Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Samazinājies to mājsaimniecību skaits, kas gadā tērē mazāk par 1200 kWh

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vpp
V
Pēc Latvenergo izpratnes "mājsaimniecība" skaitās elektrības patērētājs, kam ir skaitītājs un līguma numurs. Un pilnīgi vienalga, cik, un vai vispār tur kāds dzīvo. Privatizētās kooperatīvu garāžas, vasarnīcas, laivu "garāžas", dārza mājas un brīvdienu mājas, spekulantu tukšie dzīvokļi un neiztirgotie "jaunie projekti" - lūk galvenā masa! Un vēl tie vientuļie pensionāri, kas nedrīkst tērēt naudiņu elektrībai, ja grib paēst, un vēl nomaļās lauku mājas ar vienfāzes līniju un nestabilu spriegumu.
Māris
M
Bomžu mājās varbūt arī ir mazāk par 1200kwh gadā !!!! Idiotisms !!! Nu nevar iekļauties cilvēki 1200 ! Čakarē to tautu smaidot !!!
cola
c
Attiecīgi desmit gadu laikā to mājsaimniecību īpatsvars, kas patērēja vairāk nekā 1200 kWh gadā, audzis no 29,5% līdz 65,8%. Te nu redzami Latvenergo meli! Domaju mazak par 1200 kWh pateree labi ja 1 % majsaimniecibu. Latvenergo visus grib iedzit tumsaa un nabadziba.
Ēriks
Ē
Jādomā, ka te var būt runa TIKAI par vasarnīcām! Viena vietnuļa 60 vatīga spuldze, strādājot 24/7, gadā patērētu 525 kvh, jeb gandrīz puse no minētiem 1200! Ja lietotājam ir tādi lukssus ekstra kā ledusskapis, rādio vai, dievs pasarg, televizors, tas iekļauties šajos 1200 būtu vienkārši neiespējami. Tā visa kampaņa par sociālo taisnīgumu arī totālas blēņas. Tieši ģimenes ar bērniem, domājams, patērētu visvairāk elektrību, bet janietis/e, kas vispār ir vai nu darbā vai meitās, un kuram, pat ja ieņēmumi vēl nav tik lieli, brīvi līdzekļi visvairāk, mājās parādās tikai lai gul'tu, turklāt, tikai tad, ja meitās neveicas. Viņš saņems pa lēto, bet daudzbērnu ģimene maksās vairāk un viņu subsidēs!
Piebilde
P
Jā, jā, visās vasarnīcās tērē mazāk par 100 kwh. Ko tur vasarā daudz tērēsi - visu dienu ārā un gaišs, tikaireizēmzālīti jānopļauj!
bbb
b
normāla māja -140 kvadrāti . veļas mašina , trauku mašina , 2tv ,kompis , cepeškrāsns un visi sīkie pribambasi .250 kw mēnesī . varbūt man nopirkt velās dēli un iet lupatas mazgāt uz ālinģi upē?es piedrāžu
nesaprotu
n
ja ir pilnīgi oficiāli dati par to, ka līdz 1200 kilovatiem 2006. gadā patērē labi, ja 32,4 procenti mājsaimniecību (acīmredzami to skaits samazinās), tad kā Latvenergo reklāmā var apgalvot, ka 50 procentus tarifa paaugstinājums vispār neskars?
Vienotības triumfs
V
Pareizi-1996.gada dati! Tas ir Vienot'ibas triumfs!!! mak's'ajiet tauti'na un te netusniet. Vienot'ibas triumfs par JUms dom'a!
traductrice
t
Nu tad beidzot man ir skaidrs, uz kādiem datiem balstījās Latvenergo dati par mājsaimneicībām, kas nepatērē vairāk par 1200 kwh/g. Tie bija 1996.gada dati! BRAVO!!!
He he...
H
Neaizmirsti, kas stāvēja .... he he..aiz visa šī pasākuma- JENOTU kemperīts, kurš visu to organizēja.... hi hi... Gods kempram biezajiem kalpot!
cony
c
Ar šo jauno tarifu jūtu,ka būs ar vienu šāvienu divi zaķi,jo ļoti daudzi ar ļoti mazu piepūli iekļausies tarifā lidz 1200.Vienā rāvienā ietaupīs valstī enerģiju un naudiņu savā makā.Principā apsveicams priekšlikums.Taupīsim elektrību,taupīsim siltumu,taupīsim ūdeni,tikai netaupīsim pareizu dzīves veidu un sabalansētu uzturu uz veselības rēķina un tā ietaupīsim veselības budzetu.
nu johaidī
n
kāda jēga skatīt 5 gadus vecus datus. Dodiet 2010.gada informāciju!
Ministry of Truth
M
Ja mēs taupīsim, nebūs plānotās peļņas. Atkal pacels cenas. Un kā ar ūdeni privātajiem peldbaseiniem, kur bagātie onkuļi, nekrietni tērējot Latvenergo lēto elektrību, vienā dienā aiztecina vientuļas pensionāres gada patēriņu? Bērns taču vannā var ieiet reizi gadā, ko, un džinsus var pirkt saburzītos vai tādus, ko nav jāgludina.
Gunārs
G
Saprotiet vienu VIENKĀRŠU LIETU, ne jau "Latvenergo" paaugstināja tarifus, "Latvenergo" ir VALSTS UZŅĒMUMS.....TĀTAD TARIFUS PAAUGSTINĀJA VALDĪBA !!!
Bomzis Vamzis
B
Tieši tāpat to darīja padomju okupantu varas ielikteņi 1940 gadā, proti uzlika nesamērojamus nodokļus nekustamam īpašumam un tā rezultatā īpašnieki bija spiesti 1940 kļūt par okupētās Valsts - Latvijas Republikas parādniekiem, kā rezultātā nekustamos īpašumus OFICIĀLI pārņēma Latvijas PADOMJU republika. Lēmumu par Latvenergo tarfiem pieņēma triju cilvēku SPRK padome: Zariņš (partiju nezinu), Zeltiņš (ZZS) un Karnītis (Tautas partija)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas