Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Saskaņas centrs varā - lielais nezināmais

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nevajag
n
nevajag, Nil censties kandidēt par Latvijas premjeru. Pārpūlēsies tikai atkal
Komentārs
K
"Toties sievietes par mums balso" izklausās pēc ņirgāšanās. Par kuru partiju tad sievietes toties nebalso?
@
@
Diena var nepūlēties. PCTVL, nacbolu, SC elektorāts balsos par SC, latvieši nebalsos par SC.
Tiesiskums
T
pec patiesas neatkaribas atgushanas un dekolonizacijas,sc vares vakt balsis muzham piedir.... sadzhaas otrpus Zilupei
Jurčiks
J
Man jau pietika ar šo komūnistu valdīšanu pēdējos 70 gados. Pietiek, lai tagad pastāv pie ratiem paskatās, kā latvieši to darīs.
avis
a
nevieš man tie kandidāti uzticību :Ušakovs pēc specilatātes žurnālists un veselība ,Urbanovīčs tāds pamīksts liekas ,no zināmajiem man patiktu Dolgopolovs un gan jau būtu vēl kāds cits ko tikai plasi nepazīstam.
!!!
!
sc okupanti!
pamela
p
"naciķi"tev jumts pat nav aizbraucis,BET viņa NAV !!Ko tu salīdzini pirkstu ar "gaili"?Vai tavs draugs Īrijā ieklīda kopā ar okupācijas karaspēku jebšu CIVILIZĒTI ar Īrijas varas turētāju atļauju?Vai tavs latv.draugs pieprasa latviešu valsts skolas,latviešu val.kā valsts val.?Tas,ka Latvijā krievu/ bez manas valsts atļaujas!/ ir ļooti daudz vēl nenozīmē,ka šie var dikt'ēt noteikumus! Gulagā blusu un blakšu bija ka biezs ,bet vai katordznieki jutās laimīgi no tā?Vai kāds latvietis īram teiktu'" runā latviski"! utt. Nu nav SC varā "lielais nezināmais".To jau mēs redzam RD pie Ušaka!Rīga PĀRKRIEVOTA !!Kaut ko jau atmet arī aborigēniem lai laiza rētas kā to dara ZRP un Vienotība. Par ES/tikai nauda!/ ,par NATO,Rietumiem nedzirdam praktiski neko!Pēc SC ielaušanos varā,Krievu guberņas statuss garantēts un NATO jau nevar SC uzticēties,tas ir visu nodot Kremlim . Es pat nevaru iedomāties citu "latvieti"nekā Urbi,Zariņu un dažus citus izdzimteņus,kuri var piekrist kalpot ATKAL kremlim.
fakts
f
kas te nezināms? "jeģinaja rosija" tas ir rusifikācijas otrais vilnis, kadru nomaiņa pēc nacionālā principa, krievijas bandītiskās biznesa un korupcijas kultūras ieviešana un tas viss populisma mērcē. ne par santīmu labāki par nacionālo kleptokrātiju, tikai vēl arī Latvijas un latviešu nīdēji.
naciķis >> joptvai
n
Prātiņ nāc mājās! Iedomājies, jaa Tev pašam Īrijā būtu kāds draugs, radinieks, kas tur strādā. Kā tas būtu, ja viņam liktu kārtot naturalizāciju un kļūt par Īrijas pilsoni un ja viņš to neizdarīs - tad vairs nevarēs tur dzīvot un strādāt. Viņu ar varu atvedīs uz Latviju. Bet ja viņš kļūs par pilsoni, tad vairs nekad nevarēs rādīties Latvijā. VL ideoloģija ir kaut kas totāli slims!
joptvai
j
un vēl, izskatās ka tu ne tuvu neesi iepazinies ar VL ideoloģiju jo runā pilnīgus pašizdomātus murgus. + no kurienes tev ir info ka naturalizētie LV pilsoņi krievijā nevar rādīties? vispār ieteiktu nostiprināt savas zināšanas pirms tu publiski par kaut ko diskutē, citādi radi iespaidu par sevi kā par neizglītotu avīžu virsrakstu lasītāju bez funkcionējošas pelēkās vielas smadzeņu podā.
  • 0
  • 0
joptvai
j
vai tu esi dzirdējis ka tur kādam darba meklētājam tāpat vien piešķirtu pilsonību? lai Īrijā iegūtu pilsonību, ja nekļūdos, tad tur ir jānodzīvo 5 gadus, jāprot Valsts valodu un jāzin valsts vēsture- stipri līdzīgi kā pie mums. man ir paziņa UK kurš tur strādā jau vairākus gadus, brīvi runā angļu valodā un par dzīvi nesūdzas. cik no tiem 300 000 nepilsoņu brīvi runā latviešu valodā?! un nejauc divas dažādas lietas, Īrija ir ES dalībvalsts un no ES nevienu dalībvalsts pilsoni tāpat vien nekur nevar padzīt turklāt ES tādi nepilsoņi ir tikai Baltijas valstīs un tavu brīnumu, visi viņi ir krievvalodīgie kuri 20 gadus nespēj naturalizēties. kur ir problēma? smadzenēs? iedzimtībā? pietiek sēdēt un tik pieprasīt, laiks naturalizēties vai arī doties atpakaļ uz izcelsmes valsti no kurienes uz šejieni esiet neviena saukti atmigrējuši. starp citu, pamēģini aizbraukt pastrādāt piemēram uz Ķīnu vai USA, bez darba atļaujas utt un tad kad tevi no turienes kā "non-citizen" padzīs tad aizdomājies par dzīvi Latvijā un sapratīsi ka tu runā pilnīgus murgus.
  • 1
  • 0
Laimes meklētāji svešās zemēs !
L
Uz Sib- Īriju visus šos krieveļus, lai ceļ savu kultūru !!!
Divi krievu suņi !
D
kurš viņiem iedeva Latvijas pilsonības, tik nelojāli cilvēki pret Latvijas valsti, kultūru, tradīcijām...Tādiem jāliek, lai brauc mājās....Lai pamēģina dzīvot ASV, un neievērot Amerikas kultūru !!!
Atņemt pilsonības !
A
Krieviem vajag atņemt Latvijas pilsonības !!!!
Atņemt pilsonības !
A
Krieviem vajag atņemt Latvijas pilsonības !!!!
naciķis
n
VL politika daudz šausminošāka. Cik sapratu no tā jukušā Parādnieka - visiem nepilsoņiem piespiedu kārtā liks kārtot naturalizāciju un valodas eksāmenu, bet tos, kas izkritīs, ar varu repatriēs uz Krieviju un ļaus atgriezties tikai ar brīdi, kad naturalizācija būs nokārtota. Oh My Fucking God!
Latons
L
Kas tad tavuprāt būtu jādara ar šiem 20 gadus Latvijā nodzīvojušiem svešajā mēlē runājošajiem maizes ēdājiem? Problēma jau ir tajā, ka viņiem ir tīri ērti ar šādu tā teikt 'puspilsoņa statusu", tāpēc nemaz netaisās iegūt pilsonību, jo lai to iegūtu vajag zināt latviešu valodu, kamēr reālajā dzīvē bez tās var mierīgi iztikt...
  • 5
  • 1
puaro
p
Ja gribēsi dzīvot ASV, nu kaut tai pašā Krievijā, ja tas tā saprotamāk pa politisko pārliecību, vai tu kā nepilsonis bez jebkādām valodas zināšanām tā nu aiziesi un teiksi-ziniet, es te esmu nolēmis dzīvot , tā kā tūlīt izrakstiet man pilsoņa pasi. Normāli cilvēkam ir kaut kāda pilsonība, nepatīk Latvijas, da var ņemt Krievijas, Izraēlas, kaut vai Boputasvanas.
  • 9
  • 0
joptvai
j
ļoti labi, ātrs un iedarbīgs veids kā samazināt nepilsoņu skaitu. tiklīdz šo politiku realizēs tā Putinam vairs nebūs par ko Latvijai pārmest- nepilsoņu skaits būs strauji samazināts turklāt, kā zināms tad Putins pats "savējos" sauc mājās tik tie kā nebrauc tā nebrauc :D un galu galā, cik gadi tad vienam krievelim ir vajadzīgi lai naturalizētos?! ja to nevar izdarīt nepiespiedu kārtā 20 gados, tad piedod atvaino ... ir jāķeras pie tādām metodēm ko piedāvā Parādnieka k-gs jo izskatās ka tie orangutani jūtas pietiekami labi arī tā kā ir un lietas labā bez piespiešanās neko nedarīs
  • 10
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas