Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Saeimas deputāts Dalbiņš šaušanās sacensības sašāvis NBS pārstāvi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuarzazi
V
Shautuves ir REGLAMENTS, kas ir absoluti jaievero. Ja neievero, tad ir pilna kriminala atbildiba par nodarito.
Terorists
T
Cien. Dalbiņa aizstāvji gan nemin kad pirms šaušanas ierocis ir jāpārbauda.Šo vienkāršo lietu māca jau jaunkarēvjiem pirmajās dienās kad ir iesaukts armijā. Otrkārt; šaušanas sacensībās nekad nedrīkst turēt ieroci pavērstu cilvēku virzienā, pat tad kad notiek ieroča pārbaude.Un vecam militāristam tas bija jāzin. Tātad secinājums,vai nu ir bijis pālī,jeb vecuma marazms un ieroča lietošanas atļauja ir jāanulē un jāierosina lieta par kaitējumu veselībai.
Givi
G
Dalb8iņa rīcībā acimredzama noziedziga nodarījuma sastāvs - miesas bojajumu izdarīšana aiz neuzmanības. Tas ir vieglākais NN sastāvs, kuru jāpiemero pret Dalbiņu. Kad Dalbiņš dienēja NBS, bija gadījumi, kad par līdzīgiem gadījumiem obligata dienesta karavīriem par līdzīgiem gadijumiem piesprieda reālus cietumsodus. Manā atmiņā lielākais sods bija brīvības atņemšana uz 9 gadiem.
viks
v
Nu taču beidziet kā suņi riet. Irnoticis negadijums ko protams Dalbiņš dziļi kā jiebkurš godīgs cilvēks iekšēji dziļi pārdzīvo Līdzjūtību gan vainīgajam gan cietušajam.Būsim cilvēki ne suņi.
WALA
W
ZIni, ja kādam cilvēkam ir sajēga par ieročiem, tad arī attieksmei ir jābūt līmenī. Es arī esmu "šāvis" ar bojātu ieroci, t.i. faktiski tiklīdz kā paņēmu šaujamieroci rokā bija skaidrs, ka tas nav lietojams šaušanai, pirms to salabo - viss. Dalbiņš nav nedz akls nedz kurls, tad atliek vienīgi kustību traucējumi vai atklāts stulbums, kas neļāva novērst šo bīstamību - itkā taču pieredzējis cilvēks !!!
angry
a
viņš uzvarēja? bet pārējiem kādi rezultāti?
:o)
:
Jā, Dienas komentāru rakstītāji nu jau ir nolaidušies līdz Delfu līmenim, tikai bezjēgā riet spēj. Bet Dalbiņš, ja kas, ir bijis bruņoto spēku komandieris, tā ka ar ieroci nu gan rīkoties prot. Tā ka šajā gadījumā ir pilnīgi ticami, ka patiešām noticis negadījums.
Kā tur?
K
Skat. virsrakstu. "Šaušanās sacensības" ar garo "Ā" . Pēc analoģijas-pikošanās, kaušanās, paukošanās sacensības. Tad taču uzvarēja Dalbiņš, rezultāts 1:0, ar ko arī apsveicam.
WALA
W
Veciem ieročiem nav ne vains ja vien tos pienācīgi uztur, un pirms šādām "sacensībām" vai paraugdemosntrējumiem atkārtoti pārbauda. Bet idiots arī ar papīrnazi var nodarīt ne mazums ļaunuma sev un apkārtējiem !!!
t
t
nē, nu protams, kāds vienmēr ir vienlīdzīgāks par vienlīdzīgo..šajā gadījumā - dalbiņš bet talantīgam karavīram - varbūt sabojāta roka kā pianistam - uz mūžu
nr!
n
JA ES SAŠAUTU MAN BŪTU JĀSĒŽ BŪRĪ. DALBIŅ ESI DŽEKIŅŠ Nr.1 UN SĒDIES BŪRĪ.
mērglis
m
es kautkur briivdienaas televiizijaa dzirdeeju ļoti pareizu atzinumu , proti ka zinaamaa vecuma sasniegušajiem zuud interese par seksu , un viņu apziņa atgriežas saakumpunktaa , viņi atkal paliek beerni un ļoti klabi kontaktee ar mazbeerniem , šaadus armijas''generaaļus kuri nesastaav vairs aktiivajaa dienestaa vajadzeetu tureet lielgabala šaaviena attaalumaa no ieročiem...
Žuks
Ž
Šķiet ka viņš ir zemessardzes pulkvedis! Ja viņš būtu dabūjis vēl kādu slimību, no kuras kā izsakās Šveiks, stipri atmiekšķējas smadzenes, varētu valkāt ģeneāļa pakāpi!
Paltraku Vilis
P
Kas iedeva mudakam stroķi? Viņam pat galda nazi uzticēt nevar!
Paltraku Vilis
P
Dalbiņam pasē vajag iespiest zimogu: " IDIOTS"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas