Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Samuļa labdarības plānos vairs neietilpst Teātra observatorijas sponsorēšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a.b.
a
Pamēģini nopirkt biļetes uz Jaunā teātra "pustukšajām"zālēm un tad murgo tālāk!
xxx
x
Neiešu vairs uz to politisko teātri,kur bezdarbnieks Bulis var ziedot politiskai reklāmai naudu,bez izglītības būt izrādes režisors,labi,ka ne komponists!!!! Aicinu visus,KAS neatbalsta LPP partiju neapmeklēt Poliščukas izrādes,bet vēlēšanas jau parādija,ka Bulis nevelk nevienā jomā!!!
Indz
I
Saprotu, ka Gaļina visu šo stulbo teātri ar raudāšanu un ciešanām, vēlāk ar sajūsmu pret Šleseru veica savas lielās, labās, cēlās idejas vārdā, lai glābtu TO. Bet mīļais cilvēk, vai jūs nesaprotat, ka Jūsu profesijā TIK ļoti svarīgs ir publiskais tēls, ko ar savu muļķību nu esat totāli sagrāvusi. Iespējams ar lielisku PR tur kaut ko vēl varēs glābt, kas zina.
...
.
takš stāstīja, ka pārcelsies uz maskavu, jo šeit viņas mākslu neviens nesaprot. domāju, ka aplauzās kundzene maskavā- tur tādu vezumiem, kam vēl viena vajadzīga?
Tātad
T
Laboju kļūdu. No Latvijas budžeta tika piešķirti 600 000 Ls.
Tātad
T
Biedri, būsim PRECĪZI! 1) No Latvijas budžeta (nodokļu maksātāju) naudas Gaļkas vaļaspriekam tika piešķirti 60 000 ls, un čiks vien iznāca! 2) Samulis piešķīra 70 000 un vēl 25 000 = 95 000 un atkal ČUŠS viens ir ...
n
nav labas tās izrādes :( velti izniekota nauda un laiks
ziv3
z
Slesers naudu iedeva, tagad lai pats ar apmeklē to teārti.
Donāts
D
Poļi Ščuka, Voda Ščuka, Jošķina Ščuka
Juhans
J
Lai veicas vistalantīgājkajai no Latvijas režisoriem.
who cares
w
"Vai tad AS2 nav Latvijas pilsoni , tie ir taa kaa spitaaligie" === Jap. Kā spitālīgie. Sabiedrības pašaizsardzības instinkta izpausme - boikots.
huks
h
Jā, šitā bija tā, kas latviešu valodu nezin un pirms vēlēšanām tesa, cik varēja par pll un tad vēl tā brēka salīdzinot kultūras ministru ar staļinu. Fui, aktieriem būtu jāsaņemas un pašiem jādibina jauns teātris, skatītāji pa lielam nenāks vairs, ja neko nemainīsiet. Ja nevar savādāk, nāciet ar publisku atvainošanos Latvijas tautai par pirmsvēlēšanu kampaņu u.t.t.
e.s.Blofeld
e
Nu jā, režisors un menedžeris - tie ir atšķirīgi talanti. Poliščuka droši vien ir laba režisore (diemžēl neesmu bijis ne uz vienu viņas izrādi Observatorijā - man tas bija par dārgu), bet ne pārāk laba menedžere.
TASS
T
Kaarteejaias gadiijums, kas sakidri un gaishi ilustree to, ka maakslas cilveekiem nevajaag gruusties politikaa.
e.s.Blofeld
e
Un tomēr ceru, ka tas teātris izķepurosies un pastāvēs. Un ka režisore būs mācījusies, ka māksla un politika nav jaucama kopā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas