Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Saskaņas centrs sāk zaudēt popularitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Парни,толи есчё будет. Pagaidiet,kad Ušainais atgriezīsies ar Lužkova ЦУ! Pagaidiet,kad atgriezīsies Šlesers/Lesčinskis pēc čekista Putina vadības kursa! Vai vēlēšanu afērists Vešņjakovs te par velti piekomandēts?Viņš LOOTI labi zina,KĀ darīt tā lai uzvar viena partija,jebšu TANDĒMS. Ja latvieši nenāks pie prāta,gaidāma CETURTĀ okupācija un krievu val.kā valsts valoda, Ja ir kāds gribētājs esmu ar mieru uz derībām PIRMS 10.Saeimas vēlēšanām,JA "latviskās"/kaut nosacīti/ partijas nenāks pie prāta.
Bezdievis
B
Bet nostāja tev interesanta. Tik pat labi - kamēr čūskas nesāks dziedāt "šalc meži", tikmēr jāslaktē visas pēc kārtas. Kamēr darba devējs neiedomāsies izritināt sarkano paklājiņu, tikmēr uz darbu ieradīsies pārpālī. u.t.t. Un paturpinot - tikmēr kamēr tu neiesi balsot, nekas uz labo pusi tev neizmainīsies.
Bezdievis
B
Paskaties otrajā attēlā. Kaut gan godīgi sakot - neticās man tie reitingi. Kautkā vēlēšanās viss beigu beigās izrādās pavisam savādāk!
Bezdievis
B
"Kamēr neizmainīs vēlēšanu sistēmu balsot nav jāiet" nu nu ... kādi tad ir tavi ierosinājumi vēlēšanu sistēmai? Vai likumam?
Vilnis
V
Urlas Latvijā nekad nav bijuši populāri!
Gatis
G
Tas ir labi, lai ar savu Puškinu lido uz Maskavu!@
egils
e
kaa gan kaadam gribeetos, lai tas taa buutu; nekaa , miiliishi, naakamruden viss buus tieshi taa kaa Riigas Domee. Jau shobriid var veerot visas taas mulkjiibas ar partiju apvienoshanos utt, Cilveekiem vajag konsolideeties ap taadu partiju, kuraa ir gan latvieshi gan krievi, ja izdotos Saskanjas centru saskjelt, tad veel buuutu ceriibas, taapeec kaadai no latvieshu partijaam ir jaameegjina iesaistiit savaas rindaas saskanjieshus, piesolot patieshaam normaalus amatus naakamajaa valdiibaa
ha ha
h
Un kā ar Šleseru? Ja jau Diena aizdomīgi klusē, tad reitings ir audzis ...
zemietis
z
auns » Dusmīgā 09:48 Un kur garantija, ka tas , par kuru es balsošu vēlāk nesametīsies kopā ar to, kuru es redzēt negribu? Kamēr neizmainīs vēlēšanu sistēmu balsot nav jāiet. Pārbēdzēji no partijas uz partiju vairojas kā sēnes ======================================== Garantijas nav nekādas. Tapēc reizi 2 gados ir iespēja paust savu viedokli. Tomēr pietiekoši daudz ""politiķu"" jau ir aizgājuši pa skuju taku un daudzi turpinās iet. Roma kā smejies netika vienā dienā uzcelta. Bet vēlēšanu sistēmas maiņa neko nedos. Vienmandātnieki būs vēl briesmīgāka liga mūsu valstij. Tad haoss būs vājprātīgs.
gm
g
Domaaju, ka eskperti mazliet maldaas. SC izraaviens tikai pa daljai bija priekshveeleeshanu bums. Nopietnaakais iemesls ir tas, ka shobriid vairak atklaajas Ushakova patiesaa seja, kas ir paaraak neinteligjenta, lai neliktu vilties tiem latvieshiem, kuri par vinju balsoja. Vinja uzvediiba un izteikumi ir nopietni aizvainojushi latvieshus. Taapat visi vinji priekshlikumi par ekonomisko attiistiibu izraadiijushies paaraak sekli. Arii krievu veeleetaaji saak pamazaam nojaust, ka Ushakovs ir viens izsuutaamais puika Shleseram. Krieviem arii pamazaam saak pielekt, ka Shlesers bija ieprieksheejo gadu postoshaas "gaazi griidaa" izputinoshaas politikas kliedzeejiem. Krievi jau shobriid ciesh taapat kaa latvieshi - gan no bezdarba, gan nodoklju pieaugumiem, krediitu probleemaam.
auns
a
Un kur garantija, ka tas , par kuru es balsošu vēlāk nesametīsies kopā ar to, kuru es redzēt negribu? Kamēr neizmainīs vēlēšanu sistēmu balsot nav jāiet. Pārbēdzēji no partijas uz partiju vairojas kā sēnes.
anna
a
Ja neiet uz velešanam, tad nav nekadu tiesibu bļaustities cik viss ir slikti!
idiots
i
Tie, kas nepiedalās vēlēšanās ir sapņainie idioti, kuri cer, ka pēkšņi uzradīsies n-tie ideālie cilvēki. Tādu cilvēku vienkārši nav un katram ir jāizvēlas labākais no piedāvātā. tas ir tāpat kā es vairāk nedzeršu ūdeni, bet putnu pienu. Tad arī mirsti no slāpēm...
Dusmīgā
D
Nebalsot vēlēšanās ir nodevība pret savu valsti. Vai jūs tiešām domājat, ka SC un PCTVL vēlētāji sēdēs mājās? Nē, viņi aizies un dabūs lielu pārstāvniecību Saeimā. Un tad tie mājās sēdētāji šausmināsies - cik slikta Saeima, ai, ai!!! Jau tā esam zaudējuši tūkstošiem vēlētāju, kas aizbraukuši no valsts - paskatieties CVK mājas lapā, cik mikroskopisks procents no viņiem piedalās vēlēšanās. Un tad nu vēl mājās palicējiem ir slinkums piecelt savas pak...s un aizvilkties līdz iecirknim. Un nevajag te vaimanāt, ka nav par ko balsot - kaut viens cilvēks no visiem sarakstiem ir uzticības vērts katram vēlētājam.
A
A
"...bet vēl 28,0% nezina, par kuru partiju balsot..." - toties zina, kad rādīs hokeju un, kur tirgo lēto aliņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas