Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

SC baidās no deokupācijas aktualizēšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Johaidī! Ja latviesi šoreiz arī nenobalsos par - VL! Tad nezinu ko tiem letiņiem vajag - žīdu -krievu varu? - kā n0 1940. lidz 1990 gadam - vai tad nav pieticis?
alberts
a
Pareizi baidies - esiet taču sapinusies ar žīdiem uz vienu roku - precīzāk - žīdi pilda JŪSU uzdevumu - CIK par to maksajiet? protams no kremļa naudiņām.
pensionārs
p
Būtu vēlams arī uz vēlēšanu laiku atmest strīdus par etnisko izcelsmi un varētu pieklusināt arī vēsturiskos pāridarījumus,bet šajā laikā ,kad mums ir galvenais un svarīgākais iepirkuma laiks,mums jādabū,jāiepērk LABA VALSTS PĀRVALDE un tur nevajag ieciklēties uz savēejiem,savējo SC,bet jāiepērk vislabākie spēki,kas jau ir pārbaudīti,izgājuši krīzes visdziļāko bedri,kompetentākais Premjērs bija ir un būs Dombrovskis,viņa partija,viņa sabiedrotie.Pat Krievijas Prezidents sakarā ar lidmašīnas avāriju un cilvēku upuriem,skaidri un gaiši pateica,ka lielākā vērtība ir cilvēks un viņa vajadzībām jāiepērk vslabākais,viskompetentākais,visdrošākais produkts,nevienmēr jāatbalsta savējie vai draugi,bet tikai labākais un mūsu aktuālais iepirkums ir VALSTS PĀRVALDE un to mēs gribam mierīgu,drošu un labklājību nesošu.Mans viedokļis,ka labākie ir VIENOTĪBA un ZRP.
paraksti jaiesniedz ANO
p
,jo latviehsiem,tapat kaa palestinieshiem un jebkurai citai tautai,ir tiesibas uz savas zemes dekolonizaciju,latvieshu tautu nedrikst diskriminet. ddd
divdomiba
d
krivija baidas no varda -okupacija ka latviesi-baidas-no-vardiem ka bija socialistiska-revolucija petera-stuckas-vadiba tabija ziedosa-latvija tagad-okupeta-latvija-smird-pec-naves- balsojiet par SC jagribat zelt un plaukt jo krievijai ir viss ka nau NATO-ASV-KAPRACI-KAPITALISTI....
Bavarijas skaistums
B
ja ta bedre otrpus Zilupei neatgadinatu piekjezitu lopkautuvi,varetu vel padomat
  • 1
  • 0
Kaut kā
K
pat padomju laiku vēsturē nemācija ,ka 1940.gadā notika sociālistiska revolūcija Pētera Stučkas vadībā.Man pat liekas,ka viņš tolaik vairs nebija dzīvs.Drīzāk jau tā "revolūcija"notika Višinska vadībā.
  • 0
  • 0
xxx
x
ušakovs baidē vēlētajus. baidās iedzīvotāji un balsojat par ušakovu
Protams
P
Neviens vēl nav saņēmis kompensāciju par to visu.
Lauku vecis
L
Ļ.cien>Ušakov! PSRS laikos komunisti deklarēja tautu pašnoteikšanos, tautu draudzību, internacionālismu un daudzas skanīgas, patīkamas lietas. Bet īstenība ikkatru latvieti ( īpaši ) uzpasēja kgb sruktūras, bija partijas sekretāri, bezģeļņiki , ar lielu algu, katrā uzņēmumā. KĀ KAS BIJA PROKRIEVISKS, SŪDI BIJA UZ VISU MŪŽU. Mani, pēc kara dzimušo saukāja par fašistu, suņa valodā runāju. Jūs arī esat apguvis šo runas veidu. Es tādu pazīstu un jūtu- tā ir KARA viltība. Jums no SC neticu!
Valdis
V
Atradis, ko ļoti cienīt! Es gan tam radījumam pat roku nepadotu!
  • 1
  • 1
Nu mīļie visās mēlēs runājošie
N
latvieši,nu nevaram taču balsot par SC par Rubika,urbanoviča,Ušakova,Dolgopolova partiju,atcerēsimies,ka Rīgā un visā Latvijā Rubika valdības laikā ZIEPES,VODKA bija uz TALONIEM,nerunājo par citiem luksus.
Arī Krievijas Prezidents Medvedjevs
A
nupat sakarā ar lidmašīnas katastrofu teica,ka dārgākais it visur ir cilvēks un viņa vajadzībām vajag iepirkt vislabāko un nebūt atbalstīt vēl vaju savējo.To var attiecināt arī ,ka arī mums patreiz jāiepērk vislabākā,pārbaudīta grūtībās Valsts Pārvalde un nevajag tikai ieciklēties uz savējiem,kas vēl nav tik kompetenti
  • 0
  • 2
lux-troll
l
Tātad - vispirms ir apziņa. Ja cilvēks domā kā okupants, uzvedas kā okupants, vai tad viņš nav okupants? __________________________________ Zelta vārdi. Un tieši tā apziņa jau arī traucē.
Valdis
V
Padomju civilizācijas mēsliem ir pamats uztraukties, jo Latvijas deokupācija notiks agri vai vēlu un padomju salašņām, kuras šajā valstīatrodas nelikumīgi, būs jālasās atpakaļ uz savu etnisko dzimteni.
ha
h
SC premjera kandidāta Ušakova priekšvēlēšanu portrets: kā premjers turpinās apmeklēt 9.maija pasākumu Rīgā, neievēro paša izsludināto 3 gadu moratoriju nacionālajos un vēstures jautājumos, runā par mistisku deokupāciju, ir pret daļēju apmācību latviešu valodā krievu skolās, priekšvēlēšanu rullītī par galveno valstisko uzdevumu izvirza pensiju indeksāciju, nekādā veidā neuzrunā latviešu vēlētājus, uzvedās tā it kā SC jau būtu uzvarējusi vēlēšanās.
bimbam
b
Bet, kā esmu teicis jau daudzas, daudzas reizes - nav ne mazāko šaubu par to, ka Latvija ar varu tika pievienota Padomju Savienībai un tam sekoja nežēlīgi Staļina režīma noziegumi pret Latvijas un latviešu tautu," skaidroja Ušakovs. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Jūsu zināšanai: okupanti vel joprojam dzīvo Latvijā un kā tādi pa daļai ari uzvedas. Jo atrak sie "paraugpilsoņi" atzītu to, kas ir noticis, jo labāk. Man nekas nav pret viņiem, bet nekas arī nebūtu pretī, ja vēl dzīvi esošie civīlokupanti dotos atpakaļ katrs uz savu mātušku. Bez tam, bez civīlokupantiem okupāciju praktiski nav iespējams īstenot, ja nu vienīgi tiek ieviesta militārā diktatūra!
Jozefs Šveiks
J
1) nevienu nekur nav "jādeokupē" - gribētājiem ir jādod iespēja izbraukt, ja neatzīst Latviju; 2) gribētājiem palikt ir jāiekļaujas sabiedrībā, jāzin valsts valoda, kuru ir jāmāca par valsts līdzekļiem; 3) SC ir jāatzīst okupācija; 4) SC ir jāpalīdz Latvijai piedzīt no Krievijas, PSRS mantinieces kompensācija par izdarīto. Un visi dzīvo laimīgi, izņemot PCTVL un nacionālistus Šiškinu un ģeniālo superLATVIETI Aivaru Gedroicu no Daugavpils.
@
@
Klau, bet ko tad viņi tā baidās no Krievijas?
  • 0
  • 0
Jozefs Šveiks
J
Jēga ir tāda, ka krievi baidās, ka atzīstot okupāciju, nacionālradikāļi ķersies klāt pie deokupācijas. Čemodan - vakzal - Rossija. Bet uz rossija - vai kā negribās....
  • 3
  • 0
Fly
F
Ja Krievija kā okupācijas kompensāciju izmantos, piemēram, dodot uz pusi lētāku gāzi uz 45 gadiem, tad iegūs ne tikai latvieši un pārējie pilsoņi, bet arī krievi un pārējie nepilsoņi, kamēr tie dzīvo Latvijā. Kāda jēga ir pretoties okupācijas atzīšanai?
  • 2
  • 0
Sergejs.
S
Nils, es esmu pensionārs, un teikšu tev tā. Ja sabraukušie krievu cilvēki jau gadus desmit, piecpadsmit būtu sākuši respektēt Latvijas valsti, latviešus, ka šīs valsts pamattautu un tās valodu, situācija šodien būtu pavisam cita. LAtvieši laiku laikos bija miermīlīga tauta, par vairāk kā vajadzētu. Tieši krievi ieklausoties Maskavas naidīgajā propogandā pret Latviju un latviešiem, un pēc Maskavas norādījuma izveidotās partijas, kā SC un PCTVL , kas gadu gadiem sēj naidu pret latviešiem Latvijas valstī, ir sabojājušas attiecības ar pamattautu - latviešiem. Tāpēc latvieši atbilstoši starptautiskajiem likumiem un Ženēvas konvencijai, sāka aktualizēt jautājumu par okupācijas seku novēršanu. Latviešu tiesības ir likumīgas un taisnība ir mūsu pusē. Akmens ir jūsu krievu minoritātes dārziņā. Krieviskā augsprātība, visizredzētības sajūta, ko krievu cilvēki ieradušies Latvijā aiz tankiem kultivē, ka vini Latviju atbrīvoja no fašisma. Jā atbrīvot atbrīvojāt, bet tūlīt okupējāt, un latviešu cilvēkus masveidā izvedāt drošā nāvē uz sibīriju, lai viņu vietas varētu aizņēmt civilokupanti, un šodien jums nav kauna pacelt balsi un pieprasīt privilēgijas no latviešiem. Pēc okupācijas, no visām sociālistiskajā valstim, kur bija PSRS ietekme un krievu cilvēki, viņi ar visām ģimenēm izbrauca uz Krieviju, bet tikai Latvijā un Igaunijā šodien turpinās okupācijas un sekas nav novērstas. Okupācijas turpinās. Nils, pārliecini mani un pierādī man , kā tā nebija un šodien nav!
Valdis
V
Ja latvieši būtu tik miermīlīga antiņu tauta, tad te nebūtu neatkarīga valsts. Un, cīņa joprojām turpinās! Ar padomju okupantiem un vinu radītajām civilizācijas samazgām, kuras nerespekte to, ka šajā valstī tie salašņas nekad nebūs saimnieki.
  • 2
  • 0
Uzvārds
U
++++++++++++++++++++++++
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas