Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Sauc par juridisku huligānismu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
Ka ada tu esi? Pec taviem izteicieniem liekas ka ..impa ada?
zoss
z
Ai kā Aivaram pakaļa svilst!
Ļurba
Ļ
tagad,lembja "pakaļas laižām,aizstāvjiem ",radusēs izdevība-iespēja... komentēt,savas, pārgudrības, muļļības,... jeb radusies iespēja,padzesēt savu ...vēderu !?!?
R(8)
R
Ja Latvija butu demokratiska tieslietu parvalde , tad Lemberga kungs sen jau butu aiz restem , nevis te skali klaigajis par svu nevainibu , bet ka musu valsti visu nosaka tikai nauda tanu nu dzivojam ZAGLU valsti un noziedznieku celam valsts amatos...........................
āda
ā
no šī 'stulbeņa,mulata [latviets,ar čigānu asiņu sajaukumu ], lembja mutes,dzirdēsiet ...ne tādas vien,stulbības,muļķības !?!
oho > mērglim
o
Tu piemirsi Kristu Skuju - lai viņam vieglas smiltis...
Paltraku Vilis
P
+++Lembergs mēģinās pierādit, ka nav zaglis, tās ir viņa tiesības...++++ Jums nav nakādas poņas! Tiesai jāpierādā, ka Lembergs ir zaglis, nevis Lemmbergam, ka viņš nav zaglis. Palasiet KK, dzīvē var noderēt!!!!
Paltraku Vilis
P
Ja notiek kāda tiesa Strasburā- Latvija vienmēr zaudē un mūsu "juristi" grib ietupināt Lembergu ķurķī, bet Lembergam prāta vairāk, nekā visiem Latvijas juristiem kopā. Nāksies maksāt Lembergam miļjonus pēc tiesas Strasburā. TP un Godman ir prom, atstājiet Lembergu mierā.
mērglis
m
sensitiivs staavoklis piemetaas liidz sim visiem kurus ar dakšu piedur pie sienas , taads bija Lavents , taads šeit mineetasis smagajos noziegumos apsuudzeetais, taads Mamerts palika slims un pazuda , taada Cibuļska , veel slimošanas gadiijumi nebuut nav beigušies , veel daudziem buus diagnozes nepieciešamas , kautgan šodien veel leekaa kaa kumeļi , bet riit var buut jau stiiviem kakliem ...labpraatiigi ar atziišanos jau šie ļaudis čohaa iet negribees , ar to arii tiesai un prokuroriem jaareeķinaajas , lieciet uz galda neapgaažamus pieraadiijumus , zagļiem jaaseež cietumaa ! Lembergs meeģinaas pieraadiit , ka nav zaglis , taas ir viņa tiesiibas...
zvirbulēns
z
O, nē, biedri juristi, Jūs esat vai nu slikti juristi vai demagogi. Civilprasība pret Gulbi un prokuroriem nekādā veidā nav saistāma ar apsūdzībām, kuras tagad sāk izskatīt tiesa. Prokurori, ja tā ir taisnība, ir izpauduši ziņas, kuras nedrīkstēja izpaust un A.Lembergam nodarīts kaitējums, kuru viņs grib tagad piedzīt no vainīgajām personām, tas arī viss stāsts. :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas