Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Saeimas komisija atbalsta Purgaili FKTK vadītājas amatā

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija otrdien atbalstījusi bankas Citadele līdzšinējās valdes locekles Santas Purgailes iecelšanu Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) priekšsēdētāja amatā.

Par Purgailes kandidatūru nobalsoja desmit komisijas locekļi, savukārt vēl trīs deputāti atturējās.

Paredzēts, ka jautājums par Purgailes apstiprināšanu FKTK vadītājas amatā parlamentā tiks skatīts jau ceturtdien, 24.oktobrī.

Kā ziņots, Ministru kabinets iepriekš atbalstīja Purgailes kandidatūras virzīšanu uz Saeimu apstiprināšanai FKTK vadītājas amatā. Koalīcijas politiķi gan nesteidza solīt tūlītēju atbalstu Purgailei un, jautājumam nonākt Saeimā, uzsvēruši nepieciešamību gūt atbildes uz bažas raisošiem problēmjautājumiem.

Pēc atkārtotām tikšanās reizēm koalīcijas partijas nolēmušas Purgailes kandidatūru atbalstīt.

Top komentāri

prokurors Vioriks
p
Nu nezinu, nezinu. Akal tik seja. Nevar redzēt ne pupus, ne dupsi, ne kājas
mākslinieks
m
Vai Purgailes kundze veicinās arī vietējo banku attīstību, vietējā kapitāla veidošanos? Jeb FKTK būs tikai balsts (morāls un materiāls) zviedru un amerikāņu banku darbībai Latvijas teritorijā?
Scorseze
S
Latvija ir slima ar vēzi un viena no šī vēža šūnām ir šī "dīva". Nožēlojami, ja neatkarīgas valsts amatpersonas kandidāte (kāda viņa bija vēl vakar) var atklāti pateikt ka pildīs asv iegribas, lai kādas tās arī nebūtu. Rodas jautājums, kā labā šī valsts nodevēja tad strādā un kur skatās mūsu DP, kuras pienākums,starpcitu, ir valsts suverenitātes sargāšana?! Piekam, šis nav pimais gadījums, kad Latvijas amatpersonas atklāti saka, ka visu šeit lemj asv, atcerēsimies kaut vai bijušo iekšlietu ministru Gulbi, kurš intervijā TV atklāti pateica, ka ir darbojies pēc jeņķu "ieteikumiem".
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas