Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Saimnieki uzskata, ka suns noslīcināts aiz atriebības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vohomurka
v
Piekrītu. Pilnīgi iespējams arī tāds variants... Kad man pirms 7 gadiem nomira suņuks, es, vecis, vairāk kā gadu knapi valdījos neraudājis, kad viņu pieminēja vai fotogāfijās ieraudzīju... Vēlāk pamazām samierinājos un tagad ģimenē turam un mīlam vairākus kustonīšus. Bet to sunīti joprojām atceros un sāp... Saprotu, ka citi cilvēki spēj būt apvaldītāki, bet man tomēr neticās, ka patiesu zaudējumu var uzņemt tā, kā bija aprakstīts...
Aija
A
Nezinu gan..... kaut kā veikli ģimenes galva pārmeta kažoku uz otru pusi - vēl vakar gan par viņu, gan vecāko dēlu tika rakstīts, ka esot par suni izteikušies vienaldzīgi un tikai gribējuši, lai liek mierā - šie neesot vainīgi. Protams, nevar neko spriest vai nosodīt, kamēr nav skaidri zināmi lietas pastākļi, tomēr te vairāk ož pēc pēkšņi uzradušās apjausamas - "laikam tomēr labāk teikt, ka ir žēl...."
vohomurka
v
Vakar komentus tikai lasīju... Nespēju neko piebilst... Šodien pēc esošās informācijas rodas cits iespaids par saimniekiem, bet kaut kā līdzjūtība neraisās... Kas tie par saimniekiem, kuri palaiž savu sunīti un neliekas ne zinis??? Pēc tam - ak, jā, ļoti esot žēl... Man ir trīs suņi un vēl citi dzīvnieciņi. Visus uzpasēju. Nestādos pat priekšā, kā varētu palaist pār mājas slieksni un vēsā mierā neklapēt ar ausīm???!!! Lai Dieva miers mazajai, izmocītajai sirsniņai! Kaut visi tiešie un "labticīgie" sadisti ņemtu analoģisku galu!
pox
p
Ja suns vēl dzīvs upītē tika fiksēts 22:00, tad kapēc policija to izcēla tikai no rīta?
Ozz
O
Es ceru, ka vainīgo atradīs un sodīs pēc maksimālās sodu mēra. Cilvēku cietsirdībai nav robežu!
andris
a
nemaku spriest un ta lai atrod policija - tachu protams ka shi ir vieniga optimala atbilde ko kads varetu sniegt, lai neizsauktu absolutu visas latvijas sabiedribas augstaka mera naidu.
arī jurists
a
Tas ir noziegums un ar to jātiek galā tiesībaizsardzības iestādēm.Taču vairāk satriec kas cits. Proti, skatoties anonīmos viedokļus, šokējoša ir līdzcilvēku (cilvēku???) ciniskā attieksme pret šo noziegumu. Veselam saprātam neaptverami, ka apkārt tik daudz plānprātiņu, kas šādus noziegumus akceptē.
anonīmais šakālis
a
Nu, linčotāji, ko tagad teiksiet? Kauns nav par vakardienas lāstiem?
Arturs M
A
Lai kāds nebūtu šis iemesls,ir pilnīgi skaidrs,ka cilvēku vide kurā dzīvojam tik tālu nu ir novedusi. Ja šādi varam nodarīt pāri sunim,tad tālu nav arī cilvēki.Skumji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas