Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Saeimas komisija Zaķim par ētikas pārkāpumiem piespriež publisku kaunināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
lai Vienot'iba izskaidro, ko nozīmē viņu redzējumā ..publiskā kaunināšana..agrāk zagļus pie staba piesēja tirgus laukumā..tā bija publiska kaunināšana..
Buba
B
No Saeimas tribīnes ...., pupu mizas Viduslaikos šitādus žuļikos iesēdināja lielā mucā ar sūdiem, vadāja ratos pa pilsētu un viens vīrs laiku pa laikam virs mucas zobenu novicināja. Gribi nirsti, - gribi nē.
Ja-smīns
J
Misters Grābencui !!!
prokurors
p
Dzintars Zaķis, salīdzinājumā ar Jāni Urbanoviču, ir daudz bīstamāks, jo rūpīgi izstrādāja shēmu, lai izvairītos no nodokļu maksāšanas. Tas jau ir slīpēts frukts. Tādam Zaķim nav vieta Saeimā. Savukārt ar Urbanoviču jātiek skaidrībā, vai bija informēts par krāpšanu un arī to otro, kas šis nelietības veica, no Saeimas japadzen.
etikas komisijai
e
Vai tad Saims ir bernu darzs ?? Es atceros ka mana jauniba bernu darzos sada veida kauninaja par kautko nepareizi izdaritu.... Paskatoties uz so nobaroto purnu jebkuram ir skaidrs ka SIM BAROKLIM KAUNA JUTAS VISPAR NEEKSISTE Vina acu izteiksme vari lasit, ka vins ir naida pilns pret to personu,kura ir atklajusi vina bledisanos... VINS NAV NOKAUNEJIES, BET VINS IR NIKNS UN GATAVS ATRIEBTIES !! VINS NOTEIKTI ATRIEBSIES VISIEM KAS TRAPISIES PA KERIENAM..
Bija
B
publiskais FUJ ....i Zakjis paliek amataa, i tautai labi :)))
Upucis
U
Ja Zaķa kungs būtu goda vīrs, saeimas plenārsēdē, vienkārši noliktu mandātu un izbeigtu to marazmu. Sabiedrība viņam pateiktu lielu paldies par godu, goda prātu, un atmiņā paliktu kā goda vīrs, kas nāktu par labu ne tikai Vienotības tēlam kopumā pirms pašvaldību vēlēšanām, bet arī saeimai , kā tautas dotās varas uzticības simbolam. Citos variantos, tas vilksies līdzi, tas nekur nezudīs, tāpat kā Čigānei, peldēs un peldēs augšā un nenāks par labu Vienotībai.
combat
c
Šis ir nebijis notikums saeimas vēsturē kad praktiski pie rokas pieķerts "shēmotājs"un PVN nemaksātājs Zaķis turpinās būt par deputātu un pamācīt sabiedrību cīnīties par pasākumiem ēnu ekonomikas mazināšanā un darboties pēc principa: KUNGS!KLAUSIES MANOS VĀRDOS BET NESKATIES UZ MANIEM DARBIEM!
Jūs patiesi pārsteidzat -
J
nebijis notikums būtu, ja šo mēslu zaķi izlidinātu no Saeima! Tagad pasludinātā ''kaunināšana'' ir tik ierasti, ka runāt par nebijušu notikumu, manuprāt, ir visai amizanti...
  • 0
  • 0
kaija
k
Tad turpmāk visus nodokļu nemaksātājus publiski nokaunināsim un viss!
Fiksais
F
Vai šī nav kādas nācijas muļķības pazīme - regulāri balsot par cūkām zaķa izskatā? Un pēc tam stulbi brīnīties par rezultātu?
Ne vienmērt
N
balso tikai par cūkām zaķa izskatā - balso arī par bijušajiem rajonu komunistu 1 sekretāriem neatkarīgas Latvijas patriotu izskatā. Piemēram, balso par biedru Brigmani, Kalpaka pieminekļa sargu no apgānīšanas. Bet bijušajam LKP CK loceklim biedram Lembergam pat pasniedz greznus ziedu pušķus pirms katras tiesas sēdes...
  • 1
  • 0
fausts
f
Es rīt pat esmu ar mieru apčakarēt valsti un,lai mani kaunina visu atlikušo mūžu!Es vismaz neesmu devis zvērestu būt godīgs pret šo nabagmāju!
oui
o
Izskatās, ka Latviju var glābt vai nu militāra diktatūra vai citas valsts iebrukums, jo paši mēs nekad netiksim galā ar šo alkatīgo zagļu bandu.
to ups
t
visi nav zagļi un meļi. Ir cilvēki, kuri, cīnoties par vēl labāku Latviju, dzīvo mākoņos, spītējot lietiem un sniegputeņiem...Biedrs Lembergs, kurš nav ne zaglis, ne melis, mitinās mazā būdiņā Puzē..
  • 0
  • 0
ups
u
Te jau valda vieni zagļi un meļi!
  • 0
  • 0
Vizma
V
vai tas jāsaprot tā: ieraugām Zaķa kungu un sakām: kauns, kauns, biksēs auns!
Vizmas kundze -
V
apzinoties, ka šim biedram nav kauna, iespējams, Jūsu priekšlikums noraidāms - uz Jūsu teikto - kauns, kauns - šis biedrs var izvilkt un parādīt kāds šim biksēs noslēpts auns. Un iznākums - nevis biedram, bet Jums būs kauns....
  • 1
  • 0
Veronika
V
Zaķim noteikti jāiet prom. Vai jāpadzen. Morāli pagrimušajam vieta vēstures mēslainē. Jo pats Zakis šos sūdus savārija un lai tos arī pats izstrēbj.
Nekādā gadījumā
N
nav jāiet prom, jo tad prom jāiet arī biedram Bērziņam - par Eiropas fonda naudas izmantošanu ''Kājiņu'' celtniecībā....
  • 4
  • 0
o forši
o
tas jau sen zināms, kad augsti kungi dzīvo kā grib, bet nabagie kā var, ........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas