Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Satiksmes ministrs bezspēcīgs, algu griesti uz airBaltic neattiecas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Kaut kāds murgs!!! Nu kā gan uzņēmumā, kur valstij pieder vairāk par 50% akciju, valdībai nav nekādas teikšanas?! Ka tas iespējams???!!! Nu točno Muļku zeme!!!
www
w
Pat pasaules lielvalsts ASV (> 300 miljoni iedzīvotāju) prezidents Barack Obama savā menešalgā nopelna mazāk nekā banānrepublikas latvijas vienas aviosabiedrības prezidents. Mua-ha-ha!!!!!!!!
Politiskaa atbildiba
P
Flika alga prieks tik mazas lidostas un kompanijas ir par lielu. Ja valsts nedotes airbaltic, tad ari Flikam alga nesanaks. Bet vispar kas tas par tadu muzigo kontraktu ar SAS, kuram jau sen vairs nav nekada sakara ar Rigu. To deretu papetit, piem, Grutupam. Domaju par labu naudinu vins noteikti atrastu veidu ka lauzt so nepareizo kontraktu. Un nebutu zel pat vinam normalu vienreizejo honoraru samaksat, nekaa Flikam maksat tadu algu gadiem. Ja, uznemumu parvalda 2 akcionari - valsts, kas ir lideris, un Fliks, tad pretlikumigi, ka uz mazako akcionaru attiecas ipasi ligumi un privilegijas. Tas ir tiesi K&K stilaaa izdarits! tadus ligumus ir spejiigi tikai Lavijas mafiozi saceret, un lai nemuld par SAS.
kuskis
k
Rigas Dome blakus, viss bus kartiba.
chechens
c
Tu esi tups āzis,neiet runa par algas lielumu,bet par principu,ja jāsavelk jostas tad tas ir jādara visiem,ne tikai neaizsargātam slānim.Un kur airBaltik rullē,ja brauc pa mīnusiem miljonos
Ilmārs
I
...pusgadā zaudējumi sasniedza 7,9 miljonus latu. *** bet tie, kas priecājas par Šleseru uzskata, ka Rīgas lidosta un airBaltic ir viņa lielākie panākumi? Kuriem taisnība? Ak, jā! Aizmirsu, ka taisnība vienmēr ir katram sava.
autore
a
Avīzē vietas ir tik, cik ir, un visu ierakstīt tur nevar. a) viņi strādā pēc veciem līgumiem, jo LV un SAS dibināšanas līgums vēl arvien ir spēkā un notiek sarunas ar Valsts kanceleju par tā laušanu. Varu minēt, ka tam ir kāds sakars ar SAS piederošo obligāciju daļu. b) Gerhardam rokas ļauj plātīt tieši šis akcionāru līgums, saskaņā ar kuru arī Fliks ar sevi slēdz līgumu un maksā, cik grib, un to apzīmogo Edmunds Krastiņš un Aivars Maldups. Vai tas ir nonsenss? Jā, absolūts. c) atbilde ir - kas viņiem jākompensē? Uzņēmums strādā ar zaudējumiem, nav vienīgais LV, valsts nauda pastarpināti etc. Juridiski tas pat būtu pareizi, bet juridiski arī LV vajadzētu atrast veidu kā, esot vairākuma akcionāram, pievaldīt mazākuma akcionāru un nodrošināt veiksmīgu saimniecisko darbību. Divi varianti - ja reiz rīkojas kā privātbodē, lai miljonu devēji sakasa vēl pārdesmit un atpērk pārējās akcijas, un kļūst par privātbodi. Vai arī valsts noslēdz normālu akcionāru līgumu (pēdējo Fliks ar Šleseru parakstīja pēdējā darba dienā, slepens, protams) un rīkojas kā vairākuma akcionārs
stop
s
a-ha » ABC 08:32 tev šķiet?! tu kaut ko no komerctiesībām arī saproti? ja puses dibināšanas līgumā vienojās, ka valdes atalgojums ir visu dibinātāju, t. i., dalībnieku, kompetence (t. i., jābūt visu dalībnieku piekrišana), tad LR var tikai ierosināt dalībnieku sapulcē lemt par šo jautājumu. === nu un tad valsts - vairakuma akcionās tad arī izlemj samazināt. logiski, ne?
sas
s
laikrakstam bija jānoskaidro: - ja SAS vairs nepieder NEKAS , kā darbinieki var strādāt atbilstoši ar SAS noslēgtiem VECIEM LĪGUMIEM. Kāpēc tie vēl NAV PĀRSLĒGTI? - kas tas par nonsensu, ka Latvijas valstij (ministram) nav teikšana par uzņēmumu, kurā Latvijai pieder vairākums? Kas Gerhardu attur / piespiež plātīt rokas? - kā airbaltic domā kompensēt valstij radītos zaudējumus sakarā ar saviem sliktajiem finanšu rādītājiem?
Nata
N
Ja valstij nav izdevīgi būt airBaltic līdzīpašniecei, akcijas jāpārdod.
reality
r
Valsts valstī - lai rullē '' mafija '', lai rullē....
Jussurs
J
Man nemaz nav žēl, ka Fliks saņem lielu piķi.... bet skaudīgajiem "letiņiem" gan. Par aisBaltic vismaz nav kauns, tā rullē. Tiesa, alga nav maza.
onslavs
o
Jā, un Rimševicam ar savu svītu arī derētu piemēru rādīt... citādi paši tikai tie gudrie muldētāji... gan jau ka arī pa ļevakam kaut ko atskalda par šitādu banku sistēmas pārraudzīšanu, kura apbrīnojami stabili, ik pēc laiciņa, pamanās iekļūt krīzē un bankrotos, kas valstij pēc tam jāglābj...
onslavs
o
Gerhards vispār nekad ar neko sakarīgu nav izcēlies... tīri atsēž savu vietu un kādam nodrošina pārmijas...
suns
s
Fliks varētu saņemt algā kaut 0 santīmus, tas nenozīmē, ka viņs tāpat nevar izņēmt naudu no uzņēmuma, kurā ir akcionārs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas