Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Saeimas komisija pauž bažas par bērniem, kas adoptēti uz ārvalstīm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
emils
e
Mimino, сюжет в ресторане... ...vesels. Ārvalstu adopcijai pārsvarā piesakās Francijas, Itālijas un ASV iedzīvotāji. ... ... kā arī pauda neizpratni par detalizētas informācijas pieejamību internetā par adoptētajiem bērniem. ... ...no Latvijas mēs vairs neko nezinām – kur un kā viņi dzīvo, vai viņi nav pakļauti vardarbībai un citām noziedzīgām darbībām un vai nav notikusi pāradopcija,” pauda deputāts Andris Bērziņš (ZZS). ... ...SIMUL CONSILIUM CUM RE AMISISTI ? Vai tiesam reize ar naudu tu esi zaudejis ari pratu ? REFORMISTI * Rainis JAUNATNEI * 1907. No '' Virpulu '' kalendara 1908. gadam
ihaha
i
No bērna interesēm labāk, lai viņu adoptē uz Vāciju, Franciju, ASV. Tur viņš būs paēdis, izglītojies, mīlēts, lolots, ja vajag, ārstēts.
lapsene
l
Nu otrs gudrinieks. Reāli fakti galda saeimai un sabiedrībai būs?
  • 1
  • 1
Patiesība
P
Jā. Jā, īpaši homo ģimenēs... kur pēc tam šos seksuāli izmanto, kā piem., Norvēģijā, ASV, Francijā, Zviedrijā...
  • 3
  • 1
19. divīzija
1
krievi jau sen aizliedza adopciju uz aarvalstiim, muusu puskoka kremļa virzienā leeceeji ar to saak izpaust , interesanti vai lielaa braaļa ietekmneeti\???
XXXX
X
Un komisijai ir pilnigi pie d.... ,kas notiek ar tiem aqiz cipariem stavosajiem berniem,kuri netiek adopteti ne te ne uz arvalstim.Par ko vini te klust,par dzives padibenem,bet komisija ir paintereseusies.Berzin kungs jau gadiem dzied vienu un to pasu gaudu dziesmu,un reiz jau gandriz sanaca starptautisks skandals ar kadu no adoptetaj valstim,jo sis kungs tur saskatija visus seksualajai vardarbibai paklautus adoptetos b ernus. Bij prese gars rakstins..Adoptetie berni ik gadu saja valsti riko salidojumu.Divrei tads ir noticis Latvija.Berniem ir gimenes,kam turigakas,kam ne tik turigas,bet gimenes,kur vinus mil un par viniem rupejas.Bet kungiem Latvija tik spodrinat savas spalvinas,sak,ak ka mes satraucamies par Latvijas berniem
bite
b
Vai kāds interesējas, kā bērni dzīvo šeit? Ja tur kādam slikti, tad te daudz lielākai daļai nav normāli dzīves apstākļi.
lapsene
l
Nu forši, tad tu esi tā kurai ir apkopota informācija par reālo situāciju un būs ko iesniegt saeimā izskatīšanai? tad jau viss beigsies bez aizlieguma. Jeb kul tukšus salmus?
  • 0
  • 3
lapsene
l
Nu forši, tad tu esi tā kurai ir apkopota informācija par reālo situāciju un būs ko iesniegt saeimā izskatīšanai? tad jau viss beigsies bez aizlieguma. Jeb kul tukšus salmus?
  • 1
  • 2
mums pašiem trūkst bērnu
m
Nevienu latviešu bērnu nav jādod prom uz ārzemēm. Tā tikai ir "šeftīte".
Patiesība
P
Āriešu rases bērni šobrīd ir lielā cenā, jo civilizāciju pārņem melnie, dzeltenie u.c., kuri labi vairojas, atšķirība no āriešiem.... Tāpēc arī Latvija iztirgo bērnus, jo par to labi maksā!!!
  • 5
  • 0
Patiesība
P
Eiropas civilizētās valstis nedod bērnus adoptet uz ārzemem. Tāpēc ir jāpieņem tikai viens lēmums - aizliegt bērnu adopciju uz ārzemēm!
  • 3
  • 1
tad dari kaut ko savaa gjimenee
t
No bljaustiisanaas komentaaros beerni nedzimst.
  • 5
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas