Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

SC: Digitālās televīzijas ieviešana būs trieciens maznodrošinātajiem iedzīvotājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
123
1
Priekš tam ir domāts internets vai videonoma, bet televīzīja būs pagātne!
??
?
Uztraukums par to, ka tagad varēs skatīties filmas angliski un vāciski/ ...
Barons
B
kas tad nu SC??? Kas tas par populismu? Vēlēšanas taču tikai pēc gada... miers, fuu, vietā! Pirms mest akmeņus Tēvzemiešu dārziņā, labāk paskatieties paši uz sevi un izdariet to, ko pērļu Nils sasolīja glupajai tautai, kas viņu ievēlēja Rīgas mēra krēslā. Ušakovs Rīgai nevis mērs, bet mēris gatavais!
Oskars>es
O
Atkal pūti PĪLĪTES ,jo EIROPA to neliek darīt OBLIGĀTI un ja liek tad uz to IZDALA NAUDU KATRAM IEDZĪVOTĀJAM jeb kam to vajag lai paliktu JAUNAIS un VECAIS.
aradhana
a
Buutu pamats uztraukties par to, ka maznodrosinaatajiem iedziivotaajiem pietiekamaa apmeeraa nav pieejama veseliibas aizsardziiba, izgliitiiba, sociaalaa apruupe, juridiskaas konsultaacijas. Buutu pamats raizeeties, ka pensionaari nav pietiekami kvalitatiivi paeedusi vai ka daudziem vecaakiem nav iespeeju augustaa nopirkt visu vajadziigo, lai beerns vareetu normaali apmekleet skolu. Bet televiizija jau nu gan nav nekas taads, ko valstij buutu pienaakums par briivu dot maznodrosinaatajiem. Driizaak buutu no svara, lai ikvienam ir viegli pieejami biblioteekas pakalpojumi, tai skaitaa - bezmaksas internets.
homo soveticus
h
SC baidās, ka var zust spēcīgs tautas ietekmēšanas rīks. Un ja visi sāks digitālo televīziju skatīties, varbūt arī izmantos iespēju izslēgt tizlos dublējumus un krievu tekstus un paskatīties kādu filmu oriģinālajā valodā. Tas var mazināt krievu valodas lomu Latvijā un novest pie tādas situācijas kā Igaunijā, kur angļu valoda pamazām izstumj krievu valodu kā galveno starptautisko saziņas valodu. SC saimnieki nebūtu nemaz priecīgi par to un Putins vēl puiku Ušākovu nopērtu ar žagariem pa pliku dupsi!
asdf
a
Kur palika mans komentārs? ;)
depo
d
Ja man ir 2 televizori,tad 40+40Ls par dekoderiem+daudzstāvenē jāuzstāda decimetru antena...nemaz nerunājot par maksas kanāliem.Labāk "apskauju"veco kabeļoperatoru un miers...
es
e
Nevar vairāku iemeslu dēļ: ja paliek abas apraides, tad televīzijām ir jāmaksā dubultā - gan par analogo apraidi, gan par jauno digitālo. Nevienam tv nav tam gatava. Pāreja uz digitālo tv notiek visā Eiropā un līdz tā ir obligāta prasība. Patiesībā jau skatītājs no kvalitātes viedokļa tikai iegūst. Jautājums ir par to - vai valsts ir gatava palīdzēt maznodrošinātajiem?
ilmārs
i
Patiesībā nedaidz neprecīzs formulējums: ne jau digitālās televīzijas ieviešana būs trieciens, bet gan analogās televīzijas izslēgšana. Un varbūt arī digitālā dekodera iegāde nebūtu tā lielākā problēma, jo tos varētu nomāt par dažiem desmitiem santīmu mēnesī. Būtiskākais ir tas, ka daudzviet būs vajadzīgas pilnīgi jaunas antenas, jo digitālā televīzija tiek pārraidīta citos kanālos un šīs antenas jāuzstāda ļoti augstu virs zemes, ja vien skatītājs nedzīvo tiešā torņu tuvumā. Bet tas izmaksās daudz dārgāk, nekā dekoders.
TV kaput
T
Par 90% TV ir smadzeņu skalošanas instrumets, kas ikvienu radina pie laiskas pasivitātes. Ko rāda, to skatos. Pats nelietoju jau gadi 7-8 un arī citiem neiesaku.
TV kaput
T
Trieciens tikai tiem, kam tā televīzija ir vajadzīga. Televīzija mirst, tas ir vairāk nekā skaidrs, līdzīgi kā avīzes. Un ir pārāk daudz jēgpilnu lietu ārpus masu medijiem, lai tiem tērētu laiku. Labāk jau būtu, ja mazturīgie atteiktos no TV, pievērstos bibliotēkām, arī vienam otram saturīgam bezmaksas interneta resursam.
asdf
a
Neskatos vietējās TV programmas kopš 1992. gada, kad uzstādīju savu pirmo SAT TV komplektu. Kopš 2001. gada esmu pārgājis uz divvirziena informācijas apmaiņas sistēmu - internetu, un TV neskatos vispār. Uzskatu, ka valstij nav jātērē nauda aizvēsturisku vienvirziena informācijas sistēmu atbalstam.
Oskars
O
Bet kāpēc nevar paralēli JAUNAJAM palikt arī VECAIS ?????? NESAPROTU !!!! Lai tikai viens Šķēle ar TP turpinatu APTĪRĪT TAUTU, iesaku viņus NEKUR NEPIELAIST.
ZBL
Z
Trieciens jau bija, kad SC atbalstīja kriminālnoziedznieka Emša un stulbuma garanta Kalvīša izšķērdīgo politiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

LTV7 pārtrauks analogo apraidi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas