Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Šaubās par LNT plānu skolēnu un viņu vecāku informēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kretini
K
Rupjš Reklāmas likuma pārkāpums. Bērnus nedrīkst iesaistīt šādās privātas kompānijas afērās. Back to USSR! Vecajos laikos īpaša nozīme bija komunistiskai audzināšanai, t.i., izskalot smadzenes jau no bērnības. Ēķis to zina un dara
Nožēlojami
N
LNT ir sen neskatāms kanāls, nu arī Diena - nelasāma
zemietis
z
Varbūtība, ka šos materiālus misenē izlidinās skolas direktore-70%. Varbūtība, ka atlikušos 30% misenē izlidinās klases audzinātāja 50 uz 50(direktora rīkojums tomēr).Varbūtība, ka atlikušos 15% misenē izlidinās skolēni-100%. Līdz auditorijai-vecākiem tāpat nekas nenonāks. Protams paliek vēl 18 un 19(tādu gan oktobrī būs maz) gadīgie vēlētāji-skolēni, bet domāju tur tā domāšana ir savādāka un pat ja buklets līdz viņiem vispār nonāks, nekas radikāli viņu izvēlē nemainīsies. Pilnīgi idiotisks ierosinājums. Izskatās , ka pēdējie gadi ēķim ir bijuši smagi(tiesa, sievas nāve) un zēns ir sācis stipri garīgi ""peldēt"". Neko daudz no propagandas raidījumiem neesmu redzējis(vakardien nevienu minūti, pirmo trāpiju uz atkārtojumu lzk tieši uz ēķa runu). Tik eskaltēti kaismīgu ņemšanos sen nebiju redzējis. Jumts keksam brauc reāli .
vecis
v
"PLL taktika - jums patīk "diskutēt" savā starpā, tur jūs varat viens otru apbrīnot un slavēt" --- Precīzi kā vecajā aņukā par diviem zilīšiem - "ты меня уважаешь? - я тоже тебя, вот видешь какие мы уважеемые люди!"
dzeris - gordons b
d
Ja nav argumenti, nekas cits neatliek, kā pāriet uz personībām un pateikt, tipa, "ko man ar tevi...". PLL taktika - jums patīk "diskutēt" savā starpā, tur jūs varat viens otru apbrīnot un slavēt, un visi izskataties stipri gudri, kamēr neparādās kāds no malas.
el Paso
e
beidz tur dir*st PLL jampampiņ! LNT kopā ar ēki ir kļuvuši par mākoņtēva marionetēm un tagad nu par visām varēm cenšas potēt visiem labas domas par mākoņtēvu un viņa zagļu komandu! varbūt vienreiz pietiks?! cik var zagt?!
dzeris - Redaktors
d
Un kas ir mans saimnieks vai saimnieki? Kā redzi, man te ir diezgan daudz piekritēju, pēc komentāru vērtējumiem, tad tiem visiem ir saimnieki, un tie visi kādam kalpo? Un komkrēti par tēmu tev nav ko teikt, tikai par mani? Un, "līdzināties sunim", manā uztverē, nav apvainojums. Apvainijums būtu, ja kāds tektu, ka es līdzinos vidusmēra PLL atbalstītājam.
gordon b
g
Ko ar Tevi, Vienotības propogantist, man te diskutēt, ej labāk uz IR, tur štata klaķieri Tevi novērtēs.
Redaktors
R
+++ Mans niks ir par godu manam sunim Džerim. +++ Tu aizmirsi piebilst, ka ļoti vēlies līdzināties savam sunim un būt tupat padevīgs un uzticams saviem saimniekiem. Maz šeit ir tādu, kas var lepoties ar lielāku uzticību saviem saimniekiem, kā tu. No rīta līdz vakaram klabini savas vienotībnieka mantras cerībā kādu vēl ievilkt savā ticībā un jau ticīgos spēcināt viņu ticībā. īsts sektants.
dzeris - gordon b
d
Un kādi tev iebildumi pret atvērtu sabiedrību? Tev tuvāka totalitarā sabiedrība? Jo citas iespējas nav, vai nu, vai nu.
puaro
p
Maniem bērniem skolā Ir Jāmācās, nevis jāklausās dažādu politiķu pirmsvēlēšanu murgi.
gordon b
g
Un tas, ka ar vienotību saistītais sorosa fonds lauku skolās atklāti nodarbojas ar savu atvertās sabiedrības propogandu un to, kas ir labi, kas slikti politiķi, ir OK, vai ne?
jumors
j
Ja būs labas domas un idejas, normāls skolotājs bez komandas un ierosinājuma ar tām iepazīstinās savus skolēnus. Šādi pasniegtas idejas var sasniegt tikai pretējus rezultātus- ja "biezie" tā saka, tas nav par mums! Ir jau redzēts, kāskolēni ņirgājas par svinamdienām, kurās neredz, ko un kādā veidā svinēt!
patriots
p
Tas vēl ir tikai sākums smadzeņu skalošanai, šlesers stendziniekam jau 2 milj LVL ir pārskaitījis priekšvēlēšanu reklāmai zem šifra "Live Riga", un drīz pārskaitīs vēl, un tad vēl arī oficiālie pr izdevumi.... nu būs laikam kā padumjajos laikos ar to pskp, ļeninu, marksu utt....
drakons
d
Un vēl par aģitāciju - kas tur slikts, ka kāds savus uzskatus paužot, sūta informāciju skolām. Tā jau nav politiska aģitācija - neviena partija to nav apmaksājusi. Ierosinājums sorosītiem - tā kā jūsu "netirālo" aģitžurnālīti IR tā švaki izpērk, sūtiet to arī uz skolām, bērnudārziem un pansionātiem. Nosauciet to par vārda brīvību un pārliecības paušana un uz priekšu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas