Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Saeimas deputātu braucienu lietderību izvērtēt nav iespējams

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
halava
h
Ja kautko izvērtēt nav iespējams, tad to ir jālikvidē. Blefam Latvijā nav vietas, ja politikāņi grib patiešām attīstīt valsti.
foto ilustracija
f
arkārtīgi piemērota - bermžu sistēma nedarbojas ka naķas un spidometrā -- 180! ak, jā, degvielu arī izskatās braucam uz tankštelli un iepildam par 2 latiem - vairāk jau parasti nav...
zebra
z
Pareizi būtu, ja deputati saņemtu tikai algas un brauktu ar savām personīgajām mašīnām kā visi cilvēki. Tālāk lai lemj paši, vai viņi grib kaut ko darī arī citu labā vai grib tikai iedzīvoties uz citu rēķina. Visa tā kompensāciju sistēma tikai audzē birokrātiju un rada kārdinājumu padzīvot zaļi, jo neko nevar saprast, kur kāds ir braucis un kādēļ. Tur ir jābūt Mātei Terēzei vai Gandijam, lai turētos pretī tādam kārdinājumam, jo sistēma pati aicina: "Nu šmaucies, te neko nevar pierādīt. Re kā visi dara. Izmanto iespēju. Varbūt aiziesi pensijā un nākošā paaudze tev iedos 150Ls pensiju. Dzīvo nost kamēr vari."
zefīrs
z
Vai tad tagad, pēc 21 gada pieredzes, vēl jāspriedelē, ja pilnīgi skaidrs, ka izdevumi ir bijuši absolūti nelietderīgi valstij ?
Uzbrauciens
U
Ko nevar izvertēt, tas ir nelietderīgs. Liekēžu skaitam ir jātuvinās 0.
Matīss, Modris, Mariss
M
Tad, kad brauks par savu naudu, tad brauks lietderīgi. Čekus var iesniegt pēc brauciena.
IQ
I
Iniciatīva manabalss.lv samazināt liekēžu skaitu no 100 uz 50: https://manabalss.lv/samazinat-saeimas-deputatu-skaitu-lidz-50/show?mode=my&type=created
Padumjā Latvija
P
"Saeimas deputātu braucienu lietderību izvērtēt nav iespējams..." . Pārāk garš virsraksts. IMXO - trešais vārds pppilnīgi lieks. :)
???
?
"Cīnījos par mežu kooperatīviem, braucu pa visu Latviju, tur arī tā degviela aizgāja," +++ Neko nesaprotu- vai tad kooperatīvus līdz šim bija aizliegts dibināt?
Mačatiņš
M
NOŽĒLOJAMI!!!
Y
Y
Ar algu ir jāpietiek. Un tas jāzina pirms ievēlēšanas un kā negrozāms kodols.
t
Kas nav iespējams: ceļot ātrāk par gaismu, pacelt pašam sevi aiz matiem, izvērtēt Saeimas deputātu braucienu lietderīgumu.
majors
m
Kaut kāds murgs. Ir Saeimas autotransports (kurš, kā nesen ziņās pavīdēja, esot brangākais Eiropā), darba darīšanās tikai un vienīgi ar to. Vispār Saeimai jāiegādājas mazlitrāžas getz vai opeļi ar bāzes aprīkojumu, iekšā obligāti videoreģistrators un par katru braucienu konkrēta atzīme ceļazīmē, kur braucis, kad, kāpēc, cik degvielas izlietots. No pieredzes zinu, ja ir gribēšana, var izkontrolēt visu. Nekādas degvielas personīgos autiņos, ja kaut kāds Vienotības āksts pļurkst par to, ka kapu svētkos pildot amata pienākumus, tad vai nu lai to dara par savu naudu vai iet par pērminderi strādāt. T.s. Tiesiskuma koalīcija dzīvo kā maharadzās vai kā āfrikas diktatūru bonzas, vēl tik pietrūkst kristāla palankalīns un vergi ar vēdekļiem.
!
!
Vienkāršs skaidrojums - nav tādas lietderības!
Tātad
T
Tie izdevumi ir lieki. Ir internets, var sarīkot online konferences un vispār Saeimā ir jāsaliek webkameras un komentatori jāliek pie darba likumu izstrādes posmā nevis nekur nederīgu sarakstītu papīru kritizēšanā. Viss, ko nevar izmērīt, ir antiekonomika, jo ekonomika sākas tur, kur sāk mērīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas