Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Saeimas Kriminālprocesa apakškomisijas darbā aktīvi piedalās vairāki advokāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k
k
tas ir labi, ja prokurori deputātu vietā raksta likumus, tad jāļauj piedalīties arī advokātiem. abas puses pārstāv tiesu varu, lai gan pareizāk būtu, ja prokuratūra būtu izpildvaras sastāvā.
Kabula
K
Kurš tad šaubījās, ka pēc bezspēcības apziņā pierimušajiem lietussargiem un bezrezultāta referendumiem korumpantu nekaunība tikai pieaugs.. riebjas domāt, kas vēl mūs sagaida līdz vēlēšanām atlikušajos divos gados..
dzeris
d
Kaut vai pieklājības pēc Tihonovu nebūtu aicinājuši. Bet, ko darīt - Tihonovs ir Latvijas advokāta ideā;laiis iemiesojums, ja tur nevienam pat nekas sakāmas nav. Nu, ko gribējat, izgāžot referendumus, to arī dabūjat - jums vienkārši uzspļauj, tagad likumus rakst;is Tihonovs. Parodija uz valsti.
lno
l
Viktors Tihonovs __________________________ Cilvēks, kurš necenzēti lamājas, un pieļauj iespējamību, ja tiesnesis nelemj kā vajag , tiek novākts, demokrātiskā valsti būtu zaudējis tiesības turpināt advokāta darbu bet mūsu valstī tāds pat izstrādā likumprojektus...
Brava
B
Pilnīga taisnība Solvitai Āboltiņai! Tīri brīnums, kā "zaļie zemnieki" spēj paši sev acīs skatīties, viņi ir tik ļoti prostituēti Lemberga priekšā. Nu, ko -- prostitūtām prostitūtu "tikums."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas