Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Satversmes tiesa ierosina lietu par dubultpilsonības nosacījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andželo
A
Savukārt, 1990.gada 4.maija deklarācijas (Neatkarības deklarācija) preambula citastarp nostiprina Latvijas valstisko nepārtrauktību. /tā rakstā/. ------------------------------------------------- Man ir vienkāršs jautājums: " Kāpēc Latvijā nav novērsta dekolonizācija un nav novērstas okupācijas sekas?" Visās lielākajās valstīs kurām bija kolonijas, pēc neatkarības iegūšanas no šīm valstīm koloniālais karaspēks izbrauca ar visām ģimenēm labprātīgi. Latvijas Satversmē tiek rakstīts, " valstiska nepārtrauktība". Tad kāpēc 60 tūkstoši PSRS virsnieku ar visām ģimenēm un civilokupanti, kas ieradās Latvijas teritorijā aiz tankiem netiek izraidīti uz Krieviju, kā PSRS juridisko mantinieci un pasaulē atzītu valsti, citiem vārdiem veikta atbilstoši starptautiskiem likumiem Latvijas deokupācija. Tādā gadījumā Satversmē ir pausta nepatiesība, par Latvijas kā valsts nepārtrauktību. Deviņdesmitajos gados tika dibināta jauna Latvijas republika ar to iedzīvotaju sastāvu, kāds bija uz šo brīdi. Cienījamie tiesneši dodiet tautai atklātu skaidrojumu.
Burkšķis
B
Tullamor?
Iveta
I
nepielien.... :))))))
Burkšķis
B
Jāāāāāāā....
Iveta
I
Norausies, ja?!
Burkšķis
B
lai nebūtu jābučojas...:))))))))))))))))))
Iveta
I
...kāpēc tad ēdi siera salātus ar ķiplokiem (kā izrādās)...
Burkšķis
B
Iveta ar mani negrib bučoties
Inta G.
I
Eiropas Savienībā dubultpilsonība ar citām Eiropas Savienības dalībvalstīm ir vispārēji pieļauta. Latvija šai ziņā vēl ir izņēmums. Šis ierobežojums ir jāatceļ, jo noved pie tā, ka daudzi latvieši zaudē savu Latvijas pilsonību. Tas vēl vairāk pasliktina Latvijas demogrāfisko stāvokli.
Vilis
V
Šo noteikumu, kas vērsts pret latviešiem, jau sen vajadzēja atcelt. Tas atkal ir tikai viens no daudzajiem gadījumiem, kas pierāda, ka mūsu politiskā elite ir dziļi prettautiska. Katram latvietim jābūt tiesībām uz Latvijas pilsonību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas