Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Savākti vairāk nekā 3500 parakstu krievu valodas nostiprināšanai Satversmē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Vēletos noskaidtrot tos cilvēkus un sadot viņiem "pa mūli" kuri izlūdzās Krievijai šo Ļiņģermani izdot Latvijai.Krirvi protams ar LIELU prieku to izdarīja,jo zinaja ar ko tas beigsies.
lux
l
Nevienam progresīvam Krievijas krievam, ne arī dažiem normālajiem Lativjā dzīvojošajiem krieviem nekas tamlīdzīgs neienāktu prātā. Visuš šos gājienus iedvesmo Krievijas čekisti un vietējie sādžinieki, kuri savas intelektuālās mazspējas dēļ tā arī nav apējuši iemnācīties tās valsts valodu, kuras okupantu pēcteči viņi ir. Vēl līdz šim nav arī apguvušui normālas sadzīves kultūras izpausmes, spļaudās, ālējas, lamājas un visu lauž kā tad, kad no savām sādžām vai tanku aizsegā te viņu priekšteči ieradās. Kad vienreiz beigsies viņu cūcības! Kāda iecietība? Pret šādiem neliešiem. Nu, paldies. Iecietību nav grūti izrādīt pret normāliem cilvēkiem, ne pret šiem ākstiem un kremļa zombijiem. Viņi ir nekaunīgi arī tāpēc, ka te viņi tēlo "lielas dāmas". Savā etrniskajā dzimtenē viņi nav nekas, tur ātri vien vietējie fašistiņi viņiem parādītu, kas īstais saimnieks. Cik gan viegli savu dzimteni mīlēt pa gabalu un jaukt gaisu valstī, uz kurā ierasties to varzu neviens nav lūdzis.
:D
:
...bet no otras puses - ja jau paši krievi daļu Krievijas ir gatavi pievienot Latvijai, tad varbūt var par to padomāt :) Jāatjauno senās robežas :)
:D
:
vispār padomāju - par to daļu Krievijas pieprasīšanu Latvijai - var sanākt interešu konflikts ar mongoļiem un tatāriem - kā nekā viņi arī Krievijā gana ilgi valdījuši un var pierādīt gana lielu asinsradniecību :) Ведь она -- прародина славян, издавна кривичская, русская земля. Nu kā var cilvēks būt tik aprobežots un vēl ar to lepoties :)
Значит, латышам пора вернуться к своим корням - в Россию: ":D 20:49 sūdīgi mācījies vēsturi esi un vēl lielies ar savu aprobežotību :D Baltu ciltis savā laikā apdzīvoja zemes līdz pat tagadējai Maskavai", - А ЛАТВИЮ ОСТАВЬТЕ НАМ. Ведь она -- прародина славян, издавна кривичская, русская земля.
:D
:
sūdīgi mācījies vēsturi esi un vēl lielies ar savu aprobežotību :D Baltu ciltis savā laikā apdzīvoja zemes līdz pat tagadējai Maskavai - tā kā mēs vēl varam pieteikt savas tiesības uz lielu daļu Krievijas :) ... bet ko, lai par pamuļķi saka? Citēšu gudru krievu teicienu (ļoti cienu Krievijas krievus un turienes kultūru) - Грех над убогими смеятся
:D
:
дайте статус - ar tādām pašām tiesībām tu vari prasīt, piemēram Vācijā, tur arī daudz krievi sabraukuši :) так что дурак ты (uzrakstīju, lai tu saprastu :) )
:D
:
Man jau nav problēma runāt krieviski, tādiem kā tev ir problēma runāt latviski :) Un tieši dēļ šīs tavas aprobežotības tu kļūsti par ekonomisko okupantu marioneti un pakalpiņu.
drak
d
ВСЕМ!!!! Ставьте подписи за русский язык - докажите, что демократия и толерантность не пустые слова... Станьте частичкой настоящей европейской страной, а не тормозом коммунизма и национализма...
brīvibu krievu kolonijām!
b
Kad beigsies krievu koloniālisms? Kad atdos brīvību ne tikai kaukāzu tautām, bet arī tatāriem, jakutiem un visiem pārējiem. Arī kīnieši Austrumsibīrijā gaida lai viņu valoda tiktu atzīta KF konstitūcijā.
mary
m
viena vecene arī nodarbojās ar naida kurināšanu.
abac
a
Ejiet visi parakstīties! tas ir svarīgi
briezmīgs ģīmis
b
Tas izskatās pēc tāda žīdu uzšķiedēja. Jo atrāk viņš atstāj šo pasauli (ne tikai Latviju), jo labāk visai cilvēcei.
drak
d
я тоже не оккупант я ЗДЕСЬ РОДИЛСЯ. А вот ты просто .... ну сам понял
:D
:
Vairāk nekā tev, jo tu esi muļķis ar ko manipulē un izmato savu mērķu sasniegšanai - tikai tie mērķi nav par krievu valodu, vai kā citādi ar cilvēkiem kas šeit dzīvo saistīti. Tu esi līdzekli, lai šķeltu šejienes sabiedrību un vestu to uz ekonomisko iznīcināšanu un verdzību. Tu saproti, kam tu kalpo, naiviķi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas