Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Saistībā ar kratīšanu Naglas dzīvoklī žurnālisti pieprasa izmaiņas likumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Letiņš
L
Uzkrīt, ka šo atklāto vēstuli NAV PARAKSTĪJUŠI Lemberga NRA asins suņi un šakāļi Krautmanis, Latkovskis, Dreiblats un Rozenbergs. Maizes tēvs Lembergs neatļāva ? Un ko visus pēdējos gados ir darījis Žurnālistu Savienības vadītājs, bet reizē NRA atkarīgais žurnālists Juris Paiders ??? Pats izpostīja un degradēja ŽS un tagad tēlo nevainīgo, ka žurnālistiem nav profesionālas palīdzības un aizstāvības. NRA žurnālistu liekulība un dubultmorāle !
linda m
l
vienlaikus likumā vajadzētu ierakstīt arī, ka publikācijās nedrīkst apsaukāties, īpaši, ja sargājamie avoti par šādu rīcību žurnālistam ir iepriekš samaksājuši.
Bo
B
Pēc būtības atbalstu, bet grūti noticēt, ka to rakstīja žurnālists. Stils vairāk atgādina kādu 60 gadu vecu padomju grāmatvedi, jau ar pirmo frāzi: "Jau ilgākā laika periodā mēs novērojam..." Vai tiešām nevarēja papūlēties un uzrakstīt publisku vēstuli normālā cilvēku valodā, nevis "laikā periodā"?
ff
f
grammar
Vienotības triumfs
V
Gandrīz no krēsla nokritu. Nu gan sevi saslavējāt Vienotības ērmiņi.
*****
*
Katrai medaļai ir divas puses un tie, kas nepadomājuši metas aizstāvēt demokrātiskas brīvības un tiesības, kas tiek pārkāptas mūsu tēvzemē, iespējams, nav paredzējuši žurnālistu pieprasīto likumu grozīšanas sekas. Dati jau īsti nebija aizsargāti, neko uzlauzt nevajadzēja, tik vien kā speciālistam drusku piepūst vaigus, tāpēc nekāda nozieguma tur nav. Bet kā ir ar jūsu personiskajiem datoriem un tajā esošo informāciju? Tā ir speciāli aizsargāta? Tā ir jāuzlauž? Kāda garantija, kā kāds cits pārgudrs ģimenes cilvēks žurnālista uzdevumā tur nerakņājas? Ja policijai tāda pasākuma veikšanai nepieciešams tiesneša akcepts, tad kas vajadzīgs žurnālistam? Vai arī žurnālisti nav no šīs pasaules un viņi ir pilnīgi brīvi no pārējiem cilvēkiem piemītošajiem netikumiem? Mazliet sabiezinot krāsas, varam iedomāties, ka arī žuļiks, kļūstot par žurnālista informācijas avotu, tiks pasargāts no policijas. Pie tam nupat notikušajā ekscesā policija nemaz neinteresējās par žurnālista informācijas avotu, jo tas bija aizturēts un atzinies. Un vēl, grūti iedomāties policistu, kuram, veicot ikdienas darbu, viss notiekošais būtu jāvērtē no visiem ne tikai mūsu zemes , bet arī Eiropas likumu viedokļa, viņš vienkārši nespēs nodrošināt elementāru kārtību. Vai esat aizmirsuši savus komentārus par narkodīleriem, kuriem tiesa piespriež nosacītus sodus, tāpēc, ka viņiem mājās mazi bērni?
Atšifrējums
A
Pirms lielā darba vēlēšanu domas apstrādē,vispirms paši žurnalisti pamērosies spēkiem.Ljoti jau daudz ir mums to uzpirkto žurnalistu,just jau var,bet pierādīt grūti. žēl un kauns,ka žurnalisti bieži lielās ,ka lūk mēs esam 4.vara un esam neatkarīgi,demokrātiski un savā darbā vadamies pēc augstākajiem žurnalistikas mākslas likumiem.Ja tā būtu,tad krīze tik graujoši mums nebūtu piemeklējusi,labi,ka īstens Latvijas pilsonis,atbildīgi uzņēmās vadīt krīzes sagrauto valsti un pie Jaunā laika nomesto varu.Redzēsim,kā izgāzīsies un smiesimies,bet notika īsts ,nenogurstošs darbs un Jaunais laiks ar citu partiju palīdzību paveica grandiozus darbus valsts sakārtošanas virzienā.Shodien jau Latviju liek priekša,kā piemēru citām valstīm,kā efektīvi un taupīgi organizēt savas tautsaimniecības un patēriņus.Protams darāmā vēl vairāk kā jau paveiktā,bet mēs uz Dombrovska valsts vadīšanas stilu un kompetenci raugamies ļoti cerīgi.
auns
a
Veinberga skaidri un gaiši pateica, ka Zviedrijā šādā situācijā ministrs atkāptos! Dzirdēju to ļoti labi. Ja nezini, tad nečīgā!
Ipashas vajadzibas
I
Zinu divus triis labus (lasi: nepeerkamus) zhurnaljugas. Veel zinu kaadus piecus labus bet peerkamus. Kas ir tie 90, kas veel parakstiijushi sho kaarteejo aicinaajumu dazhas govis padariit par sveetaakaam kaa citas??
Vienotības triumfs
V
Atkal meli! vai tā Jums Vienotībā visiem tāda slimība? Vai vienkārši jūtaties baigi krutie, ka mēģiniet visus un vienmēr apmuļķot?
Ērglis
Ē
Ja tā bija vakardienas intervija, tad to es nemaz neesmu dzirdējis. Es dzirdēju sarunu aizvakardien. Šoreiz nepiekritīšu Veinbergas kundzei - Zviedrijā nav tāda gadījuma bijis un neviens nezin, kā reaģētu sabiedrība un politiķi.
Vienotības triumfs
V
Atkal melo Ērglīt! Bet tev jau tā slimība, tāpēc neapvainojos. Veinbergas kundze teica, ja šadas lietas būtu notikušas Zviedzijā, tad jau otrā rītā amatpersonas nesēdētu savos posteņos. Uz žunālista jautājumu- Vai arī ministre? Viņa atbildēja apstiprinoši. Tā lūk Vienotības melīti!
skumji
s
Skumji,ka žurnālistiem nav savas respektablas jumta organizācijas,jo pašreizējo par nopietnu uzskata vien tās saimnieks un vienlaicīgi valsts nozadzējs. Šī būtu īstā reize masīvam spiedienam no tās puses.Bet ko nu hūtainā pakalpiņi var spiest,ja paši saspiesti plakani kā butes?
Ērglis
Ē
"Tad kāpēc šis teātris ar prem-jēra pieprasījumiem proķenei nevis šo amtpersonu demisija??? Kur te loģika? Vai tās ir tikai politspēlītes, lai novilcinātu laiku un Latviju visā pasaulē apsmietu uz visu klapi?" Tāpēc ka Latvijā nepastāv linča tiesa, bet likumi? Lai 100% būtu drošs, ka viņi ir pārkāpuši likumu, tas taču ir jāizvērtē, vai ne tā? Vai arī tev vienkārši gribējās kārtējo skalpu?
Ērglis
Ē
Viņa teica, ka tas ir žurnālistikas pamatlikuma pārkāpums un ka Zviedrijā visi respektējot žurnālistus. Pagātnē ir bijuši pāris centieni ierobežot žurnālistus sakarā ar sevišķi slepenas informācijas publicēšanu, un ka tie beigušies ar žurnālista attaisnošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas