi, bet tieši pēdējā gada laikā pieņemtie risinājumi liecina par Vienotības seklumu: Negodīgie nodokļi un tarifi (kautvai elektrotarifi kas absurdā veidā ir jo lielāki jo vairāk patērē, kaut vai dienesta auto nodoklis, kura rezultātā deputātiņi ikdienas vizinās uz nodokļumaksātāju rēkina bet sīkam uzņēmējam jāmaksā nodoklis arī tad, ja auto krīzes stagnācijas dēļ pat netiek kustināts), melīgie paziņojumi (Bendrāte-Lembergs, Kampars- sievas zeķe, Mūrniese-demisija, kopīgi aizturētie papīri par partiju finasēšanu...) bezprincipu sagulēšana vienā gultā (Kultūras ministre integrētāja-ventspils mērs, Dombrovskis-Ušakovs-Brigmanis)... utt..utt
Jens Z
J
Amizanti ir arī tas, ka deputāti paši savu vainu nekur nesaredz un saka, ka "politiķus šajā situācijā ir visvieglāk vainot." Nevainīgie upurjēri. Stachanovieši. Dombravam, cildinot savu veikumu, būtu vajadzējis minēt piemēru, kā tad viņš savu kolēg'u "darba kultūru" praksē ir uzlabojis.
Cilvēks-iedzīvotājs
C
Es redzu, ka viņiem ļoti sāp. Viņi ir izmisuši. Paredzu, ka kāds no viņiem sirdsapziņas mokās, apzinoties lielo atbildības slogu ... izvēlēsies kolektīvo politisko atbildību... Dubajas pludmalēs vai Alpu kūrortos ...
Ojārs
O
Tas ir viens no diezgan jautriem momentiem - noraudzīties, kā Vienotība izbauda sava darba augļus! Vēl dažus gadus atpakaļ tā aizgūtnēm lēja samazgas un dubļus, polarizēja viedokļus, šķēla sabiedrību, noskaņojot to pret varu - Saeimu un valdību. Tagad, nokļūstot pie varas, Vienotība ir izbrīnīta un nepatīkami pārsteigta, ka pati ir iekritusi tajā bedrē, kuru tā it kā raka "treknajiem". Amizants liekas viņu pārsteigums par šo iznākumu. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas