Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

SC frakcija pieciem Saeimas un Rīgas domes deputātiem rīkos valsts valodas kursus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
Tādēļ visi latviesi ,kas izprot situāciju ,lūdzu neaizmirstiet līdz 31.dec parakstīties par "Latviešu valodu skolās " no 9.00-17.00 .. Rīgā ,Blaumaņa iela 5A-6. Līdzi ņemt pasi un 2Ls notāram. Lūdzu paziņot visiem draugiem un to izdarit pec iesējas ātrāk
Eva Braun
E
Kādēļ mūsu likumi pieļauj ,ka Saeimā sēž tādi sarkanie tumsoņas un deģenerāti kā sc ? Mēs nēvelamies klausīties viņu sasmirdušo valodu un plānpratīgās -Latvijai naidīgās runas ... Deokupāciju ! Doboļševizāciju ,Dekolonizaciju !
Zelma Birzniece.
Z
Kursus jāapmaksā Urbanovičām,jo organizēja tādu kravcovu ievēlēšānu apsolot ,ka tūlīt tkrievu valoda būs valsts valoda
123
1
21. gadsimts nevienā valstī nav atcēlis valsts valodas lietošanu. Cienītais Murlo, pieļauju jums simpatizē LV austrumu kaimiņš. Tad lūk, arī šajā zemē 21. gadsimts neko nav mainijis - jāprot un jālieto krievu valoda visām (vairāk kā 6) tur mītošajām tautām. Bet tā kopumā jūsu reakcija un tās forma tikai vēlreiz apstiprina manis teikto.
Sirmais
S
Sarkanais fašisms ir briesmīgāks par Hitlera fašismu tāpēc, ka hitlerisms ir miris, bet sarkanie vēl dzīvi un nevienam nav vieglāk, ka viens fašisms sagrāva otru , fašisms palika. Nav nekāda starpība brūns tas vai sarkans.
Sirmais
S
Kamēr sarkanais mēris netiks tiesāts, tāpat kā brūnais, 'miera nebūs šai zemē.
LINDA >>>Люди
L
ATTIEKSME IR TĀDA KĀ HITLERAM , VĀCU FAŠISTI ARĪ NERUNĀJA VALSTS VALODĀ ...... VISA VAINA IR IEPOTĒTAJĀS SARKANFAŠISMA IDEJĀS : MĒS - AUGSTĀKĀ RASE , TĪRIE ĀRIEŠI , KURI SUŅU VALODĀS NERUNĀ !!!!!!!!!!!
Люди
Л
У вас очень маленькое государство. Поэтому вам нужно быть скромнее.
Linda
L
kādu rītu labā noskaņojumā pasveicināju savu kaimiņieni ar " LABRĪT kaimiņien " ! atbilde bija brīnumjauka : OPJAT SUKA NA SOBAČJEM GAVKAJEŠ ............ NO TĀS DIENAS VAIRS VISPĀR KRIEVISKI NERUNĀJU , JO DZĪVOJU SAVĀ ZEMĒ , SAVĀ VALSTĪ , UN MUMS MUMS NAV JĀRUNĀ NE VĀCISKI NE KRIEVISKI !!!!
intars
i
9899-0 Gaidu, gaidu, ko es gaidu? Gaidu Krieva atnākam; Atnāks Krievs šai zemê, Būs man miežu arajiņš.
Taču
T
Tas atkal būs par nodokļu maksātāju naudu. Process bezgalīgs, kopš 1992. gada, katrs var mācīties bezmaksas kursos neierobežotu reižu skaitu. Visiem labi. Kamēr mācās, nevar nekādi sodīt, kad beidz mācīties, atkal var solīties mācīties. Un būt gan deputāts, gan pašvaldības darbinieks, gan darba devējs. Un Integrācijas birojs var likt ķeksīšus, par to saņemt lielas algas. Tajā pašā laikā latviešu jaunietis darbā pieņemts netiek, jo kā gan viņš tajā valstī sapratīs ko runā darba vietas sapulcē ...
Sirmais
S
Atšķirība ir tā,ka valstīs ar vairākām valsts valodām deputāti zin visas šīs valodas ,bet krievi uzskata,ka divvalodība ir, ja viņi runā tikai krieviski un pārējiem jārunā krieviski viņu klātbūtnē.Lai būtu reāla divvalodība,tomēr krievam, jāprot runāt arī latviski,bet krievi to nesaprot, vai negrib saprast.Tāpēc, krieviņ neputro , ir patiešām 21 gs. un nevar svešās mājās dzīvot tikai tā kā pašam patīk , neviens nesaka, krievam vai baltkrievam nav jābūt savas intereses tikai ne uz vietējo rēķina, padomija ir aizgājus un jūs vairs neesat vienīgie pasaules saimniek vai "vecākie"brāļi.
dihlofos
d
Vēl viens ;Čeloveks; uzradies,jeb nomainījis niku.Pēc kumentāra laika spriežot laikam pa naktīm neguli,čekistiem nakts stundas arī bija tās iemīļotākās un raženākās.
dihlofos
d
Viņam jautāja:umeeš po latiški?Atbildēja:a kakovo hrena?
dihlofos
d
Ja nopietni, tad arī Urbanovičs jāņem pie dziesmas par savu ;tovarišču;stulbumu.Agešins gan izmuldējās,par tiem vēlētājiem.Deputātu kandidātos par pliku velti netiek,kur nu vēl Saeimā,tātad ,liela nauda uz ķepu un garantēta spēcīga aizmugure,kas tagad arī ir redzams.Pret Kravcovu un vēl vairākiem SC deputātiem nekavējoties jāpielieto Saeimas kārtības ruļļa 18.2 pantu,ja to nedara,tad Saeima nav plika pirdiena vērta

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas