Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Saskaņas latvieši: Krievu mērs ir izdarījis vairāk laba nekā labējo partiju mēri kopā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Paldies "saskaņas" latviešiem par Latvijas sapurināšanu un acu atvēršanu! Vai "Saskaņas" "latvieši" aizstāv krievus, ukraiņus, gruzīnus, armēņus, baltkrievus un citus "krieviski runājošos", faktiski unikālu kopojumu, kas 20 gadus nav varējuši vai gribējuši iemācīties runāt latviski. Latvieši gan atšķirībā no "saskaņas" ļaudīm brīvi runā vairākās valodās, ne tikai krievu! Izcils divkosības un pielīšanas piemērs no tā sauktās "saskaņas" puses! Latvijā tik tiešām runās un būs tikai latviešu valoda - kā valsts valoda! Gribas to, vai nē, bet Jums ir zaudējums, kas tuvojas ar kosmisku ātrumu - tiksimies februārī, kas Latvijas pilsoņi paudīs savu izvēli! Latvija būs latviska un "saskaņa" ar šo soli tikai veicina latviešu valodas vērtības celšanos un liek latviešiem apzināties stāvokļa nopietnību. Paldies par to Jums mīļā un bezgala jaukā, pamācošā un izglītojošā "saskaņa"!
Vārds
V
>Krievu mērs ir izdarījis vairāk laba un >Saskaņas centrs nekad nav šķirojis un arī nekad nešķiros savus partijas biedrus pēc tautības Kas tad ir krievu mērs? tautība vai piederība?
Anna Līze
A
Krievu mērs ir lamājies domes sēdē un parādījis savu "izpratni" par Birkerta Gaismas pili. Paldies, viņš man ir miris mērs.
Fredis
F
SC ir daudz vairāk latviešu, bet viņi lūk neapstiprina ar savu parakstu atbalstu N. Ušakovam. Raksts jau nav slikts, bet to sabojā - i lhichno darogomu N Ushakovu. Vai tad atkal personības kults. Vai tad labie darbi būtu tikai pateicoties Ušakovam? Kur tad pārēhjie SC deputāti? Ta vien liekas, ka SC latvieši kaut ko paraksta, ko viņiem pasviež priekšā. Tā taču savā laikā darbojās komuņagas. Kā var sniegt atbalstu Ušakovam, kurš tik politiski stulbi rīkojas valodas jautājumos? SC laikam priekšā stāvc skuju taka.
DANKO
D
Saskaņas centrs nekad nav šķirojis un arī nekad nešķiros savus partijas biedrus pēc tautības. Un tālāk pērle: Krievu mērs ir izdarījis vairāk laba nekā labējo partiju mēri kopā. Ja jau nešķiro, tad arī nešķiro, bet šeit uzreiz pēc šāda apgalvojuma tiek uzsvērts ka krievu mērs ir izdarījis ... . Es naivais domāju ka Ušakova kungs ir Rīgas mērs, tad jau iznāk ka Rīgas latvieši ir palikuši bez sava mēra
atnuga
a
Te nu skaidri redzama naudas vara. Kas maksā, tas pasūta mūziku. Kā viņi visi tik ātri apvienojās, dzīvodami kur kurais? Bet vai jūs zināt, kā SC, nākot pie varas Rīgā,atbrīvoja vecos darbiniekus un ielika vietā savus? Piemēram, Kapu pārvaldē, Rīgas satiksmē u.c. Tagad tur bieži pat nesaprot valsts valodu. Tādi kangari mūsu vidū jau ir bijuši. Nav nekas jauns.
LOL
L
Smieklīgi, ka parakstās provinces miestu pārstāvji, kāda, gan viņiem daļa gar Rīgas mēru.
Vija
V
Es arī pievienotos saskaņas latviešu viedoklim, ja nebūtu klaji paustie Ušakova lielkrievu uzskati
Vienkārši n...
V
Saskaņas latviešiem visiem kopā vajadzēja reaģēt tad, kad Ušakovs parakstījās par otru valodu. Bija klusums. Tātad viņi to sagremoja. Tagad visi bariņā metas aizstāvēt cilvēku, kurš latviešiem iespļāva dvēselē. Nožēlojami.
SC ir labējie Kremļa miljonāri
S
Visi zina, ka SC izveidoja savu partiju uz PAREX naudiņu, kur piemeta vēl Krievijas miljonāri. No kura gala tad SC ir "kreisie"?
Vārds
V
Saskaņas centrā apgrozās "kreisā" nauda, tāpēc viņi arī sevi uzskata par kreisajiem :))))))
  • 2
  • 0
nē , okupantiem
n
cik daudz Latvijā ir pērkami cilvēki. kangari un okupantu līdzskrējēji.
Alfons
A
ko tad viņš ir izdarījis, vienīgais ko redzu notralinājis iepriekšējos gados uzkrātos miljonus un vel 20 miljonus pazaudējis bankā.
Vārds
V
Tāpēc kā SC galvenais uzdevums ir iznīcināt Latvijas valsti, viņi to arī uzskata par "sasniegumu". Gan jau sagaidīsim vēl lielākus SC "sasniegumus".
  • 1
  • 0
Juris
J
Ļoti labi un precīzi pateikts! Es arī un visa mūsu ģimene ir par šādu Rīgas mēru, kas nešķiro cilvēkus pēc tā, kādā valodā tie runā. Neviens no labējiem Rīgas mēriem pat tuvumā nestāv Nilam.
nu nu
n
Kaut kā neatceros kurš iepriekšējais mērs škiroja cilvēkus. Vari iemest kādu linku? Kādu likumu?
  • 0
  • 0
Lana
L
Un neviens cits mērs nedubultoja skolēnu braukšanas kartiņu cenu divus mēnešus pēc ievēlēšanas...
  • 3
  • 0
Miks
M
Aiz visa šī atbalsta raksteļa stāv izmisīga tendence glābt SC un sevišķi Ušakova populariāti (ja tāda vispār kādreiz ir bijusi...) latviešu vidū. Ja no Ušakova novērsīsies daļa krieviskā elektorāta, tad viņa kā politiķa (par mēru vispār nerunājot) dienas ir skaitītas. Lai raud šie daži „profesionālie” latvieši (tautā saukti kangari)! Pēc šī valodu gājiena neviens normāls, sevi un savu tautu cienošs latvietis Ušakovam neseko un nekad nesekos. Pat ja viņs būtu ģeniāls ekonomists (kāds viņš, par laimi :-), nemaz nav. Un kur lai viņš tāds būtu, žurnālistiņš paliek žurnālistiņš).
Mikam
M
Ausaunis ir zic priekšsēdētājs. Ko viņam Krievijas vēstnieks Vešņakovs liek to viņš arī dara.
  • 0
  • 0
lauķe
l
Nu Ausainais ir zaudējis pat naivo latviešu balsis ....un kaķi tur arī nepalīdzēs.....
  • 3
  • 0
megatrons
m
Rīgas vēsturē nav bijis tik dranķīgs mērs. Jebkurā vidēja lieluma Latvijas pilsētā ir daudz sakarīgāki vadītāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas