Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Saglabājas ažiotāža par iespēju iegādāties biļetes uz "Dinamo" spēli ar SKA

Biļetes uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" spēli ar Sanktpēterburgas SKA komandu svētdien, 14.martā, ir pārdotas, - liecina paziņojums "Biļešu servisa" mājas lapā. Biļetes var iegādāties "no rokas" dažādos sludinājumu portālos.

Pēc abu komandu spēles sestdien, 13.martā, ažiotāža ar biļešu tirdzniecību bija liela. Kā novēroja aģentūra LETA, aptuveni stundu nebija iespējams atvērt "Biļešu servisa" mājas lapu, lai internetā iegādātos biļeti. Savukārt pēc pāris stundām visas biļetes jau bija pārdotas, par ko liecināja paziņojums mājas lapā.

Aktīva biļešu pārdošana notiek ar tādu sludinājumu mājaslapu kā "ss.lv" un "zip.lv" starpniecību, kā arī dažus sludinājumus par biļešu pārdošanu var atrast mājaslapā "reklama.lv".

Visvairāk sludinājumu atrodams mājaslapā "ss.lv", kur piedāvāto biļešu cenas svārstās no 10 latiem līdz 25 latiem, ir arī piedāvājums iegādāties stāvvietas biļeti par 50 latiem.

Kā informēja "Dinamo" komandas pārstāve Inga Ļeonova, biļešu cenas uz Rīgas "Dinamo" play-off pirmās kārtas mājas spēlēm "Arēnā Rīga", atkarībā no sektora, būs 7, 10, 12, 15, 18 un 20 lati. Ierobežotā skaitā būs pieejamas arī biļetes ar 50% atlaidi pensionāriem, skolēniem un studentiem.

Arī uz 14.marta spēli sezonas platīna abonementu īpašnieki saglabāšot esošās vietas, bet zelta un sudraba abonementu īpašnieki, uzrādot 2009./2010. gada sezonas abonementus var izpirkt biļetes uz abonementos norādītajām vietām, uzreiz pēc 13.marta spēles "Arēnas Rīga" biļešu sistēmas kasēs LMT biznesa kluba zonā.

Jau ziņots, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa turnīra pirmās kārtas jeb Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā mačā Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" šodien vēlreiz savā laukumā tiekas ar Krievijas vienību Sanktpēterburgas SKA.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.17, un to tiešraidē varēs vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā un kanālā "Viasat Sport Baltic".

Jau ziņots, ka Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar SKA komandu Rīgas "Dinamo" pēc pirmajiem diviem mačiem izbraukumā bija izvirzījusies vadībā ar 2-0, tomēr sestdien trešajā spēlē piekāpās ar 2:4.

Ja tomēr SKA komanda arī šovakar izcīnīs panākumu, tad izšķirošais, piektais mačs notiks 16.martā Sanktpēterburgā.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" komandai šajā mačā, visticamāk, nepalīdzēs pamatvārtsargs Edgars Masaļskis, kurš trešajā mačā atjaunoja potītes traumu. Tāpat zem jautājuma zīmes ir vēl vairāku hokejistu līdzdalība mačā.

Ja "Dinamo" komanda iekļūs nākamajā kārtā, tā tiksies ar Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto komandu Balašihas MVD, kas savā pirmās kārtas sērijā ar 3-0 pārspēja Maskavas CSKA vienību.

Pēc turnīra izspēles sistēmas, "Dinamo" komandai, kas Rietumu konferences noslēgumā ieņēma astoto vietu, katrā kārtā būs jātiekas ar spēcīgāko komandu, kas vēl palikusi turnīrā.

SKA regulārā čempionāta 56 spēlēs tika pie 122 punktiem, uzvarot Rietumu konferencē, bet "Dinamo" komanda ar 84 punktiem ierindojās konferences astotajā pozīcijā.

Abas komandas šosezon regulārajā čempionātā savā starpā tikās četras reizes un trijās uzvarēja SKA vienība. Sākotnēji "Dinamo" savā laukumā zaudēja ar 0:2, tad uzvarēja ar 4:1, un tieši šo maču daudzi nosauca par lūzuma punktu pēc neveiksmīgā sezonas sākuma. Savukārt pēdējās divās spēlēs Latvijas klubs izbraukumā atkal zaudēja - trešajā mačā SKA komanda bija pārāka ar 2:3, bet ceturtajā spēlē piedzīvota neveiksme ar 1:8.

Pēdējā spēlē piedzīvotais zaudējums Rīgas "Dinamo" komandai bija lielākais kopš tā piedalās KHL čempionātā. Iepriekš divas reizes ar identisku rezultātu 1:7 viesos tika zaudēts Maskavas "Dinamo". Tāpat Latvijas vienība ir cietusi neveiksmes arī ar 0:7, 0:6 un divas reizes ar 1:6.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas