Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Saņemta pirmā SVF aizdevuma daļa, zināma procentu likme

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hi-hi
h
kaut pliki, bet brivi 90 gados. tagad vel uz muzu parados. hi-hi-hi-hi
Tu
T
neviens tev ne ko nezinjos vienkaarshi aplejies ar benziinu , iededzies par latviju!
es
e
Ja reiz ir aprēķināts cik liels parāds šī aizdevuma sakarā būs katram valsts iedzīvotājam, vai šīs valsts iedzīvotrājiem nebūtu arī tiesības sīki un smalki zināt, kur, kādā veidā, kam un cik tiks tērēts aizdevums? Kas mums sniegs šīs ziņas?
KLIENTS
K
Tik lielu naudas daudzumu ,apmēram esam iguldījuši jau Prex bankā no budžeta ,kam tad šī palīdzība ?
ABC
A
Procentu likme ir milzīga un liecina par ārkārtīgi zemu Latvijas kredītreitingu. Tas būtu saprotams - paskatoties kaut vai uz Ati Slakteri - finanšu ministru, katram aizdevējam ir skaidrs, ka Latvijā pie varas ir jefiņi un nejēgas, kas nemūžam nespēs nodrošināt kredītsaistību dzēšanu. Pirmās aizdevuma daļas izmantošanas plāns - nodrošināt Valsts kases likviditāti, citiem vārdiem sakot, nodrošināt notrallinātā sociālās nodrošināšanas fonda izmaksas un budžeta iestāžu darbinieku algas izmaksas - man asociējas ar pensionāru, kurš trīs dienas pēc pensijas saņemšanas "dzīvo augsti", bet pārējās 28 dienas mēnesī kar zobus vadzī un rakņājas pa miskastēm. Vienīgā starpība - pensionārs rakņājas miskastē pats, toties valdošā koalīcija radoši izmanto reketa pamatprincipus: izspiež naudu no iedzīvotājiem.
Tāuntā
T
Tā Tu izskaties saprātīga sieviete, un mūsu uzskati pārsvarā saskan, tikai nekādi nespēju saprast, ko tev tie jūdi nodarījuši... Tiem tak ar nav viegli, HAMAS ar raķetēm apšauda un kad dabū pretīm, tad tādas maza bērna asaras... Jebšu Tu par jūdiem bezdzimteņus ždanoku un pļiņeru uzskati? A ja Tu par tiem jūdiem uzstāj, varu Tev piedāvāt nenovērtējamu resursu- pagūglē: generator of conspiracy theories kad būsi atradusi tīkamāko, ieraksti jūdus vai riteņbraucējus- un enjoy!
Lelle
L
Latvijai un Latvijas tautai no šī aizdevuma netiks!!!NEESIET NAIVI!!! Latvija ir tikai placdarms caur kuru šie miljardi tiks izlaizti un atgriezīsies jūdu kontos ārzemju bankās un to visu kūrē jūdu jūds, kura uzdevums ir iznīcināt šo valsti un tautu, pārdodot to jūdiem verdzībā.ATJĒDZIETIES, LATVIEŠI, UN SĀKAM ŠO MĒSLU IZMĒZŠANU!!!
Lelle
L
13.janvārī pl. 17.30 visi pulcēsimies Doma laukumā uz Jēkabkūts $ūdu talku...citu variantu tautai nav!!!
re
r
ja tā padomā, aizdevums varētu nodrošināt kādus pāris gadus, jeb tieši tik cik līdz vēlēšanām.. Nu un tad ,iespējams, ilgstošie vadoņi pateiks: " paldies, pastrādājām ,lai nu tagad nāk jaunie.." :) Kabatas veidojumi tp, lpp,lc, tb,zzs vienkārši aizklapē savus ofisus , laipni smaidot ,laimes vēlējot, sasēžas limuzīnos un dodas prom baudīt darbu augļus.Kamēr mēs paliekam paši ziniet kur :)
dzeris
d
Tā tas būs arī ar pārējām aizņēmuma daļām, visa nauda aizies parexam un valsts pārvaldes finansēšanai, izskatās, nekādai uzņēmējdarbībai neviens pat netaisās ko dod, galvenais - uz kādiem gadiem nodrošināta pietiekami laba dzīve valsts pārvaldei bez īpaša strādājošo skaita un algu samazināšanas.
Jānis - plakanajam
J
tev taisnība!
ciniķis
c
Interesanti, kaut kā es neredzu šajā ziņojumā nekādus līdzekļus uzņēmējdarbības attīstībai!!!! Es redzu, ka nauda ir paredzēta valsts aparāta uzturēšanai, valsts kases likviditātei ( jo tā savu naudu sagrūdusi parex) un parādu pārfinansēšanai. A kur uzņēmējdarbības stimulēšanai?!!!!! Procentu likme arī ir interesanta 3,87%, paskatamies uz Liboru un Euiroboru, Libors 2,09%, Eurobors 2,69%, a nebija izdevīgāk no Eiropas centrālās bankas izsist to aizdevumu? Un pie tam dolāros un uz ilgāku termiņu, ar domu, ka dolārs agrāk vai vēlāk vienkārši nobruks? Nebija izdevīgāk? Es domāju bija, bet LV palikušo uzņēmumu sagrābšanas par kapeikām plāns bija jāpilda. Es joprojām neredzu no kā tos aizdevumus sāks maksāt, kur tā nauda radīsies, ja ar nodokli tika aplikts patēriņš. Bet patēriņš ir tas, kas bīda ekonomiku, tas rada pieprasījumu pēc precēm un pakalpojumiem. Lai attīstītu un atveseļotu lauksaimniecību, vajadzētu nodokli importētajām precēm. Kāpēc Krievija varēja paaugstināt importa mašīnu nodokli, lai aizsargātu savu ražotāju un tirgu, bet mēs nevaram? Tāpēc, ka mēs esam banānu republika, kam uzdots nodrošināt citu valstu ražotājus ar darbu un labklājību?
edmunds
e
resnie saneemaam papiiriishus, precizaak ciparus, mes atdosim zemi, koku, sevi.
aaaaaaa
a
ruozenberga kungs, no ebreju tautisko deju pulciņa?
plakanais
p
Agrāk izlaida vailsts parādzīmes un tās notirgoja. Tad neviens nebļāva kur, kā, kāpēc, kas maksās. Pēc būtības šis aizdevums ir tāda pati valsts parādzīme. Tikai ar dzelžainām prasībām. Šajā ziņā mums jāsaka paldies krīzei, ka tās dēļ valsts nevar turpināt aizņemties pa vecam un VISU naudu notralināt gaismas pilīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas