Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Saskaņas Centrs 16.martā aicina ignorēt radikāļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aka
a
Saskaņieši paliek ar vien sakarīgāki! (atšķirībā no radikāļiem tēvzemiešiem, kam latviesu/krievu naids ir izdevigs)
cony
c
........tik daudz laika jau pagaajis,ka abu pushu kareivji-varoni-veteraani vareetu atminju dienu sveetkus svineet kopaa-pa 100 gramiem ienjemtu,katjushu un zilo lakatinju uzdziedaatu,palieliitos,kursh kuram vairaak sadevis.Es lieku to jaunajaa deklaraacija,lai jaunais kultuuras ministris menedzereee taadu pasaakumu,kultuuras organizeetajiem galvoju,ka tas izdotos labi
A. S.
A
Leģionāri nav radikāļi un āksti, bet varoņi, un to Ušakov ielāgo kamēr tu te uzturies.
Mija
M
Neesmu saskaņiešu fane, bet tas ir prātīgi teikts. Manas ģimenes vīrieši ir karojuši abās pusēs, arī traģiskajā kaujā Volhovas purvos ir nolikuši galvas. Tēvocis dezertēja no leģiona, tad viņu savāca krievi un nācās aiziet līdz Berlīnei, bet viņa brāļi viens krita krievu pusē karojot, otrs kā leģionārs izcieta visas Ziemeļu nometņu šausmas, sakiet nu , kurš tas labais, kurš sliktais?! Jāpiemin visi, kas cietuši no svešām varām un jāmācās no vēstures, bet šis nu galīgi nav pasākums, kurā zaļnābjiem izrādīties. Turklāt paši leģionāri ir sarūgtināti par visu to jezgu, par ko ir pārvērtusies kritušo biedru piemiņas diena.
!
!
Maskavas radio patriots to, protams, nav teicis par Putinjūgendu, bet par latviešiem, kurus tas nesaprot un no kuriem baidās.
replika
r
Ērglis Pagājušo sesdien biju uz Krievu drāmas teātri. Redzēju intelektuālo krievu sejas... -------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --- No comments! :) :) :) Nabadziņam Ērglim lai Rīgā ieraudzītu intelektuālo krievu sejas bija jāiet uz teātri. Bet latviešu intelektuālās sejas viņam, redziet, nepatīk.
vecais007
v
Vai nebūtu laiks lai veči no Latviešu legiona un Latviešu gvardes divizijas Volhovas purvos kāvās viens otram pretī ?
Ērglis
Ē
Ļoti skarbi un precīzi. Tā tas diemžēl ir. Man šķiet, ka latviešu skaudība, nenovīdība un pat naids krieviem neslēpjās ne jau pagātnē (kuru nevis mēs, bet mūsu vecāki un vecvecāki pieredzēja), bet gan fakts, ka viņi spēj dzīvot tālāk, spēj būt atraisīti, spēj izdomāt visu kaut ko. Jā, ir viņiem urlas, bet mums ir klusie dzērāji un ģimeņu postītāji. Pagājušo sesdien biju uz Krievu drāmas teātri. Redzēju intelektuālo krievu sejas. Un ja godīgi, redzētais man patika daudz labāk nekā kas redzēts Dailes teātra foajē. Kāpēc visi latvieši nevar būt vienkārši atklāti un sirsnīgi? Jo daļa no mums tādi ir.
Ērglis
Ē
Tas gan nepadara nebijušus SC izlēcienus pagātnē. Bet tas vismaz ir sākums. Gribētos tādu pašu saprātu arī no mūsu radikāļiem (kur atsevišķi individuālas personības gan laikam ir intelektuālā garā spēcīgāki par saviem pretiniekiem) un sevišķi tēvzemiešiem, kas vārdu "latvietis" ir nelietīgi valkājuši jau pailgi.
Bērziņš
B
Ar ko esi labāks par Putinjugend? Daļa latviešu cenšas pierādīt, ka ir labāki par krieviem, bet dara to nevis ar darbiem, bet ar lamām un kautiņiem. Un lamas un kautiņus pieraksta tikai krieviem, attēlojot tos Maskavas forštates urlu izskatā, bet paskatieties paši spogulī!
Ērglis
Ē
Ja godīgi, pārsteidzošs saprāts no SC puses. Laikam sāk saprast politisko noskaņojumu tautā :) Man personiski ir sen līdz vēmienam apriebusies Latvijas vēstures dalībnieku dalīšana labajos un sliktajos. Apstākļi bija traģiski abās pusēs. Abās pusēs bija lieli cilvēku upuri. Abās pusēs karavīros vēl joprojām dzīvo gan šausmas, gan pārdzīvotais. Un man vienmēr ir riebies tas, ka kāds vēsturi izmanto savtīgu mērķu sludināšanai. Vēsture ir jāizprot, jā no vēstures ir jāmācās. Bet ne tas, ko iedomājas abu pušu radikāļi. Jo viņu domāšana tālāk par pirmo smadzeņu rievu netiek.
Andrew
A
Putljer Kaput
Dr.xy
D
Un ko saka Biezpiengimis-Uschakovs par betongalvju un vinu debilo Putinjungend alesanos 9.maija!?
LOLa
L
tagad obligaati jaaizliedz aakstiissanaas arii paardaugavaa 9.maijjaa pie okupantu piemineklla
pakausis
p
vispaar jau pa gjeelu pateica..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas