Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Satversmes tiesā pieteicēju rindas sūdzībām par pensijām un algām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A.P.
A
Tad varbūt jāpublicē kopīgs teksts, jo visi sūdzas par vienu un to pašu un jāpaziņo vieta un laiks, kur savāks parakstus? Būtu ātrāk un iespaidīgāk - sūdzība ar vairākiem tūkstošiem parakstu.
Verza ,jāvāc paraksti.
V
Es ticu ,ka pensionāri savu taisnību izcīnīs. Bet vajadzēja savākt parakstus un sniegt kolektīvi šo prasību tiesā tad nebūtu tik daudz iesniegumu jāizskata un tas būtu daudz ātrāk,nekā katrs sniedz iesniegumupa vienam.
Lurike (Maija Deķe)
L
Man gan patīk! Beidzot iemācīsimies iesniegt juridiski perfektus papīrus- lai pēc tam trīc visi ierēdnīši, kas prot tos tikai izlasīt! Un cauri būs ar manieri- dūri galdā! Kaut pēc gada, diviem vai trim! Ja noņemt varēja, vēl pirms izsludināts likums, tad atdošanai jābūt tikpat žiglai- ja ne, tad Strasbūrai darbs.
Hmm...
H
Jāsmejas... Tautas partija nolaida valsti uz grunts, bet Jaunais laiks jāsoda par cenšnos saglābt, ko vēl var saglābt... :)
blumbergs
b
Jauno laiku vajag iesūdzēt tiesā !
nu gan
n
1) Ja naudas valstij nav, tad memoriāls NAV jāceļ tikai tāpēc, ka ir ieplānots. 2) Soda sankcijas par bibliotēku jebkurā gadījumā izmaksās lētāk nekā tas celšana! 3) Kas tā par informāciju, ka PAREX bankrota gadījumā valsts būtu uz sēkļa? 4) Teātra direktoriem, kas ir valsts darbā algas NESAMAZINA, jautājums - kāpēc vieniem samazina, bet citiem nē. 5) Vienīgā aģentūra, kuru izformēs ir "jaunie 3 brāļi", un kā ir ar: Iekšlietu īpašumu valsts aģentūra, Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūra, Valsts reģionālās attīstības aģentūra, Zāļu valsts aģentūra, Valsts izglītības attīstības aģentūra, Tūrisma Attīstības Valsts Aģentūra, Valsts aģentūra "Kultūras informācijas sistēmas" utt. utt.
Ērglis
Ē
Jauki, tikai es maksāju nodokļus pilnā apjomā. Nemaksāšana tikai tāpēc, ka man nepatīk nodokļu tērētāji, ir tizluma pazīme. Jo tas nozīmē neaptvert, ka tikai pats vari nomainīt tos tērētājus pret sakarīgākiem.
Ērglis
Ē
Nāksi ar daudz asinīm, līķiem, iznīcību un nekādu reālu rezultātu? :) Kaut kā visiem ir piemirsies, kā reāli tā cīņa beidzās.
Ērglis
Ē
Tev šķiet ir pilnīgi nulle sajēgas, ko dara konstitucionālā tiesa. Kā konstitucionālā tiesa nolems, tā būs....Pat ASV šos jautājumus ļauts pārskatīt ne agrāk kā pēc 4 - 5 gadiem.
valdība
v
Paldies, vecīt! Vakarā ienāc pēc aploksnes! Nodokļus lai maksā ārsti, policisti un skolotāji!
Ērglis
Ē
1) Memoriāls ir jāuzceļ, tas bija sen ieplānots un šobrīd tāpat ir projektēšanas fāze. Ja nevar pusotra simta tūkstošu atvēlēt tam gadā, tad ir čābīgi... 2) Gaismas pils - pateicamies TP, kuri noslēdza vienkārši ideālu līgumu priekš celtniekiem, ar soda naudu LIELĀKU nekā reāli maksājumiem par paveikto; 3) Jāuztur PAREX - atkal jau, lai kā arī būtu, PAREX bija jāglābj. Var piesieties veidiem, bet reāli bankas bankrota gadījumā valsts jau sen būtu uz sēkļa (kompensācijās vien milijards būtu jāizmaksā); 4) Teātra direktoriem jau tika atteikts ja kas 5) No Valsts aģentūrām, kā arī no padomēm un valdēm ar sāpēm, bet atsakās... Ir grūti pieņemt to, ka ir sūdīgi, un gribās tiesā novicināt kulakus un pierādīt savu taisnību, bet tas labākajā gadījumā izdosies attiecībā uz strādājošo pensijām. Ko algu saņemušie tur dara, nav man saprotams.
Oskars
O
LJOTI PAREIZI DARA!!! UN PEC TAM VAR GRIESTIES STARPT.TIESA, JA BUS NEGATIVA ATBILDE!!!
1905.gads
1
Es nedrīkstu nenākt!
valdība
v
Beidziet mums piesieties! Mums priekš jums nav naudas! Mums jāceļ memoriāls, Gaismas pils, Dienvidu tilts jāpabeidz, jāuztur PAREX un jāmaksā ne mazāk par pāris tūkstošiem latu mēnesī teātru direktoriem, galu galā - vai jūs esat padomājuši par valsts aģentūrām, kuras negrib atteikties no ekstrām, tām arī jāmaksā pamatīga naudas summa?! Tā, ka ejiet vien mājās, neko jūs nedabūsiet!
Maa
M
Izlasiet , kas šodien publicēts Latvijas vēstnesī.Cerības , ka naudu atdos, mazas un tās kaut kad pēc laika. Tiesa būs pēc pusgada gada.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas