Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Saeimas nolīgtais advokāts lūdz pārtraukt tiesvedību Lisabonas līguma lietā, tiesa noraida

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fakti! Fakti?
F
... un tad briinaas, ka cilveeki LV nav informeeti par ES. Kaa lai tu cilveeks saproti, ja informaacija ir tik pretruniiga...
Fakti! Fakti?
F
Vai kaads var pateikt, kad staajaas speekaa Lisabonas liigums? Cik man zinaams, iiri to referendumaa noraidiija un veelreiz balsos oktobrii, liidz ar to liigums veel NAV staajies speekaa. Izskataas, ka raksta autoram ir visai miglains priekshstats par to, kas ir Lisabonas liigums un ka 2004. gadaa, kad LV pievienojaas ES, Lisabonas liiguma veel nebija.
Esmu par
E
Gauduljiem par Eiropas Savieniibu: ES deva pusi no 7,5 miljardu lielaa aizdevuma, kas vismaz pagaidaam glaaba Latviju no valsts bankrota (kas draudeeja, lielaa meeraa pateicoties pashmaaju korupteljiem valdiibaa, kurus ieveeleeja tautas mulkjiigaaka dalja, pakljaujoties Gundara Beeronja, Gruutupa un dazha laba te paziistama komentatora tumsoniigajai ideologijai, kas veerstu uz Skjeeles & Lemberga bagaatiibas vairoshanu uz tautas reekjina). Ko tas noziimee? Tas noziimee to, ka ieveerojama dalja skolotaaju, aarstu u.c. algas tagad naak no citu ES valstu nodoklju maksaataaju kabataam. Ceru, ka jauna valdiiba (kaut gan tur joprojaam ir veel paarstaaveeti arii vecie koruptelji) varees paglaabt Latviju no bankrota, kura draudi veel nav noveersti. Merkele jau teikusi, ka Vaacija turpmaak ljoti negribiigi atbalstiis bankroteejushaas Austrumu daliibvalstis (Latviju,Ungaariju), un cer, ka shiis valstis tomeer pashas tiks galaa, lai nebuutu veelreiz jaaluudz ES paliidziiba. Vinja tomeer atzina, ka ES ir pienaakums atbalstiit savas gruutiibaas nonaakushaas daliibvalstis.
Vilis
V
LIepas argumenti ir labi, tachu interesantaak buutu, ja ST skatiitu liigumu peec buutiibas. Un peec buutiibas tas nav pretrunaa ar Satversmi. Vispaar Latvijas interesees ir padariit ES efektiivaaku, nevis to blokjeet. Citaadi Latvija iesliidees atpakalj Krievijas intereshu sfeeraa.
arturs
a
jā mūsu taita tika apkrāpta, jo 100 deputāti pieņēma lēmumu iestāties ES, bet bija nepieciešams referendums un tad iestāšanās ES būtu likumīga. Tā būtu tautas griba.
..
.
es gan gribetu zinat, cik daudzi no musu gudrajiem vispar to ligumu ir redzejusi un cik daudzi ir ari izlasijusi un SAPRATUSI
Apstrīdēt Lisabonas līgumu par veidu, kā tas stājies spēkā. Tiešām mega prioritāri šobrīd.
lūriķis
l
Gribēja kā labāk,sanāca,kā parasti.
Oskars>Ella
O
Mīļā, SAEIMAI jāstrādā tā, lai TAUTA būtu LAIMĪGA,PRIECĪGA ,PAĒDUSI un lai nevajadzētu Saeimai nolīgt advokātus muļķībām .........SAEIMU NOST !
Ella
E
Come on, Eiropas Komisija no pārējo valstu nodokļau maksātāju kabatām mums visiem jau biku iemaksāja ... Lisabonas līgums bija domāts, lai šībrīža "smagajai" ES ļautu būt kaut necik elastīgākai, un mums par to tagad plosīties ir noteikti mega prioritāri. Tā turpināt.
dz
d
ooo, izskatās, ka Liepa izmanto "chewbacca defence" taktiku...
Oskars
O
CIK SAEIMA VIŅAM JAU IEMAKSĀJA un no kurām KABATAM ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas