Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Satiksmes drošība ir kā Lielvārdes josta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ezitis
e
Taisnība vien rakstā ir. Bet kad beidzot kā obligāto priekšmetu pasniegs skolās CSN. Tad nebūtu nepieciešamas visas pārējās iestrādātās sodu sistēmas tik lielā apjomā. Ir jādomā preventīvi nevis cīnīties ar sekām.
karlo
k
Šinī gadījumā,es domāju nekas nebūtu mainījies.Viņš to pašu izdarītu bez tiesībām.Vājprātīgajiem,kā zināms,likumi nav rakstīti.
Eņģelis
E
..Beidzot ir kāds gudrs cilvēks parādījies attiecībā par vienoto glābšanas dienesta ieviešanu Latvijā - 112. Sen bij laiks to realizēt dzīvē tāpat kā ārzemēs glābšanas dienests 911 uz kuru cilvēks piezvana un tiek sniegta palīdzība vai konsultācija par jebkādām ārkārtas situācijām, un viņam nav stresa situācijā jāatceras neskaitāmu ciparu kombinācija. Žēl tikai ka pie varas nākušie nedomā ne par savu tuvinieku, ne par savu veselību, bet domā kā tik piebāzt savas kabatas! Jo kamēr veselībai briesmas nedraud tikmēr viss viņiem pie vienas vietas, bet pēc tam ja kas,tad jau būs par vēlu...
19
1
Nu katrā ziņā šis ir tikai vēl viens pierādījums patreizējās sistēmas impotencei. Sodus var celt vai necelt - no tā jau gadiem nekas nemainās. Tas ir tā pat kā pie mums paceļ nodokļus un pacietīgi gaida kā pildīsies valsts budžets. Pilnīgi pareizi - ir jāsāk domāt integrāli un jāsāk novērst cēlonis nevis sekas!
eimsis
e
Principā tam var piekrist. Jo galvenais nav sods - principā ir sistēmas sakārtotība, bet pats būtiskākais ir ieliktie pamati audzināšanā - kur ir palikusi ceļu satiksmes noteikumu mācīšana skolās (pamatskolas laikā), tieši tur ir jāsāk šis saknes apgriezt tai trakajai braukšanai. Domājams ka lētāk izmaksās nodrošināt apmācību skolas laikā, nekā izdomāt jaunus sodus tagad. Un par vienoto glābšanas dienestu tā ir laba doma. (kļūda bija tajā, ka glābšanas dienesta telefons nesadalīja kam zvana (policijai, ātrajiem, vai ugunsdzēsējiem) tas tak bija vienkārši atrisināms - uztaisīt zvanītājam papildus izvēlni, kur sekundes laikā cilvēks nospiež attiecīgo papildus pogu un savieno ar speciālistu. Vieglāk stresa situācijās atcerēties vienu numuru nekā vairākus.
Fils
F
Piekrītu, ka problēma nav sodu apjomā, bet to piemērošanā. Kāda starpība kādam urodam, kas regulāri brauc šmigā, kāds ir sods? Varbūt sūtīt uz piespiedu ārstēšanos, protams, par paša līdzekļiem?
Bla Bla
B
Nu gan nespeju uztvert so bla bla:)
i.ivars.
i
Usskatu,ka sodu sistēma ir auzās.Isenībā izmantot sodu,kā naudas līdzekļu atņemšanu par prettiesisku.Ja kaut ko var darīt tad jāsāk no skolas sola ,no pedogogu spējām audzināt reāli, jaunās paaudzes.Ja tauta nespēj vai negrib pieņemt tādus vai citādus noteikumus, tātad negrib un sekas ir tādas, kādas ir!Ja kādu gribam mainīt,tad jāpanāk ispratne un piekrišana prasībām,ja nē tad nav ko cepties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas